Nahota prarodičů

Anonymní
27.7.14 22:49

Nahota prarodičů

Ahoj, prosím raději anonymně, chodí sem některé členky mojí rodiny… řešíme s manželem takovou věc: náš čtyřletý syn začal teď spávat u mých rodičů (můj otec je nevlastní, přes 20 let). Je tam moc spokojený, ale my máme těžkou hlavu z toho, že jsme se od syna dozvěděli, že se s prarodiči koupou společně a dokonce, že děda spí nahý - spí s nimi, stejně jako s námi, ve společné posteli. Dnes chtěl po manželovi, ať se s ním jde tulit nahý pod peřinu, protože s dědou to tak taky dělá… No, my jsme s manželem málem odpadli… Co myslíte vy? Je to normální a prostě to jen moc řešíme? A jak je to u vás? My máme s manželem teda stejný názor, že nahota by měla zůstat jen na úrovni děti-rodiče, před námi se taky babičky ani dědové neproducírovali nazí… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2841
27.7.14 22:51

8o normalni to neni, resila bych to prestoze to bude krajne neprijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
27.7.14 22:52

8o nedovedu si představit, že bych dala malou k našim a spali s ní v posteli nazí, to mi normální nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
27.7.14 22:53

Tak koupani s detmi je asi normalni, nebo maji byt ve vane v plavkach? Spis bych resila to tuleni, je to trosku divne. Jinak v tech vedrech spim taky naha a malej obcas rano prileze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.7.14 22:53

Mám teprve dvouleté dítě, které nikam ještě nejezdí :D, ale tohle by mi vadilo a hodně. Pochopím nahotu u převlékání, ale tohle je na mně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
27.7.14 22:54

@kam2 ale ty jsi rodic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.7.14 22:54

Rozhodně bych to řešila. Tohle mi opravdu normální nepřijde. Prarodičům možná ano :nevim:, ale vy jste rodiče, takže by měli respektovat to, že si to nepřejete. Tedy, celkem jsem se lekla z věty, že se má jít táta tulit nahý pod peřinu…aby to nebylo víc než jen nevinné spaní na ostro 8o

Edit: Koupání bych asi ještě překousla, to spaní tedy ne. Něco jiného je, pokud spí nazí a dítě ve své posteli, ale občas přileze. Pokud jde o to, že spí vždy s nimi v posteli, snad by prarodiče neubylo, kdyby si aspoň kalhotky a slipy nebo trenky vzali

Příspěvek upraven 27.07.14 v 22:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
27.7.14 22:56

I to koupání by mi vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.7.14 22:58

Já nějak nechápu to chtěl po manželovi, ať se s ním jde tulit nahý, to jako manžel? 8o ale jo, vadilo by mi to, koupání je normální, ale spaní bez pyžama, to už s vnukem ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
27.7.14 23:01

Ahoj, me by vadilo i to koupani a co se tyce toho spani, tak bych jim to rekla, ze se mi to nelibi.
Stejene jako ostatni i me ta veta o tuleni vydesila a prvni co me napadlo bylo, aby to nedej Boze nebylo neco jineho. MOzna by bylo dobre se zeptat, jak se s dedou tuli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
27.7.14 23:03

Mně by to teda vadilo, dítě bych tam nepouštěla spát, pokud by spali prarodiče bez oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.14 23:04

No právě, hlavně z toho tulení se mi dělá ještě teď špatně… táta je jako můj vlastní, malého oba zbožňují, mám pocit, že si na něm trochu vynahrazují to, že spolu už žádné děti neměli, nevím… ale malý se i doma koupe normálně sám, někdy s námi, ale nám ta jejich nahota prostě vadí, nemůžeme si pomoct… :( malý nám taky říkal, že nespal v pyžamku (a plínce na noc, občas mu to ujede) stejně jako děda. Tak jsem se zeptala mamky a ta říkala, že lže a MALÝ pyžamo rozhodně měl. A co je jako na tom, že se s dědou sám chtěl koupat a že je při spaní dědovi horko, prý je to normální… :think: :cert:

• Citovat
  • Upravit
3165
27.7.14 23:04

Tulení dítěte s holým dospělým člověkem ( a navíc nevlastním) je velmi zvláštní, ne-li alarmující :!
Možná to „děda“ nemyslí třeba špatně, ale rozhodně bych to nedovolila. Bude to hrozná diskuze, ale skutečně je na místě, aby to dál nepokračovalo :nevim:
Mám 22 měsíců mladoučkého syna. Já sama s ním nechodím nahatá ani do vany :oops: Přítel ano, čachtají se ve vaně plné pěny (a já tu spoušt musím uklízet :cert: ), ale jsou to chlapi a mi se příčí, aby mě syn viděl nahou :oops: Ale tohle zrovna neodsuzuji.
Moji rodiče, když hlídají malého, tak by si NIKDY nedovolili chodit před ním nazí. Přede mnou se maximálně odhalila mamka, když jsem byla dítě a to jen tehdy, když jsem si jako mrně šla umýt zuby do koupelny, kde se koupala. Tátu jsem nikdy neviděla nahého :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
27.7.14 23:08

8o. Rozhodne by mi to vadilo, to koupani bych tedy jeste vzala ale to spani v posteli 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.14 23:09
@slavuska1 píše:
Já nějak nechápu to chtěl po manželovi, ať se s ním jde tulit nahý, to jako manžel? 8o ale jo, vadilo by mi to, koupání je normální, ale spaní bez pyžama, to už s vnukem ne :nevim:

No právě to chtěl po mém manželovi - synově otci, díky tomu jsme se všechno pomalu dozvěděli.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová