Chuvička philips 510,520

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
42
8.8.10 14:03

chuvička philips 510,520

ahojky holky!nemate nekdo zkusenost temato chuvicka jak jsou na dosah atd.predem moc diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1027
8.8.10 20:55

mám jí doma a jsem spokojená, chodíme i k sousedům vedle do domu a malá spí doma, dosah je velký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.8.10 07:47

dekuji za info a kterou stech dvou mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
10.8.10 20:49
brau píše:
dekuji za info a kterou stech dvou mas?

mám tu 510,má svůj kanál,takže nechytáš jiné chůvičky v okolí,je dvoucestná ( ty slyšíš mimi a pokud chceš na mimi taky mluvit,např.ho uklidnit než k němu dojdeš tak to taky jde),ta část chůvičky co je u miminka musí byt stále v elektrice a ta co je u tebe vydrží nabytá 10 hodin (mala už mi spí sama v pokojíčku tak jí mám v noci normálně v elektrice,tak snad jsem ti poradila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.8.10 20:52

jooo urcite moc dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
10.8.10 20:55

Ahoj, mám 510 a maximalní spokojenost, dosah perfektní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.8.10 11:55

Chtela jsem se zeptat jestli je normalni kdyz slysite odozvi detatka jenom kdyz zaplace a ne stale nejaky zvuk, protoze mne se to vzdy prerusi a slisim jenom kdy zaplace. Mam je pouzite a proto chvi vedet jestli je to normalni. Anebo by jsem mela slyset kazdy zvuk je jenom plac. Dekuji predem za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
11.8.10 21:35
elgos0305 píše:
Chtela jsem se zeptat jestli je normalni kdyz slysite odozvi detatka jenom kdyz zaplace a ne stale nejaky zvuk, protoze mne se to vzdy prerusi a slisim jenom kdy zaplace. Mam je pouzite a proto chvi vedet jestli je to normalni. Anebo by jsem mela slyset kazdy zvuk je jenom plac. Dekuji predem za radu.

mě v té chuvičce jakoby šumí,tak poznám že mi jde,občas se mi stane že nešumí a to nejde,bud je u malé povitažená zástrčka nebo je zamotaný kabel a co slyším krom zaplakání,tak když spala malá u nás v ložnici tak fakt jen to plakání,ted co je sama v pokojíčku který je skoro prázdý tak slyším i jak se občas otáčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák