Nahota prarodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
28.7.14 08:40

Mě teda hřejí i gaťky, krom toho jsou mi krajně nepohodlné v noci. A vůbec se neobhajuji, prostě píšu tak jak to je. U nás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
28.7.14 09:04

My jsme asi úplně úchylná rodina, nikdo se s nikým nekoupe (občas já s chlapem, ale tam není hygiena to hlavní), nechodíme nazí, nekoukáme na nahý rodiče nebo dědy s babičkama a nahota jiných lidí, mimo dítě a partnera, mě naopak obtěžuje. Někdo tu psal, že nemusí nutně koukat na manželova bimbase mimo sex a utírání po koupeli, tak s tím zcela souhlasím, byť proti této partii zdaleka nic nemám.
Děda je asi milující, ale nevím, co tu některé máte za prádlo, že tak šíleně hřeje. No, zakladatelko, ještě budeš nevděčná fúrie a máš si nechat dítě doma. Já bych to udělala, protože tohle se absolutně neslučuje s mým viděním intimity.
Pokud je děda „úchyl“ prý mu ani trenky nezabrání, to asi ne, ale letmý postelový kontakt s dědečkovým penisem naostro a přes látku vnímám jako markantní rozdíl. Nebo když už je to jedno, naostro či v minimu látky, na co se dělaj plavky atd..Sice se nerodíme v šatech, ale od pradávna přikreslili Adamovi do ráje aspoň fíkovej list, je to jistým způsobem citlivé a tajemství hodné místo. A sežerte mě, nesnáším ty nudisty za každou cenu a ještě když mi to cpou jako standard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.7.14 09:07

@Bábrdl Ja s tebou souhlasim a i s @bamba, myslim, ze se to tu az moc prekrucuje a buh vi jak to vsechno bylo, pokud mi neco vadi u prarodicu, tak to proberu s nima a hotovo.
Jinak mne prijde vic uchylny se se svym ditetem koupat ve vane v plavkach 8o :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
28.7.14 09:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
28.7.14 09:14

Domácí zvyky prarodičů by mi byly jedno do té doby, dokud by se právě netýkaly mého dítěte. Takže když spí na návštěvě vnouček, děda prostě ty trenky na sobě pár nocí snese a hotovo. Moje děti se v životě s prarodiči nekoupaly (ve vaně), v bazénu mají plavky, takže by mi vadilo i toto. Je to něco jiného jak zahlédnout při převlékání, to mi samozřejmě nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.7.14 09:18

No já jsem prostě postižená, na tohle nemůžu mít střízlivý pohled. Ale tím, že jsem si vyzkoušela zneužívání na vlastní kůži, tak vím, jak strašně nenápadně to začalo :think: Čímž nechci říct, že každý je vlastně potencionální úchyl, stačí mít příležitost. Ale je potřeba být obezřetný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.14 09:25

No tak tulení s nahým dědou pod dekou.. tam se dá představit cokoliv že jo.

Moji rodiče před dětmi nazí nechodí. Ale kluk je u nich pravidelně od cca jednoho roku a vždy se koupal s babičkou, občas s dědou. Dnes je mu osm a půl a s babičkou se koupe stále :nevim: Ne že ona by chtěla, ale on chce. Nevidím v tom problém. A Asi i prarodiče vidí nahé když se třeba převlékají… Moje tchýně se ještě před třemi lety venku opalovala nahoře bez a koupala se v bazénu i s dětma. Nepřijde mi na tom nic hroznýho natož úchylnýho.

Lenka

• Citovat
  • Upravit
2841
28.7.14 09:32
@Anonymní píše:
No tak tulení s nahým dědou pod dekou.. tam se dá představit cokoliv že jo.

Moji rodiče před dětmi nazí nechodí. Ale kluk je u nich pravidelně od cca jednoho roku a vždy se koupal s babičkou, občas s dědou. Dnes je mu osm a půl a s babičkou se koupe stále :nevim: Ne že ona by chtěla, ale on chce. Nevidím v tom problém. A Asi i prarodiče vidí nahé když se třeba převlékají… Moje tchýně se ještě před třemi lety venku opalovala nahoře bez a koupala se v bazénu i s dětma. Nepřijde mi na tom nic hroznýho natož úchylnýho.

Lenka

Proc anonymne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.7.14 09:33

Zakladatelko, situaci tedy nezávidím :think: Nicméně můj názor je ten, že nahota je normální, tedy před synem (26 m) to rozhodně neřešíme doma ani jeden, ale to je vztah rodiče - děti. U prarodičů bych to brala jako normální při koupání - lézt do vany v plavkách mi přijde víc nenormální, než tam lézt nahatí, i když si to u našich nebo u svých prarodičů neumím ani představit (moje máma se nepřevlékala nikdy ani přede mnou). To spaní už je trošku na pováženou, že tak spí, je normální, ale pokud tam mají vnuka, mohli by se trochu přiodít a to tulení - no hodně bych přemýšlela, zda je to opravdu nevinné :think: Osobně bych to řešila tak, že bych je požádala, aby se v přítomnosti syna trošku oblékli, alespoň prádlo (s nějakou záminkou, že to třeba syn všude vykládá, sama víš, co by na ně nejvíc platilo) a to „tulení“ bych neřešila (byť to zní závažněji), počkala bych co syn řekne příště :nevim: pokud by to probíhalo stejně, ale v oděvu, tak bych neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.14 09:33

Ještě dodám, že můj muž má na spaní noční košile, nesnese jakékoliv kalhoty, trenky či slipy na spaní… občas spí i nahý když už je fakt horko. Já mám košilky na spaní, občas taky spím nahá. Děti s nama spí v posteli pokud chtějí a přijdou, od narození. Kluk se se mnou koupe, teď teda jdu s mladším a starší nám tam vleze. :mrgreen: Asi jsme taky ouchylný 8)

Lenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.14 09:34
@pusina1 píše:
Proc anonymne :think:

protože se zmiňuji o mé rodině :) Ne jen o sobě :)

Lenka

• Citovat
  • Upravit
35029
28.7.14 09:38
@petulatko píše:
A to spaní v posteli - to fakt tak strašně hřejí aspon kalhotky nebo trenky? Nevim no, mě teda ne.

asi patříš ke šťastné části lidí, co se moc nepotí :nevim: závidím, ale za sebe můžu říct, že spát v mokrém propoceném prádle není nic příjemného :nevim: nicméně jak jsem psala, prarodiče by měli při spaní s vnukem mít něco na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.7.14 09:38
@Anonymní píše:
Ještě dodám, že můj muž má na spaní noční košile, nesnese jakékoliv kalhoty, trenky či slipy na spaní… občas spí i nahý když už je fakt horko. Já mám košilky na spaní, občas taky spím nahá. Děti s nama spí v posteli pokud chtějí a přijdou, od narození. Kluk se se mnou koupe, teď teda jdu s mladším a starší nám tam vleze. :mrgreen: Asi jsme taky ouchylný 8)Lenka

Takovych uchylaku je na svete hodne neboj, muj chlap taky spi nahaty a naseho syna to nejak nedrasa, vubec si toho nevsima, ja spim v kosilce, kalhotky nemam, nechavam frndu pres noc dychat :D
Jinak prarodice pred malym nahaty nechodej to ne, ani se s nim nekoupou, ale my jo…hrajem si ve vane s hrackama apod. nejaky prsa apod. ho nezajimaj..jen se optal, kde mam pindika…to je cely :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.7.14 10:12

8o teda já se nestačim divit, co jste tady vplodili..z dědy jste tu udělaly uplnýho úchyláka :zed:

naprosto souhlasim s @bamba a s @Bábrdl

co se týká nahoty, tak to má každej nastavený uplně jinak a pokud zakladatelka to má takhle má to s dědou probrat, že to má holt nastavený jinak. tečka nic víc bych v tom nehledala…fakt to tu zveličujete uplně neskutečně…mmch kdyby byl úchyl tak mu fakt to že si vezme trenky v nějakym obtežování dítěte nezabrání :roll:

dost mi to připomnělo, když v době kdy sem byla malá tehdy přišla moje kamarádka k nám domů a nějak u nás přespávala a byla děsně vedle z toho, že můj táta ráno vstal a chodil doma chvíli než se převlík jen v trenkách a přišlo jí to úchylný…no bodejd´by nebyla když vyrůstala jen s babičkou a mámou a chlapa viděla jen z rychlíku… tady mi to přijde dost podobné…

mmch mě teda úchylný spíš přijde, že se koupáte se svýma dětma ve vaně v plavkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
28.7.14 10:17

@brumdinka Mně spíš přijde divné, že se někdo s dítětem vůbec ve vaně koupe, já bych se tam s ním teda nevešla :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová