Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ne hlavně už žádnou káru nebo to příště může skončit i hůře…
Jsou prostě lidi kteří za volant nepatří.![]()
Každopádně nejde o balení žen, jakože to jsem možná taky špatně napsal.
Ono na jednu stránku jsem teď i rád, že mám klid.Jenomže mně jde o věc principu, zkrátka takhle to vypadá jakoby mi život totálně proklouznul mezi prsty.
Nevím možná moc rekapituluji, vyhodnocuji a soustředím se na hlouposti, zamlouvám vlastní negramotnost i problémy vést společenský život něčím co prostě není…
A když opomenu zážitky atd., tak by se z historického hlediska dalo říct že je jedno kolik jsem kdy vydělal jelikož jsem někde uvíznul na mrtvém bodě a i ten člověk který vydělá 25 000 je na tom ve výsledku třeba daleko lépe…
Moc o sobě přemýšlíš… na to se vyprdni, dej si pauzu, pusť si super muziku, běž si zaběhat, cokoliv…
@Veru876 píše:
Hele, ty máš prostě absolutně špatnou náladu, žejo, takže co s tím uděláš? Co třeba se hodit do pohody, jít se vykecat na pivo, já nevím.. s kámošem, s kámoškou?…btw víš kolik lidí má daleko větší problémy, než ty? Kolik lidí má vážnou nemoc, nebo se rozvádějí, nebo se hádají?
Kde vidíš jádro tvého problému?
Jak si ze mě vždycky dělali kámoši srandu, pro život nepoužitelný psychopat, sociopat, antisociál a asociál… ![]()
Takže řeším kraviny, jelikož se nedokážu srovnat…
![]()
A místo toho abych spal všechno přehodnocuji a přemýšlím nad nesmrtelností chrousta…
Zítra mě bude bolet šiška. ![]()
@Anonymní píše:
Jak si ze mě vždycky dělali kámoši srandu, pro život nepoužitelný psychopat, sociopat, antisociál a asociál…
Takže řeším kraviny, jelikož se nedokážu srovnat…![]()
![]()
A místo toho abych spal všechno přehodnocuji a přemýšlím nad nesmrtelností chrousta…
Zítra mě bude bolet šiška.
Takže potřebuješ třeba psychoterapii, žádná ostuda. V klidu, jo? Nejsi vůbec jediný, koho něco sejří, takže frr na internet a hledej, chlape, najdeš, ale jak chceš, ok?
Sám se málokdo srovná bez pomoci, tedy pokud nejsi Superman z filmu… proč bys měl být asociál, atd.? Píšeš docela v pohodě, jen se na sebe možná koukáš ze špatné strany…
Prostě se potřebuješ vykecat a dostat ze sebe všechno, co tě štve,
nemusí to být terapeut. U pivka se to rozebírá dobře, stačí to nepřehnat, hlavně v klidu, v pohodě a hurá do života…ok?
Příspěvek upraven 01.07.22 v 01:24
@Veru876 píše:
Takže potřebuješ psychoterapii, žádná ostuda, to je ono, myslela jsem si to. Nejsi vůbec jediný, koho něco sejří, takže frr na internet a hledej, chlape, najdeš, ale jak chceš, ok?
Víš co máš pravdu. ![]()
Tohle není o psaní výlevů ale o konání.
Každopádně děkuji za příjemnou konverzaci a musím umíš rozesmát i mrzouta. ![]()
@Anonymní píše:
Víš co máš pravdu.
Tohle není o psaní výlevů ale o konání.
Každopádně děkuji za příjemnou konverzaci a musím umíš rozesmát i mrzouta.
Nemáš vůbec zač. Držím pěsti.
Chudy urcite nejsi. Chudobu si predstavin, ze clovek premysli, jestli si koupi radsi jidlo nebo leky nebo da jidlo detem a sam si da vzduch nebo zije na ubytovne a pobira ruzne davky, chodi do potravinove banky. Osamely duchodce, co zaplati najem a zbyde mu na vse 3tisice/mesic. Tohle bych spis nazvala financni negramotnosti. Pak, ze nemas zavaznejsi problemy a tak resis nesmrtelnost chrousta. Jsi mlady a zdravy. Penez mas taky dost. Vse mas pred sebou. 28 neni zadny stredni vek. To je teprv zacatek.
Jezis, mne bude 45 za dva tydny. Bydlim v najmu, mam tri deti. Taky nakou zver. Neusetrim vuuubec nic. Ale rekla bych, ze jsem spokojena. Ze se neco deje, ze nestojim na miste. A o tom to asi je.
Žiju sama s dcerou z mnohem nižšího příjmu. tvůj povzdech jsem jaksi nepochopila? ![]()
Nejdůležitější je zdraví, pokud jsi zdravý, peníze vždy nějak vyděláš.
Chudý je ten který z peněz, které vydělá za měsíc nepoplati své měsíční výdaje. A má různé doplatky na bydlení atp.
Co je chudoba? Koukni na dokumenty z rozvojových zemí, to je chudoba.
A jinak mi naskočilo co říkával nás farář v žertu - blahoslavení chudí duchem, neboť oni volové na louce Boží pásti se budou.
Jsi porouchanej. Tak zkus najít opraváře. Jsi bohatší víc než si myslíš, jenom jsi ještě o to všechno nepřišel. Ale úspěšně jdeš tomu naproti.
A všechno je to jen na tobě. Nikdo to za tebe neudělá a jaký si to uděláš, takový to budeš mít.
Máš možnost volby.
Jako promiň zakladateli ale Tvé příspěvky budí dojem duševní chudoby.
Seber se… život Ti protéká mezi prsty… trochu Škoda… nemyslíš?
Hele já potkala manžela v jeho 23 letech, kdy měl byt na hypotéku a auto, klasiku, na leasing. Já jsem byla před rozvodem, s dítětem na krku, pár let starší a vlastně holou prd.el. Plat měl menší a stále má než ty.
takže nevím, no… ted máme druhý byt, „nové“ auto, stavební parcelu, společné dítě a letní prázdniny u moře. Takže se mi zdá, že ty někde děláš chybu, zašla bych za finančním poradcem, at ti pomůže peníze zhodnocovat. A v dnešní době to není o tom, na co mám, ale na jaké splátky mám.
Chudobu vnímám tak, že rodiče mého žáka nemají peníze na obědy… Určitě ne to, že má někdo plat 55tisic
@Anonymní píše:
Vy mě zkoušíte, že?!
Ok beru to, že jsem zase napsal text zcela nesrozumitelně a špatný pro čtení.Prosím pěkně 28, ale cítím se jak ve středním věku.
Pokud máš sám pro sebe 45 až 55 tisíc čistého, nejsi chudý. Jen neumíš hospodařit, rozházíš zbytečně všechno, co máš a nevíš, co se sebou. Z takových peněz bych krásnou dovolenou zvládla. My teď máme přechodně (myslím tím méně) okolo 50 tisíc pro celou rodinu - 2 dospělí, 2 děti a pes a jedeme s dětmi na dvě dvoutýdenní dovolené k moři. Je to s těmi penězi náročné, ale rozhodně si nepřipadáme chudí.