Kočárek Chicco tour 4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
15.6.10 19:21

Kočárek Chicco tour 4

Ahojky lidičky, poradí mi někdo s kočárkem, prosím. Zejména Chicco tour 4.
Prosím o zkušenosti a názory.
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
248
15.6.10 21:38

Ahoj, kočárek jsem měla a nebyla jsem s ním vůbec spokojená. Dokud jsem používala hlubokou korbu, tak to celkem šlo, ale sporťák byl hroznej. Už jsem ho prodala. Rozvrzanej podvozek po chvíli užívání, šisovala barva boudičky, a hlavně mi vadilo, že sporťák je podle mě na starší dítě, rozhodně ne hned po hluboké korbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
19.6.10 11:37

Ahoj, co se tyce vrzani kocarku…tak je pravda,ze tyto kocarky opravdu vrzou. Ale poradili nam v servisu Chicca, pred zacatkem pouzivani kocarku, poradne dotahnout vsechny srouby…a pak pry uz nebude vrzat. Nedostane se totiz do nich pak prach a pisek. Ma ho moje sestra a je s nim moc spokojena, nemnenila by!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.7.10 18:51

Ahojky maminky, s přitelem čekame miminko na zimu a velice se nam libi kocarek Chicco Trio S3 a-fix bohuzel jsme videli pouze hlubokou korbu a sportovni verzi ne tak se chci zeptat zdali mate vetsi zkusenosti s timto kocarkem :) velice dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
25.7.10 20:10

Ahoj, mame tento kocarek a jsme s nim moc spokojeni. Jak hluboka korba je prostorna a da se stejne jako autosedacka ryche nacvaknout na podvozek.
Sportovni verze taky nema chybu, je prostorna, kocar je lehoucky, dobre ovladatelny. Na vylety jak delany.
Predni kolo je otacive, mozno zaaretovat. Je lehce skladatelny. A co jem moc ocenila,ze soucasti je zimni fusak,prebalovaci taska a plastenka…to u ostatnich kocarku casto nebyva. Kocarek ma taky dve brzdy. Rucni je dobra pri sportovani nebo pri chuzi, muzete si pribrzdovat.
No snad jsem ti napsala dost informaci.
Hezky vecer a snad s nim budete taky spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančča
30.11.10 20:08

Ahoj, chtěla jsem se zeptat na sportovní verzi tohoto koárku, chceme Tour 4. V obchodě nám také řekli, že se vše musí dotáhnout a namazat. Můj dotaz je ohledně sportovní verze, čekáme malé v dubnu 2011 na zimu bude nejspíš už ve sportovním, tak zda neprofoukne? Sestra mě straší, že je boudička slabá a dít bude málo chráněné…Co myslíte? Chceme ho koupit už teď, protože je za super cenu. Díky

• Citovat
  • Upravit
126
2.12.10 20:51

Ahoj ja bych se toho nebala, dite je tam schovane. A vyhoda je,ze tento kocarek ma uz vytepleny fusak. My jsme spokojeni a male je ted rok.
Hezky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L.nová
3.8.12 09:39

Dobry den mam kocarek chicco tour a mam takovy problem s boudou na korbicce nedrzi mi uplne napla v horni poloze a furt se mi sune dolu.Jde to nejak zacvaknout aby drzela? děkuji

• Citovat
  • Upravit
6
8.3.13 12:07

Odendání korbičky Chicco tour

Dobrý den,
také mám tento kočárek, teď na druhé dítě. Koupila jsem ho použitý jen jako cestovní do auta, že se mi bude lépe skládat… ta stříška opravdu nijak extra nedrží, také nevím, co s tím, ale asi to lepší nebude. Jenže mám ještě jeden problém - nacvaknout jde korbička úplně perfektně, ale když ji chci sundat, ne a ne povolit. To tlačítko za hlavičkou dítěte, co se má znáčknout a korba má povolit, jde hodně ztuha a dá mi hodně práce, než ji dostanu z podvozku kočárku. Neřešili jste někdo podobný problém? Co s tím? Dát do servisu (jestli se mi to vůbec vyplatí, přece jen kočárek potřebuji)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.6.13 09:24

@markyd Ahoj, Už máme tento kočárek skoro 4 měsíců a je už po několika letech.
Taky mám problém s odepínáním korby, ale jde to, nejdřív nechám vyskočit jednu stranu (která jde lehce) a pak jednou rukou mačkám tlačítko a druhou rukou kvrdlam kočárek a jde to :) Ted jsme v těch vedrech už přešli na sporťák, aby mu to trochu profukovalo a ten je teda parádní!! rychle se nandá na podvozek, jde téměř do lehu (když nezapneme přesku na zádech), mimčo má jen lehce vyvýšená záda (vyhovuje nám to kvůli refluxu), je lehounky, lehce ovladatelný, skvěle nastavitelná stříška… jsem z něj nadšená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák