Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
jo,přesněji napiš co tě zajímá,…jinak zkušenosti mám,nakupuji jen tam,…nebo na mimiaukce.cz
Anonymní, to je oblečení od stovek lidí, každý to tam má jinak, to není jeden velký bazar kde ti pošlou vše najednou co si vybereš. Takže kvalita oblečení je na poctivosti každého obchodníka zvlášť.
přesně,můžeš narazit na kvalitu,a nebo to bude podle tvých představ.Pak asi záleží na domluvě s prodejcem.
Ahoj, já nakupuji a prodávám pravidelně. Kupuju hračky, oblečení, kočárky, čaje apod. snad jen na MMB a někdy i vydražím na www.mimiaukce.cz Je to jednoduché. Hned vydíš, kolik už na danou věc napsalo zájemců. Né jak na bazos, sbazar apod. Tam je v inzerátech věc, která už dávno není.
To se ti na MMB nestane. Pěkně se spojíš s prodávajícím, zeptáš se ho dopodrobna na stav dané věci. Vyjímečně se mi stane, že daná věc neodpovídala popisu, tak jsem kontaktovala prodávající a vracelo se zboží. Já posílám i potvrzení o zaplacení / platíš většinou dopředu prodávajícím na účet, NIKDY JSEM NEMĚLA PROBLÉM /. Já rovnou posílám potvrzení o zaplacení a někdy mi pošlou hned zboží i když jim ještě nedorazí peníze. Za nákup a prodej dostáváš nebo uděluješ hodnocení a rázem vidí prodávající nebo kupující, jak si stojíš.
Opravdu se tam dají sehnat super věci.
Nakupuji na MMB, zkus vždy juknout na hodnocení prodávajícího, nakupuji tam přes dva roky a ještě jsem neměla problém. Pořádně se vyptej a prostě to zkus
![]()
nakupuju pouze na mimibazáči, od roku 2005 a jsem max. spokojená! Nestalo se mi ani jednou, že bych si vybrala špatně, nebo že by mi zboží nebylo zasláno. Mám dokonce prodejce, od kterých nakupuju pravidelně. Je fajn si před nákupem pročíst hodnocení, pokud jsou pozitivní, vzhůru do toho!
Ušetří to hromadu času a peněz!!! Kromě toho lze narazit na super vychytaný hadříky a i jiný věci.
Ahoj mate nejaké zkušenosti s touhle stránkou???Dekuji