Spodní prádlo pro těhule

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3911
17.7.10 20:33

spodní prádlo pro těhule

ahojky, jsem těhotná a nevejdu se do žádné své podprdy, kalhotky mě některé tlačí na bříško. Kalhotky bez gumy není problém, ale s tou podprdou si moc nevim rady. Koukala sem se že net je zahlcený podprdama pro kojící, ale já hledám spíš něco, co by chvilku „rostlo se mnou“. Kde by se eventuelně dalo nastavit víc velikostí, protože mi prsa ještě rostou a tuším že při narození malé to ještě o něco povyroste. Musím si fakt co dva měsíce kupovat nový prádlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65268
17.7.10 20:35

Ahoj,koupila jsem si obyč sportovní podprdy,něco jako „lambády“a nosila jsem ty.A to i pak při kojení…kojo podprdu jsem měla a vůbec nevyužila :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
17.7.10 20:53

Presne, jak pise Petra…
Take mi vadili vsechny podprsenky a tak jsme si koupila ty sporotvni a vydrzely cele tehu a pak sjem je pouzivala i pri kojeni ac jsem z prvniho tehu mela kojici tak tedp ri druhem jsme je temer nepouzila, nebot ty sportovni my vyhovovaly vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.7.10 21:47

Tak já měla velikosti stany už před těhotenstvím (i před prvním) a asi ve 4.měsíci jsem si kupovala těhukalhoty a paní mi víceméně vnutila mateřskou podprsenku (ne kojící), která právě tak nějak roste :nevim: . Jak je to udělané nevím, ale každopádně mi vydržela celé těhotenství. Byla dražší, ale já bych sportovní mít nemohla, moje stany by neunesla :D . A sehnat po porodu kojící podprsenku (nečekaně jsem se nevešla do kojících podprsenek po prvním dítěti) mojí velikosti byl nadlidský výkon. Tak mám dvě (v prodejně měli poslední, tak druhou mi objednávali) a pořád je střídám. A čekám, že časem ty po Anežce ještě využiju :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.7.10 22:05

V triumphu jsem si koupila prodluzovace obvodu podprdy, prodlouzi obvod az o 5cm. Maji tam sadu cerna, bila, telova. Velikost kosicku jsem mela takovou vetsi C, tak jsem si koupila bavlnenou D, bez kostic a jednu peknou cernou krajkovou a jednu telovou a s tim jsem vyzila az do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
17.7.10 22:12

díkec ženy, já už se skoro bála že si budu muset nějakou uštrykovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
17.7.10 22:16

Anita a Triumf dělají podprsenky pro těhotné. Dobře drží a přesto tak nějak rostou s Tebou. Jsou teda dražší, ale mě nic obyč nesedí mám pocit jako bych byla bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
17.7.10 22:43

Mateřské podprsenky (ne kojo) mají v Mothercare. Já nadále používam vyztužené podprsenky s kosticí, ale o číslo větší, lambády nemůžu, nedělají hezký tvar prsou :think:
kalhotky - vysadila jsem tangáče a nakoupila o číslo větší bavlněné boxerky, teď mají výborné (tenké) v akci v Marks and Spencer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.7.10 22:58

Ano, to jsem uplne zapomnela, tez jsem si nakoupila v sade bavlnene z M&S, o cislo vetsi. A maji i moc hezke bavlnene vzorovane, ale ja vyuzila hlavne ty bile, v tehu jsem docela trpela na kvasinky, takze jsem je i mrskla parkrat vyvarit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.8.10 16:17

Tak já bych měla nosit podprdu bez kostic, díky „probuzené“ přídatné žláze pod prsem, aby mi kostice na to netlačila, ale ještě jsem nenarazila na žádnou, která by mi seděla. Nedělají mi hezký tvar prsou, vypadají divně .. doma mám jedinou sportovní Moira, ale ten střih už se taky nedělá ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
12.8.10 11:17

ahoj, zatím mám 2 podprdy z new yorkru, stály kolem 300/ks a zatím zvládám :) spíš mám problém s kalhotkama. nosím ty nejvytahaněší bavlněný (chtěla jsem je už vyhodit,do loňska jsem je vozila jako táborový :wink: ) takže strašně sexy modely :lol: :mrgreen: a pak mám dokoupený dvě 5ks sady - jednu z tesca a jednu ze spencera. z tý tesco už jsme ale vyrostli.. :-D a musí být všechny nižší, jinak škrtí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák