Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj.Mám prosbu.Pořád lítám po netu a snažím se najít nějaké pěkné věcičky pro své kluky.4 roky(vel.116) a rok a čtvrt(ve.92-98)
.Chtěla jsem něco pekného na léto,kšiltovky,kompletky,boty atd.,ale všude jen na holčičky nebo těžká klasika.Chtěla jsem něco zajímavého,ale ne drahého.Vůbec nemůžu padnout na něco třeba s pěkným obrázkem pro nejmenšího,nic.
Máte někdo nějaký zajímavý typ?Díky.
Ahoj Bibi, to jsi mi připomněla pěkné stránky s hadříkama www.veselanohavice.cz Dost jsem tam brousila, ale ještě od nich nic nekoupila, ale líbí se mi to. Uvidíš, záleží na stylu, který se ti líbí, mě to přijde originální.
A zkusila jsi MMB ? Pokud ti nevadí použité věci, tak se zkus podívat na Brumla.cz, mají tam i outlet.
Já mám všeobecně pocit, že když vlezu do jakýhokoliv obchodu, tak je tam 3/4 věcí pro ženský a zbytek pro chlapy, takže dost omezenej výběr a u dětí je to to samý, já mám teda naštěstí holku, ale zase aby člověk někdy sehnal něco, co není růžový, je taky docela problém. Ještě docela pěkný věci mají v Tescu.
Ahoj.No já mám stejný pocit.Všude samá růžová.Což je sice krásný a roztomilý,ale mně k ničemu.
A nejhorší je ,že hlavně ta velikost 116 je všude fakt nemožný sehnat.Byli jsme totiž silné ročníky a navíc všude kolem samí chlapi.
Jo.A brumlu jsem zkoušela.Pěkné věcičky,ale do vel.98,maximálně,když je štěstí,104.A pak až 122.
Ono taky spousta věcí velikostně neodpovídá. Jsou značky, kde určitá velikost byla Lucce malá a u jinýho výrobce to bylo dobrý. Dřív tam Brumla uváděl u všeho rozměry, teď jenom u kalhot a bund a u triček jsem se párkrát sekla, že to bylo malý. Já normálně kupuju jednobarevný trička a obrázky si namaluju sama ![]()
co Princ Oliver hadriky, ted teda Scamp nebo jak se to jmenuje. Jsou pekne a kvalitni - pro starsi dceru jsem kupovala vetsi tricka, ale tusim ze nejvetsi velikost byla 104 a byla ji jeste v peti…
no holky nebojte já mám opačný problém fajn všude samá růžová ale když chcete na holčičku nakoupit i něco jiného tak fakt není. A já zrovna růžové bombonky nemusím. ![]()
To mi mluv, já už jsem na tu růžovou dost alergická, Lucka jí naštěstí moc nevyžaduje. Jinak ještě zkusit CA.
Letos mně naštval i Wolf, loni měl atkový pěkný praktický bundy a soupravy a letos všechno růžový, nakonec jsem sehnala fialovou, ale dalo to práci. Přece jí do školky nedám růžovou. ![]()
Já jsem u brumly právě taky naletěla s velikostma.Psali 98 a velikostně to bylo někde kolem 80.Já jsem te´d koukala i na nějaký next,co někdo objednal,ale přišlo mi to pak dost drahé.Dívala jsem i na Wolfa,ale tam jsem vždycky skončila špatně.116 nic neměli.Zkusím se podívat na ten ebay.
tady je pár stránek,tak se kukni,snad ti to pomůže,já kolikrát taky kolikrát tápu po oblečení:
brumla
bazarekpampeliska
baby2hand
lacli
satnicek
detskeza30
no a letos asi přeskočíme kraťasy a trička,počasi je hnusný a rovnou budu kupovat asi zimní
,…ach jo a topíme pořád jako o život…
opravuju chybu,…neplatí lacli ale LACLIK,nějak mi uletělo písnemko… ![]()
Zkus tohle:
www.betyna.ic.cz
Solidní, vstřícné a rychlé jednání. Body sice nemají, ale originální jsou ![]()
M.
Já ráda využívám mimibazar.cz, je tam spousta krásných věcí za super ceny!!!! ![]()