Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky sestřenka by si moc přála tenhle kočár, vychází docela levně, ale je z DE. Já nerozumím ani slovo. Myslíte, že zasílají i k nám do ČR?
KOnčí to dnes večer, a ještě pokud někdo ví,jak je to s platbou přes paypal??Děkujeme moc.
klikni si,je tam nad obrázkem napsáno: chcete přeložit? a jde to,zkoušela jsem to a jde to,
výjde levněji ale co záruka?Manžel teda dodal že je to v rámci Evropské unie možná možné u dodavatele…Já měla sporták a vydržel mně 14dnů ale jiná značka
tak přece jen kdyby se cokoliv porouchalo tak co s tím.
Já jsem koza, jdu to pohledat. ![]()
Záruka ji netlačí, zappky jsou teoreticky bezporuchové. A stejně, já mám drahý kočár peg perego a reklamaci vyšisování po půl roce mi uznat nechtějí. Takže to neva. .-)
Tak já tam chcete přeložit nevidím.
Prosím, nemůžeš mi poslat odkaz už na přeloženou stránku??Děkuji.
Ahoj, já vím že to sem nepatří, ale mrkla jsme se na ten odkaz, čekala krásnej kočárek a ono nic. Možná proto je levný. Neber to osobně
Nechtěla jsem na tuhle diskuzi reagovat, ale když jsem to viděla, tak jsem musela
No každý máme svůj vkus ![]()
Jinak když na to najedu, tak se mi taky nahoře zobrazí jestli chci stránku přeložit do češtiny…
xzuzkax- jasně, každému se líbí něco jiného.
U nás se prodává za 13000,– takže tam to je fakt levné.
![]()
Já mám právě zappa a nedám na něj dopustit, je to jen takový utíkáček, ale super.
A já jsem slepoň, protože to tam nevidím.
A jaký máš prohlížeč? Možná je to tím…Já mám Google chrome. Moc ráda bych ti s tím pomohla, ale nevím jak…
Aha, tak já nevím, mám jen google. Oprašujeme základy němčiny. ![]()
A zkusíš sem dát odkaz v češtině? děkuji.
http://cgi.ebay.de/…390218026292?…
Ale myslím že to nepomůže, odkaz je pořád stejný…Však jo, taky mám google. Nebo někde v nastavení prohlížeče, ještě se mrknu jestli někde něco takového není…
Kámoška na ebay občas chodí,na googlu si zadej adresu a tam se ti vedle zobrazí přeložit tuto stránku.
xzuzkax píše:
Zkus tohle!Příspěvek upraven 15.07.10 v 20:18
PŘEKLÁDÁ TO POUZE GOOGLE CHROME