Nakupujete na MMB?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.6.10 10:55

Oblečení

Ahoj mate nejaké zkušenosti s touhle stránkou???Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.6.10 10:55
  • Citovat
  • Upravit
5907
29.6.10 11:25

Ahojky,nevím co bys chtěla vědět přesně ohledně mimibazaru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
29.6.10 11:57

jo,přesněji napiš co tě zajímá,…jinak zkušenosti mám,nakupuji jen tam,…nebo na mimiaukce.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.10 12:00

jestli je obleceni v poradku,bez dir atd

• Citovat
  • Upravit
16291
29.6.10 12:09

Anonymní, to je oblečení od stovek lidí, každý to tam má jinak, to není jeden velký bazar kde ti pošlou vše najednou co si vybereš. Takže kvalita oblečení je na poctivosti každého obchodníka zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
29.6.10 12:22

přesně,můžeš narazit na kvalitu,a nebo to bude podle tvých představ.Pak asi záleží na domluvě s prodejcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
3.7.10 12:06

Ahoj, já nakupuji a prodávám pravidelně. Kupuju hračky, oblečení, kočárky, čaje apod. snad jen na MMB a někdy i vydražím na www.mimiaukce.cz Je to jednoduché. Hned vydíš, kolik už na danou věc napsalo zájemců. Né jak na bazos, sbazar apod. Tam je v inzerátech věc, která už dávno není. :( To se ti na MMB nestane. Pěkně se spojíš s prodávajícím, zeptáš se ho dopodrobna na stav dané věci. Vyjímečně se mi stane, že daná věc neodpovídala popisu, tak jsem kontaktovala prodávající a vracelo se zboží. Já posílám i potvrzení o zaplacení / platíš většinou dopředu prodávajícím na účet, NIKDY JSEM NEMĚLA PROBLÉM /. Já rovnou posílám potvrzení o zaplacení a někdy mi pošlou hned zboží i když jim ještě nedorazí peníze. Za nákup a prodej dostáváš nebo uděluješ hodnocení a rázem vidí prodávající nebo kupující, jak si stojíš. :-) Opravdu se tam dají sehnat super věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
3.7.10 12:20

Nakupuji na MMB, zkus vždy juknout na hodnocení prodávajícího, nakupuji tam přes dva roky a ještě jsem neměla problém. Pořádně se vyptej a prostě to zkus :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
5.7.10 16:21

nakupuju pouze na mimibazáči, od roku 2005 a jsem max. spokojená! Nestalo se mi ani jednou, že bych si vybrala špatně, nebo že by mi zboží nebylo zasláno. Mám dokonce prodejce, od kterých nakupuju pravidelně. Je fajn si před nákupem pročíst hodnocení, pokud jsou pozitivní, vzhůru do toho! :-) Ušetří to hromadu času a peněz!!! Kromě toho lze narazit na super vychytaný hadříky a i jiný věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
1.10.14 20:37

Na MB nakupuji celkem ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie