Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, máte někdo zkušenosti s chůvičkou REER - Anděl strážný (monitor dechu + dětská chůvička + teploměr pokojové teploty) 3v1? Jedná se mi o to, že mi na to pojišťovna dává slevu 500,–. Stojí 2.990,– a se slevou jen 2.490,–. Pokud bych kupovala chůvičku a monitor zvlášť, tak zaplatím jednou tolik. Ale zase chci vědět jestli se to vyplatí nebo ne. ![]()
Ahoj, my ji máme už přes dva roky a jsem maximálně spokojená. Teploměr jsem teda nevyužívala, ale monitor dechu ano (planý poplach jen jednou) a chůvičky využíváme hodně často. Má daleký dosah, jak v terénu, tak v domě, 16 kanálů, takže se nemůže stát, že chytneme frekvenci někoho jiného. Vydrží dlouho nabitá, má indikátor ztráty signálu, nastavení citlivosti.. Opravdu perfektní. Já bych rozhodně neměnila.
Jo a taky hodně využíváme světýlko na vysílači chůviček. Dá se buď zapnout trvale nebo při zvuku. Nevydává velké světlo, spíš jen takový bod a malá se pak nebojí, i když jsme mimo domov.
Příspěvek upraven 03.01.12 v 19:59
Já jsem se dočetla, že má chůvička jen 2 kanály, tak nevím…A ještě jsem se chtěla zeptat jestli vysílačka která se nechává u miminka musí být na stole nebo lze i pověsit na postýlku nebo kam ji umístit. Kvůli dobrému odposlechu, světlu atd…děkuji
JA MĚLA MONITOR DECHU A ZVLAŠT CHUVIČKY KTERE STALI 1000KČ A FAKT STALI ZA PRD TAK ŽE KDYBYCH MELA MOZNOST URČITĚ BYCH SI KOUPILA TO 3v1 ![]()
Lucc píše:
Já jsem se dočetla, že má chůvička jen 2 kanály, tak nevím…A ještě jsem se chtěla zeptat jestli vysílačka která se nechává u miminka musí být na stole nebo lze i pověsit na postýlku nebo kam ji umístit. Kvůli dobrému odposlechu, světlu atd…děkuji
Má dva kanály přepínatelné na boku a ještě 8 dalších kanálů pod krytem příjmače.
Dá se kamkoliv postavit, na zavěšení je jenom příjmač. A dosah má vynikající, dá se nastavit citlivost. Já ho dávám tak metr od postele, na stupeň 5 nebo 6 a aktivuje se při šustnutí peřiny.
Dobrý večer, ráda bych se zeptala na správné zapojení toho monitoru od Reer. Dostala jsem ho od sestřenky s tím, že jí nevyhovuje a ruší jí to signál. Dneska jsme ho s manželem poprvé zkusili a houká nám každých 20 vteřin, takže vůbec nevím jestli je malej vpořádku. Mohla bych prosím poprosit o radu? Opravdu je to monitor dechu a nebo jenom pohybu? Prosím kdyby jste měla chviličku můžete mi prosím zavolat nebo prozvonit a já zavolám zpátky na tel.608 609 771? Jsem opravdu zoufala
, protože návod mi vůbec nedává smysl. Moc moc děkuji. Lenka