Nahota prarodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
28.7.14 10:20
@lemanka píše:
@brumdinka Mně spíš přijde divné, že se někdo s dítětem vůbec ve vaně koupe, já bych se tam s ním teda nevešla :mrgreen:.

Tak je jasny, ze zalezi jak kdo ma velkou tu vanu…my mame velkou…a u nasich na chalupe, tak jsme se vesli vsichni tri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.7.14 10:22

@lemanka no já se se staršim klukem koupala, ale jen do určitýho věku a dokud sem se tam vešla a ted´je mu deset a už se tam fakt s nim nevejdu :mrgreen: navíc delší dobu už se zavírá na záchodě a v koupelně sám…takže ted´se koupou s mladším bráchou spolu, dokud se do vany vejdou…už si fakt nepamatuju, kdy přesně to bylo ale je taková hranice, kdy sám už on nechce ani běhat na zahradě nahatej jako když byl malinkatej…ale to prostě všechno přišlo přirozeně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.7.14 10:25

Tak člověk tady napíše, jak to má doma a už je nařknut, že něco někomu cpe. Já se picnu fakt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.7.14 10:29
@RyBANA píše:
Tak člověk tady napíše, jak to má doma a už je nařknut, že něco někomu cpe. Já se picnu fakt :-D

no tady nesmíš napsat pořádně nic vždycky se to otočí uplně jinak… to už sis mohla za tu dobu co seš na emimi zvyknout ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
28.7.14 10:54
@RyBANA píše:
Mě teda hřejí i gaťky, krom toho jsou mi krajně nepohodlné v noci. A vůbec se neobhajuji, prostě píšu tak jak to je. U nás :-)

Přesně tak, mě cokoliv na těle při spaní vadí a nevím proč bych si fifulku nemohla provětrat aspoň v noci. Spát v prádle není zdravé.

• Citovat
  • Upravit
bamba
28.7.14 10:58

Nezlobte se na mě, ale s tím tulením to přeháníte. Co je na tom špatného se tulit s dítětem. Jo, už je to jak v americe, se po.seru fakt.

• Citovat
  • Upravit
25123
28.7.14 11:02

@bamba taky spim v noční košili bez kalhotek…s těma spim jen když mám menses a to ještě jen proto, abych nezapomněla že mám v sobě kalich :D
můj muž spí ted´v létě nahej nebo max. v triku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.7.14 11:04

@donaga to je mi novinka, no dobře ale i tak tak tohle synonymum sotva použije v tomto významu 4-leté dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
28.7.14 11:09

@Agnesita Adam a Eva chodili v ráji nazí, fíkové listy si vzali až po tom průšvihu s jablkem, jen tak mimochodem, když to používáš jako argument ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.7.14 11:13

@donaga no právě, tady se z toho udělala uplná kovbojka :mrgreen:

říká se tomu dělat z komára velblouda, některý lidi včetně mojí tchýně jsou na tohle vyloženě experti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
28.7.14 11:14

@brumdinka

děsně vedle z toho, že můj táta ráno vstal a chodil doma chvíli než se převlík jen v trenkách a přišlo jí to úchylný

No tedy… Tak celej život jsem naštvaná na otce mé spolužačky, že jsem byla u nich na návštěvě a on se zeptal, jestli jsem to už viděla a otočil se na mě s ptákem v ruce. A ono je to úplně normální. A já už k nim nikdy nešla.

• Citovat
  • Upravit
1336
28.7.14 11:17
Mojí mámy přítel s taky koupe s mojí dcerou ve vane a vždy má plavky…
..zbláznila bych se kdyby tam s ní byla nahýýýý!!! @Anonymní píše:
Ahoj, prosím raději anonymně, chodí sem některé členky mojí rodiny… řešíme s manželem takovou věc: náš čtyřletý syn začal teď spávat u mých rodičů (můj otec je nevlastní, přes 20 let). Je tam moc spokojený, ale my máme těžkou hlavu z toho, že jsme se od syna dozvěděli, že se s prarodiči koupou společně a dokonce, že děda spí nahý - spí s nimi, stejně jako s námi, ve společné posteli. Dnes chtěl po manželovi, ať se s ním jde tulit nahý pod peřinu, protože s dědou to tak taky dělá… No, my jsme s manželem málem odpadli… Co myslíte vy? Je to normální a prostě to jen moc řešíme? A jak je to u vás? My máme s manželem teda stejný názor, že nahota by měla zůstat jen na úrovni děti-rodiče, před námi se taky babičky ani dědové neproducírovali nazí… :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
28.7.14 12:22

My se před dětmi nijak zvláš neshováváme, ale ani nahotu zbytečne nepublikujeme..synum je osm a deset tak si myslím že určité věci vidět nemusí..občas projdu nahá, ale vzhledem k jejich věku moc často ne…tulení nahatého dědy mi vhodné nepřijde ač to děda určitě nemyslel zle nebo zvrhle..ono by to už mohlo blbě vypadat kdyby to třeba synek řekl ve školce dětem. Proste bych to nedramatizovala a dědovi řekla co mi syn řekl a at se nezlobí že to syn vypráví všude a at má příste oblečení..když se to řekne slušně nikoho to neurazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
28.7.14 12:28
@Kobliha51 píše:
@brumdinka

děsně vedle z toho, že můj táta ráno vstal a chodil doma chvíli než se převlík jen v trenkách a přišlo jí to úchylný

No tedy… Tak celej život jsem naštvaná na otce mé spolužačky, že jsem byla u nich na návštěvě a on se zeptal, jestli jsem to už viděla a otočil se na mě s ptákem v ruce. A ono je to úplně normální. A já už k nim nikdy nešla.

To je ale sakra rozdíl ne?

• Citovat
  • Upravit
4465
28.7.14 12:46

Já bych to nedramatizovala. U někoho je nahota přirozená, někdo se stydí i před sebou :mrgreen: Prostě běžně spí nazí a třeba jim to ani nedocvaklo, že by se vám to nemuselo líbit. Zkuste jim to slušně říct. Děti prostě nahota zajímá a tak chtěl kluk třeba „ukázat“ jak je to u prarodičů. Jestli máte nějaké podezření, zeptala bych se syna nenápadně, jak se tulí teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová