Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, vpravo je oddíl INZERTNÍ FOTOGRAFIE a v něm dáš NOVÝ PRODEJ a tam už si napíšeš, co potřebuješ
![]()
ahojki,musíš si tam udělat registračku a pak napravo je sloupeček a tam je nový prodej a tam si klikneš a píšeš ![]()
A proč,když tam vložím inzerát, tak se mi na MMB neobjeví, když ho tam potom vyhledávám??
![]()
Juvanky píše:
A proč,když tam vložím inzerát, tak se mi na MMB neobjeví, když ho tam potom vyhledávám??![]()
spatne hledas…jestli nejsi registrovana…tak si musis zadat hledat od vsech a ne jen od hvezd…nebo jine spatne zadane parametry…taky se muze stat ze je to az na 10. 20. 30. strane… ![]()
omlouvam se zakladatelce ze se tad tak vternu:)holky prosim vas kdyz chci nekomu neco prodat na dobirku jak to udelat?zajit na postu a poslat nejaky balik,vypsat na dobirku?jak my pak prijdou penize?
![]()
Zajdeš na poštu s balíčkem,oni ti kdyžtak ukážou,jaké lístky vyplnit,jsou 2,a peníze ti přijdou asi tak za 2-3 dny po dodání adresátovi.
vyplnís si podací lístek,dobírkovou složenku a jak je tu už psáno do 3dnů od vyzvednutí balíku ti přijde do schránku složeka a s tou si pak dojdeš na poštu i s občankou a tam ti ty prachy vyplatí
Juvanky píše:
A proč,když tam vložím inzerát, tak se mi na MMB neobjeví, když ho tam potom vyhledávám??![]()
A nebo špatně zadáváš
Známá se takhle snažila prodat golfky, a zapomněla zadat výrobce, takže když jsem procházela věci od daného výrobce - nebyly tam.
přidávám se k zakladatelce, podle mě je mimibazar ten nejnepřehlednější web jaký jsem v poslední době viděla…dívala jsem se na něj až teď, protože prodávám kočárek a samotný se mi to nechtělo věřit, ale prostě se mi nepodařilo ten inzerát zadat, a věřte mi, že fakt nejsem počítačovej začátečník
takže kočárek je nakonec jen na aukru a bazoši ![]()
tak za mě je tedy MMB nejlepší pokud něco kupuji a na prodej zase Bazos a Sbazar......já se třeba zase vůbec neorintuju na Aukru
Ahoj holky,
prosím o radu, už jsem psala dotaz i na stránky na MMB, ale nikdo mi neodpověděl.
Jde mi o to, že se mi nezobrazují mé inzeráty, které jsem na MMB vložila. Zadávám od všech inzerentů (ne jen s hvědičkou), ale moje inzeráty to prostě nevyhledá.
Když to zkoušela kamarádka ze svého účtu, tak je taky nenašla. Přitom na mém účtu se zobrazují jako aktivní inzerce
. Už jsem z toho magor a fakt netuším, čím by to mohlo být.
Prosím ![]()
Začínám prodávat na mimibazaru. Zjistím nějak edresu nakupujícího v jeho profilu, abych věděla, kam to poslat? Nebo mi ji musí on sám napsat?
Já jen, že když nakupuju, tak po mě někdo adresu nechce, tudíž je asi dohledatelná? ![]()
Když nakupuju, tak je tam taková věta. Něco jako „zaslat zadané kontaktní údaje“ nebo nějak tak
,nevím přesně. Tak myslím, že když o něco projevím zájem, tak tím pošlu prodávajícímu svoji adresu a tak.
To jsem si nikdy jako nakupující nevšimla a nikdy nic neodklikávala
Budu hledat. Zatím jsem si o adresu teda napsala ![]()
hoj holky prosim o rado jak na tuto stranku http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?… mohu vlozit inzerat chci neco prodat.A asi jsem hloupa ale vlozit inzerat tu proste nevidim dekuji