Plavky pro větší ňadra

7213
10.6.10 20:41

plavky pro vetsi nadra

AHojte holciny,snad nejsem jedina…Mam nadra velikosti 75F a shanim nove plavecky,se spodnim dilem bych problem nemela,ale ten vrch je komplikovany…Nemate tip kde v Olmiku sehnat takove velikosti a trochu moderni? :lol: DEKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
10.6.10 20:49

Ahoj nevím, jak v Olmiku, ale tady u nás v okolí se teď už plavky shání blbě, všechny lepší kusy jsou už prodané :-?
Obzvlášť těch větších velikostí je jako šafránu, člověk vleze do krámku s prádlem a odchází rudý vzteky - všude košíčky max C :twisted:

Prolezla bych všechny Spodní prádla, třeba se ještě něco najde.
Jinak vím, že v Přerově se šijí plavky na zakázku, ale teď toho budou mít asi až nad hlavu.

Jinak já mám Tyhle a pro větší ňadra jsou skvělé, drží to, co mají, nic nevypadává a to je hlavní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.6.10 20:59

tyjo,ty vypadaji dobre…ja vim,ze jsem si vzpomela pozde,ale tak nejak nebylo pocasi…hmmm,ale chyba lavky,ted ty vedra…Nekde maji plavky na velka prsa,ale k tomu prizpusobeny i obvody a zapominaji na zensky,co nemaji obvod 85 a vis cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
10.6.10 21:15

no tak já si plavky kupovala tento týden ve vyškově a bylo mi řečeno, že už jsou skoro vyprodané, že plavky prodávají už od února, jsem nechápala, ale sehnala jsem suprové, vel 80/E a i spodní díl mi paní doladila, podle potřebné velikosti, takže jsem max. spokojena a sedí betelně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.6.10 21:19

ja mam pomalu vrch sirsi nez spodek…to by me nenapadlo kupovat plavky uz nekdy v unoru…to je haluz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
10.6.10 21:23

no to mě taky, zvlášt když slunko svítí teprve týden 8-o , holt jsem chytřejší pro příště, v zimní bundě pro plavky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
10.6.10 22:40

Taky jsem podnikla plavkovou anabázi a zachránila mě Triola - http://www.venive.cz/?….
Kupovala jsem 75 E a sedí perfektně.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
11.6.10 07:45

taky pekne,diky za tipy,jen tak dal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
11.6.10 07:50

ja vcera byla v obchode Timo, a tam maji spis ty vetsi velikosti a pekne plavky, zkus mrknout sem
koukam na prodejny a asi tam nemaji uvedene vsechny, ja byla u nas na praze 13 a tu prodejnu tam nemaji, takze jen pohledat :-) nejake Timo podprdy sem videla i v globusu, tak treba tam budou i plavky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
11.6.10 08:10

ahojky,myslis Globus Olomouc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
11.6.10 08:12

no ja byla v praze, ale tak globus by mel mit stejny sortiment ne? :-) v olomouci sem nebyla uz hrozne dlouho takze s mistem neporadim, treba bude vedet nekdo jiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
11.6.10 08:17

v pohode,dekuji…jedu pristi mesic na vodu a vzpomela jsem si az ted,ze nemam plavky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
11.6.10 08:18

jee ja jedu taky za mesic na vodu :-) tak ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
11.6.10 08:34

:lol: ahoooooj :lol: