Hadříky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
644
31.5.10 17:23

hadříky

Ahoj.Mám prosbu.Pořád lítám po netu a snažím se najít nějaké pěkné věcičky pro své kluky.4 roky(vel.116) a rok a čtvrt(ve.92-98) :-D .Chtěla jsem něco pekného na léto,kšiltovky,kompletky,boty atd.,ale všude jen na holčičky nebo těžká klasika.Chtěla jsem něco zajímavého,ale ne drahého.Vůbec nemůžu padnout na něco třeba s pěkným obrázkem pro nejmenšího,nic. :nevim: Máte někdo nějaký zajímavý typ?Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8927
31.5.10 17:30

Ahoj Bibi, to jsi mi připomněla pěkné stránky s hadříkama www.veselanohavice.cz Dost jsem tam brousila, ale ještě od nich nic nekoupila, ale líbí se mi to. Uvidíš, záleží na stylu, který se ti líbí, mě to přijde originální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
31.5.10 17:31

A zkusila jsi MMB ? Pokud ti nevadí použité věci, tak se zkus podívat na Brumla.cz, mají tam i outlet.
Já mám všeobecně pocit, že když vlezu do jakýhokoliv obchodu, tak je tam 3/4 věcí pro ženský a zbytek pro chlapy, takže dost omezenej výběr a u dětí je to to samý, já mám teda naštěstí holku, ale zase aby člověk někdy sehnal něco, co není růžový, je taky docela problém. Ještě docela pěkný věci mají v Tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
31.5.10 17:49

Ahoj.No já mám stejný pocit.Všude samá růžová.Což je sice krásný a roztomilý,ale mně k ničemu. :lol: A nejhorší je ,že hlavně ta velikost 116 je všude fakt nemožný sehnat.Byli jsme totiž silné ročníky a navíc všude kolem samí chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
31.5.10 17:52

Jo.A brumlu jsem zkoušela.Pěkné věcičky,ale do vel.98,maximálně,když je štěstí,104.A pak až 122.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
31.5.10 17:58

Zkus ebay, dá se tam nakoupit levně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
31.5.10 18:23

Ono taky spousta věcí velikostně neodpovídá. Jsou značky, kde určitá velikost byla Lucce malá a u jinýho výrobce to bylo dobrý. Dřív tam Brumla uváděl u všeho rozměry, teď jenom u kalhot a bund a u triček jsem se párkrát sekla, že to bylo malý. Já normálně kupuju jednobarevný trička a obrázky si namaluju sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.5.10 18:29

co Princ Oliver hadriky, ted teda Scamp nebo jak se to jmenuje. Jsou pekne a kvalitni - pro starsi dceru jsem kupovala vetsi tricka, ale tusim ze nejvetsi velikost byla 104 a byla ji jeste v peti…

• Citovat
  • Upravit
17180
31.5.10 18:33

no holky nebojte já mám opačný problém fajn všude samá růžová ale když chcete na holčičku nakoupit i něco jiného tak fakt není. A já zrovna růžové bombonky nemusím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
31.5.10 18:52

To mi mluv, já už jsem na tu růžovou dost alergická, Lucka jí naštěstí moc nevyžaduje. Jinak ještě zkusit CA.
Letos mně naštval i Wolf, loni měl atkový pěkný praktický bundy a soupravy a letos všechno růžový, nakonec jsem sehnala fialovou, ale dalo to práci. Přece jí do školky nedám růžovou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
31.5.10 19:20

Já jsem u brumly právě taky naletěla s velikostma.Psali 98 a velikostně to bylo někde kolem 80.Já jsem te´d koukala i na nějaký next,co někdo objednal,ale přišlo mi to pak dost drahé.Dívala jsem i na Wolfa,ale tam jsem vždycky skončila špatně.116 nic neměli.Zkusím se podívat na ten ebay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
1.6.10 08:01

tady je pár stránek,tak se kukni,snad ti to pomůže,já kolikrát taky kolikrát tápu po oblečení:
brumla
bazarekpampeliska
baby2hand
lacli
satnicek
detskeza30

no a letos asi přeskočíme kraťasy a trička,počasi je hnusný a rovnou budu kupovat asi zimní :evil: ,…ach jo a topíme pořád jako o život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
1.6.10 08:02

opravuju chybu,…neplatí lacli ale LACLIK,nějak mi uletělo písnemko… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.10 11:57

Zkus tohle:
www.betyna.ic.cz
Solidní, vstřícné a rychlé jednání. Body sice nemají, ale originální jsou :lol:
 M.

• Citovat
  • Upravit
2532
1.6.10 12:01

Já ráda využívám mimibazar.cz, je tam spousta krásných věcí za super ceny!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák