Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smudlik.esta píše:
@lalalalala nepotřebuju poslouchat další lži…nikdo nechtěl nic poradit, pouze jsem se chtěla vypovídat, a mrzí mě to. A pokud to někomu vadí ať nepřispívá.
Neřeš to, to je problém nula nula prd. Docela mě znepokojuje Tvůj nick - nomen omen, skoro váhám v té cukrárně, kde prodáváš, si něco dát… ![]()
@Burj Chalifa píše:
Neřeš to, to je problém nula nula prd. Docela mě znepokojuje Tvůj nick - nomen omen, skoro váhám v té cukrárně, kde prodáváš, si něco dát…
Já taky nechápu proč ses jí nezeptala? Může v tom být cokoli. Jestli máte dobré vztahy, tak nechapu, proč by odmítla hlídání a pak šla provokovat
Jedině kdyby byla nějak psychicky narušená ![]()
@Antonie Bolavá to ona asi trochu je. Její děti měli let s babičkou na prázdniny a ona je týden očkovala, že se jí bude hrozne stýskat a ze bude brečet a doma bude sama, děti odjeli a ještě ten večer je vezli zpátky. Protože dětem furt volala a psala jak se jí stýská a je moc smutná.
Jinak napsala jsem ji teď sms, co se Teda děje ze malou nechtěla hlídat a zda je mala prašivá, a jen mi napsala, nikde jsme nebyli. Nevím proč jsem ti řekla, že nemůžu.
Zdravím,
OT příspěvky jsem smazala, osobní invektivy prosím vynechte.
Monika