Sukně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.6.10 11:40

Sukne

Ahoj asi ted budu uplne hloupa ale muzete mi vysvetlit nekdo co je strecova sukne??Ja osobne sukne nenosim a nevim o nich vubec nic.kupuji darek.dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
61
28.6.10 11:44

Ahoj,podle mě je tak něco pružného,když je to strečový,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.6.10 11:44

strečová sukně je široký pojem :mrgreen: Může být džínová strečová,bavlněná strečová…

Je to takovej jakoby materiál co se přidává do látek aby to pružilo.Stačí když se koukneš na cedulku na složení materiálu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.10 11:48

jaa jsem tu sukni nasla na internetu.96%viscosa a 4%Elastan.jen me tedy zajma jestli neni moc elasticka jestli volnejsi a ne natahovaci.Kamaradka je trosku pri tele.dekuji

• Citovat
  • Upravit
17675
28.6.10 11:50

Kamarádce při těle rozhodně NE strečovou sukni. Obtáhne ji a bude jak buřtík. Lepší je plátno a střih do A..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
28.6.10 11:59

No, strečová ještě nutně nemusí znamenat, že je obtahnutá. Teoreticky to znamená, že je do základního materiálu přidaný elastan a pruží to. Obtaženost bude záležet na střihu a velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.10 12:10

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… tak tahle to je poradite

• Citovat
  • Upravit
926
28.6.10 12:20

A jak velký zadek má kamarádka? Tohle je tak maximálně velikost 42.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.10 12:24

no ja nevim.ja jsem ji ho nemerila :lol: ale nema ho zase az tak tlusty.ona ma spise stehna a boky

• Citovat
  • Upravit
926
28.6.10 12:26

Tak to by pak ten střih mohl být opravdu ideální. A tím, že to pruží se to trochu přizpůsobí objemu. Jen jde o to, aby v tom nebyla přes bříško narvaná, pokud by měla větší velikost než ta sukně a to tu z nás nikdo neposoudí :-D Ale já bych to riskla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.10 12:28

tak ja to risknu dekuji moc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.18 06:50

Prosim jakou sukni?

Zdravim, chtela bych si pořídit na léto nejake sukne, ale nikdy jsem je moc nenosila. Jsem mensi postavy, mam silna lytka a ted ještě poporodni břicho. Poradíte jaky typ sukně hledat? Dekuji moc, vubec nevim, jak to zjistit :-)

• Citovat
  • Upravit
2155
27.5.18 06:57
@Anonymní píše:
Zdravim, chtela bych si pořídit na léto nejake sukne, ale nikdy jsem je moc nenosila. Jsem mensi postavy, mam silna lytka a ted ještě poporodni břicho. Poradíte jaky typ sukně hledat? Dekuji moc, vubec nevim, jak to zjistit :-)
  1. musíš vyzkoušet, mně na tuhle postavu sedí délka buď tesně nad kolena nebo maxi, ale prostě je potřeba zkusit a kouknout se do zrcadla. já mám taky silná lýtka a trochu křivé nohy a při délce do půli lýtek je to děsně vidět, například.
  2. pokud máš nadváhu, j emožné, že se ti o sebe budou dřít spocená stehna a vlétě v sukni nevydržíš, bohužel, to je taky potřeba vyzkoušet :(.

hodně štěstí při výběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
27.5.18 07:35
@Anonymní píše:
Zdravim, chtela bych si pořídit na léto nejake sukne, ale nikdy jsem je moc nenosila. Jsem mensi postavy, mam silna lytka a ted ještě poporodni břicho. Poradíte jaky typ sukně hledat? Dekuji moc, vubec nevim, jak to zjistit :-)

To ti tady asi nikdo nerekne, kdyz te nezna a nevidi. Musis zkouset. Ja se ridim pri vyberu tim, jestli se v obleceni citim dobre. Ono, kdyz se sama sobe nelibim, tak se dobre necitim ;)

@selia Ta odrena stehna jsou dobra poznamka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
27.5.18 07:41

Mrknete na Fleru na Carriboom, mam moc rada jejich saty i sukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák