Kdy začít nakupovat? ...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
gold45
8.7.10 16:59

Kdy začít nakupovat? ...

Ahoj, chtěla bych se zeptat, dle internetových serverů jsem si utvořila tak nějak seznam všech potřebných věcí pro budoucí miminko. Kdy (v jakém týdnu nebo měsíci těhotenství) jste začaly s nakupováním? Je toho hodně a pak i aby to čekání lépe utíkalo :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
8.7.10 17:03

Tak ja jsem zacala nakupovat az po 24 tydnu,kdy jsem mela vysledky z plodovky.Ale vsechny ty vecicky jsem si chystala a prala az nekdy kolem 30.tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
8.7.10 17:06

Já začala když jsem byla asi v 6měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
8.7.10 17:07

Ahoj, já teda plánuju nakupovat po tom 12tt, pokud bude vše v pořádku … ale ten seznam by se mi hodil :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.7.10 17:08

Ahoj, valnou většinu až po 20.tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
8.7.10 17:10

Jsem 29tt a věci řešíme tak průběžně.Kočárek a postýlku máme domluvené.Pro první oblečení na mimi jsem si šla ke kamarádce tento týden.jen už mám nachystané věci do porodnice-co kdyby náhodou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
8.7.10 17:18

Asi od 7 měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gold45
8.7.10 17:21

Já jsem právě dnes 20+4, výsledky plodovky mám za sebou - naštěstí ok a nemám nakoupenu jedinou věc, tak si říkám, že by to asi teda chtělo začít :-) Pokud si tedy myslíte, že není moc brzo, tak se na to asi vrhnu, moc se těším. Bohužel se mi ale začal zkracovat čípek, tak bych měla hodně ležet a břicho taky často bolí a tvrdne, ale nějaké ty obchody mezi to budu muset vtěsnat :-) co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
17042
8.7.10 17:25

Tak gratuluji k dobrým výsledkům a teď už hurá do nakupování! Taky jsem začla po výsledcích z plodovky. A myslím, že to bylo akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gold45
8.7.10 17:28

Jen ještě dotázek, já už dvě děti mám (13 a 8 let) ale tehdá jsem všechno prodala, nebo zlikvidovala a ani si celkově už nepamatuju průběh těhu a nic … každopádně děti se narodily s velkými váhami, dcera měla při porodu 4,35kg a syn dokonce 4,65kg … sice doufám, že tentokrát to bude menší, ale moc tomu sama nevěřím, takže jakou velikost byste začaly nakupovat???

• Citovat
  • Upravit
5907
8.7.10 17:40

Já jsem začala nakupovat vel.62

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.7.10 17:41

Naše nejmladší teda měla „pouhých“ 4,25 kg, ale vel. 56 užila dost :wink: Pár kousků bych koupila, ale většinu ve vel. 62. I když není 56 jako 56, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
8.7.10 17:42

Já nakupuju postupně, něco už mám, něco dokoupím, je to tak lepší, protože když to necháš všechno nakonec, tak se z toho pak zblázníš jaká to bude pálka :zed: Jsi na začátku, nakupuj postupně každý měsíc něco, i třeba maličkosti, ono se to potom sejde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.7.10 17:47

Velikost 56 jsem kupovala v takovych tech zakladnich vecech, bodycka a dupacky, ruzne mikinky a svrchnejsi obleceni jsem brala od 62.

Jinak j zacala nakupovat pomerne brzo, kdyz jsem se ve 20tt dozvedela, ze to bude kluk, uz jsem vetsinu veci mela nakoupenou :mrgreen:

Ted uz bych tak nevysilovala, nicmene treba u autosedacky jsem cekala mesic a pul, kdy ji jako dodaji a nakonec jsem ji kupovala az po nastupu na MD uplne jinde, maxi cosi tenrkat melo nejaky vypadek.

Takze bych si asi seradila priority, co je opravdu nutne hned od narozeni (autosedacka, nejake oblecky, plinky) a na ostatni tak nejak jde pockat, v dnesni dobe internetu jde i s miminem na ruce objednat vse, co je potreba. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
8.7.10 17:49

U syna ve 20.týdnu, kdy jsem viděla pindíka na UTZ a teď tomu bude asi podobně…každopádně vel.50 moc nedoporučuji, půlku věcí mám nových na půdě na chalupě - nikdy mu nebyly..měl teda 4,3 kg a 53 cm, chvíli mu byla 56, ale jen asi 3-4 týdny, spíš unosil 62, pak už se zbrzdil..Dnes ve dvou letech naopak nosí věci na 12-18 měsíců… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák