Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
strečová sukně je široký pojem
Může být džínová strečová,bavlněná strečová…
Je to takovej jakoby materiál co se přidává do látek aby to pružilo.Stačí když se koukneš na cedulku na složení materiálu ![]()
jaa jsem tu sukni nasla na internetu.96%viscosa a 4%Elastan.jen me tedy zajma jestli neni moc elasticka jestli volnejsi a ne natahovaci.Kamaradka je trosku pri tele.dekuji
Kamarádce při těle rozhodně NE strečovou sukni. Obtáhne ji a bude jak buřtík. Lepší je plátno a střih do A..
No, strečová ještě nutně nemusí znamenat, že je obtahnutá. Teoreticky to znamená, že je do základního materiálu přidaný elastan a pruží to. Obtaženost bude záležet na střihu a velikosti.
A jak velký zadek má kamarádka? Tohle je tak maximálně velikost 42.
no ja nevim.ja jsem ji ho nemerila
ale nema ho zase az tak tlusty.ona ma spise stehna a boky
Tak to by pak ten střih mohl být opravdu ideální. A tím, že to pruží se to trochu přizpůsobí objemu. Jen jde o to, aby v tom nebyla přes bříško narvaná, pokud by měla větší velikost než ta sukně a to tu z nás nikdo neposoudí
Ale já bych to riskla.
Zdravim, chtela bych si pořídit na léto nejake sukne, ale nikdy jsem je moc nenosila. Jsem mensi postavy, mam silna lytka a ted ještě poporodni břicho. Poradíte jaky typ sukně hledat? Dekuji moc, vubec nevim, jak to zjistit ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim, chtela bych si pořídit na léto nejake sukne, ale nikdy jsem je moc nenosila. Jsem mensi postavy, mam silna lytka a ted ještě poporodni břicho. Poradíte jaky typ sukně hledat? Dekuji moc, vubec nevim, jak to zjistit
hodně štěstí při výběru
@Anonymní píše:
Zdravim, chtela bych si pořídit na léto nejake sukne, ale nikdy jsem je moc nenosila. Jsem mensi postavy, mam silna lytka a ted ještě poporodni břicho. Poradíte jaky typ sukně hledat? Dekuji moc, vubec nevim, jak to zjistit
To ti tady asi nikdo nerekne, kdyz te nezna a nevidi. Musis zkouset. Ja se ridim pri vyberu tim, jestli se v obleceni citim dobre. Ono, kdyz se sama sobe nelibim, tak se dobre necitim ![]()
@selia Ta odrena stehna jsou dobra poznamka ![]()
Mrknete na Fleru na Carriboom, mam moc rada jejich saty i sukne.
Ahoj asi ted budu uplne hloupa ale muzete mi vysvetlit nekdo co je strecova sukne??Ja osobne sukne nenosim a nevim o nich vubec nic.kupuji darek.dekuji