Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj-je ještě příliš brzy, ale zvědavost nedá ![]()
po prvním dítěti mám kočárek s klasickým podvozkem 4 kola, ale je široký a aby jsme ho dostali do kufru krátké felicie, musíme sundávat všechny čtyři kola, do čehož se mi samozřejmě moc nechce, když si představím, že než se nasoukám do auta s dvěma dětma, většinou jezdívám sama a k tomu neustále montovat kolečka na kočáře ![]()
Jenomže mě se líbí kočárky spíš klasického vzhledu, nejsem na ty uplně moderní, já jim říkám kosmická vozítka
a ty většinou mají stejn široký podvozek. Už jsem se sžila tedy s představou, že bych měla jakoby trojkolku, ale ty přední kola dvě u sebe…poradíte mi některá kočár, který by měl užší podvozek než 60cm a přitom se blížil klasickému vzhledu?? pro ilustraci dodávám foto kočárku, který mám, i když je mi jasné, že tento styl s užším podvozkem neseženu, ale aspoň něco tomu podobného.
no jenomže nemají ty X-landery krátké korbičky?
Mně by stačil i jen hluboký, vůbec nemusím mít nějakou kombinaci. Ono právě tyhle kombinace mají strašné malé ty korbičky.Tyhle klasiky mají kolem 80 cm, což je uplný ideál.
jj, xlandery mají tak těch 74cm na délku..
nevím tedy přesně, jak má být kočár po složení velký, prootže pod 60 rozvor kol se mi zdá málo (můj speedi má 66, ale slalom, který se vleze většině lidí do úzkého výtahu má 62..) a asi i záleží na délce po složení předpokládám, což taky nevím, kolik felinka má… tak budu spíš hádat..
co bebecar ? podvozek stylo po složení 83×54×40
dají se kombinovat vany a podvozky, korby jsou velké dost..
peg perego young - dívám na rozměry složeného 84×60
inglesina ottutina
rozměry po složení 95×60×64 dxšxv
ostatní hluboké (magnum, roan apod), mají ten rozměr jeden nad 60..
no šlo mi hlavně o tu šířku, tu délku jsem až tak neřešila, vzhledem k tomu, že jsme ten kočár měli velký a dlouhý. No jak to tak vidím, tak holt budu zase montovat
Nj původně bylo naplánované druhé, větší auto, ale manža si zatím vymyslel fotovoltaiku, takže na auto se zase hezky dlouho nedostane…ale třeba ještě ta elektrárna nevyjde, zatím je nesputili.
ten Bebecar vypadá dobře. A nevíš prosím tě, jak se jezdí s touhle natáčecí nápravou??? Jak to vlastně funguje? Ale i tak to budu muset změřit, jestli by mě těchto pár cenťáků zachránilo. NO mám ještě spoooustu času, snad něco do té doby vymyslím…
Já mám zúženou čtyřkolku a je pravda že oproti Xlanderu nebo jiným kočárkům se vejdu všude. Mám V-travel.
Dítě se mi narodilo v lednu takže nebude na zimu už v hlubokém, jinak je pravda že ty korbičky jsou malé-i u toho našeho kočárku.
Zkus si na netu zadat zúžená čtyřkolka a uvidíš a gratuluju ke dvěma čárkám ![]()
Já Ti doporučím jiný typ Bebecaru
http://www.bebecar.cz/…icon_at.html,
měla jsem je, hluboká korba dost prostorná, ovládání
super. Je to sice trojkolka, ale kolečko přední zdvojené má. A vlezla jsem se s nim fakt všude ![]()
ave píše:
Já Ti doporučím jiný typ Bebecaru
http://www.bebecar.cz/…icon_at.html,
měla jsem je, hluboká korba dost prostorná, ovládání
super. Je to sice trojkolka, ale kolečko přední zdvojené má. A vlezla jsem se s nim fakt všude
ale kukám na to, že je tam psaná rozteč dokonce 61cm?? to asi nebude to pravé ořechové, co potřebuju
já mám totiž to samé ![]()
Ahoj,
možná už máš vybráno… ale co takle Inglesina magnum? Ted jsem měřila, jak daleko jsou kolečka od sebe a vychází mi to na 55 cm, projela jsem s ní úplně všude ![]()