Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mííšul píše:
Ahojky,
potřebovala bych od vás poradit,bude mi 18 let a moc toužím po miminku,problém je ten,že pořád studuji na střední,jsem ve třeťáku a ještě mě čeká rok k maturitěs přítelem(22) jsem přez 2 roky a máme slušně zařízený byt,koupili jsme si nový autíčko a práci má také slušnou takže finančně si myslim že bysme to zvládli.Nemám s kým tohle téma probírat proto se obracím na vás,moc bych ho chtěla a vím co všechno to obnáší,sama mám velký zkušenosti s miminkama z rodiny.Trápí mě když vím,že to miminko můžu mít ale okolnosti mi to nedovolujou ..nevím co dělat
děkuju za odpověd.
Přesně tak, doklepat k maturitě, když bude vše klapat, tak hurá miminko. Já otěhotněla v 18 v 19 jsem rodila a je to pro mě stále ten nejkrásnější zážitek v životě. Bohužel už je to stará záležitost více jak 20 let.
@Nikki86 Jak dlouho jste spolu? Nejlepší je si o tom promluvit a říct to na rovinu. Prostě mu řekni, že už bys chtěla miminko, jaký na to má názor on. Nějak to zaobal, aby si nemyslel, že na to chceš vlítnout teď hned a nelekl se, ale spíš tak nějak vysonduj zcela vážně, jaký na to má názor…