Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím vás, dnes jsem 8dpo a mám šílenou chuť na kyselé.. myslíte že to může něco znamenat? Nikdy jsem tak velkou chuť například na zelí neměla.. tak nevím co se děje
😀 😀 😀
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím vás, dnes jsem 8dpo a mám šílenou chuť na kyselé.. myslíte že to může něco znamenat? Nikdy jsem tak velkou chuť například na zelí neměla.. tak nevím co se děje
Muze to znamenat dvojcata.
To byl vtip tato otazka.. reakce na to, že některé otázky tady jsou opravdu síla. Doufám že chápete
![]()
V křišťálové kouli vidím, že tělu chybí něco obsazeneho v zelí, že by vitam
íny?
@Anonymní píše:
To byl vtip tato otazka.. reakce na to, že některé otázky tady jsou opravdu síla. Doufám že chápete![]()
![]()
To vis ze jo.
V tom pripade je to jeste trapnejsi, ze zakladas takovou nesmyslnou diskuzi, nez kdybys ten dotaz myslela vazne.
Priste uz nic nezakladej, nejsi vtipna 🙂
@Anonymní píše:
To byl vtip tato otazka.. reakce na to, že některé otázky tady jsou opravdu síla. Doufám že chápete![]()
![]()
Ne, nechapeme. Jako, že ti máme říct jo jsi urcite těhotná? Nebo co chceš slyšet?
Příspěvek upraven 23.03.21 v 21:22