Chůvička REER Anděl strážný 3v1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
21.7.10 09:54

Chůvička REER Anděl strážný 3v1

Ahoj, máte někdo zkušenosti s chůvičkou REER - Anděl strážný (monitor dechu + dětská chůvička + teploměr pokojové teploty) 3v1? Jedná se mi o to, že mi na to pojišťovna dává slevu 500,–. Stojí 2.990,– a se slevou jen 2.490,–. Pokud bych kupovala chůvičku a monitor zvlášť, tak zaplatím jednou tolik. Ale zase chci vědět jestli se to vyplatí nebo ne. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
21.7.10 10:27

Ahoj, my ji máme už přes dva roky a jsem maximálně spokojená. Teploměr jsem teda nevyužívala, ale monitor dechu ano (planý poplach jen jednou) a chůvičky využíváme hodně často. Má daleký dosah, jak v terénu, tak v domě, 16 kanálů, takže se nemůže stát, že chytneme frekvenci někoho jiného. Vydrží dlouho nabitá, má indikátor ztráty signálu, nastavení citlivosti.. Opravdu perfektní. Já bych rozhodně neměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.7.10 10:29

Jo a taky hodně využíváme světýlko na vysílači chůviček. Dá se buď zapnout trvale nebo při zvuku. Nevydává velké světlo, spíš jen takový bod a malá se pak nebojí, i když jsme mimo domov.

Příspěvek upraven 03.01.12 v 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.7.10 10:57

Já jsem se dočetla, že má chůvička jen 2 kanály, tak nevím…A ještě jsem se chtěla zeptat jestli vysílačka která se nechává u miminka musí být na stole nebo lze i pověsit na postýlku nebo kam ji umístit. Kvůli dobrému odposlechu, světlu atd…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
21.7.10 11:43

JA MĚLA MONITOR DECHU A ZVLAŠT CHUVIČKY KTERE STALI 1000KČ A FAKT STALI ZA PRD TAK ŽE KDYBYCH MELA MOZNOST URČITĚ BYCH SI KOUPILA TO 3v1 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.7.10 14:11
Lucc píše:
Já jsem se dočetla, že má chůvička jen 2 kanály, tak nevím…A ještě jsem se chtěla zeptat jestli vysílačka která se nechává u miminka musí být na stole nebo lze i pověsit na postýlku nebo kam ji umístit. Kvůli dobrému odposlechu, světlu atd…děkuji

Má dva kanály přepínatelné na boku a ještě 8 dalších kanálů pod krytem příjmače.

Dá se kamkoliv postavit, na zavěšení je jenom příjmač. A dosah má vynikající, dá se nastavit citlivost. Já ho dávám tak metr od postele, na stupeň 5 nebo 6 a aktivuje se při šustnutí peřiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.7.10 15:44

Tak to je super! Děkuji za informace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.12.10 23:29

monitor dechu nebo pohybu

Dobrý večer, ráda bych se zeptala na správné zapojení toho monitoru od Reer. Dostala jsem ho od sestřenky s tím, že jí nevyhovuje a ruší jí to signál. Dneska jsme ho s manželem poprvé zkusili a houká nám každých 20 vteřin, takže vůbec nevím jestli je malej vpořádku. Mohla bych prosím poprosit o radu? Opravdu je to monitor dechu a nebo jenom pohybu? Prosím kdyby jste měla chviličku můžete mi prosím zavolat nebo prozvonit a já zavolám zpátky na tel.608 609 771? Jsem opravdu zoufala :nevim: , protože návod mi vůbec nedává smysl. Moc moc děkuji. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák