Hadříky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3963
1.6.10 12:13
kačenka89 píše:
Já ráda využívám mimibazar.cz, je tam spousta krásných věcí za super ceny!!!! :mavam:

jéva já taky…vlastně jsem jinde ještě nenakupovala,jen je spíš nevýhoda,že hledám více věcí za jedno poštovné,…od jedné prodávající,…v tom jsou zase ve výhodě internetové obchůdky…no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
1.6.10 12:20
jéva já taky…vlastně jsem jinde ještě nenakupovala,jen je spíš nevýhoda,že hledám více věcí za jedno poštovné,…od jedné prodávající,…v tom jsou zase ve výhodě internetové obchůdky…no uvidíme…

je to tam opravdu super..krásné NOVÉ i POUŽITÉ veci a velký výběr značek. Zrovna dnes čekám 3balíčky z mimibazaru.. :mrgreen: koupila jsem tam 1set(chlupatou vestičku a uzké kalhoty) za 150kč, sako NEXT za 180kč a 2trička za 100kč takže jsem spokojená.. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
1.6.10 12:57

fakt se tam dají ulovit krásný kousky,já jsem pyšná na zimní oblečení-bunda,oteplovačky… pro malého,zn.kenvelo kids, za nějakých 300,–… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
1.6.10 16:08

Ahojky.Díky za rady.Já teď taky lítám hodně po MMB nebo MMaukci.Něco je fakt super.Jen se ni teď nedávno stalo,že když jsem oaní napsala,třikrát,tak se ani neozvala.Což mě dost vytáčí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
1.6.10 16:16

A ještě mě napadlo.Nemáte ,prosím vás,někdo náhodou něco vytypovaného na tom MMB? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
1.6.10 19:10

bibi krásné věci pro chlapečky dělá značka NEXT… jednodušše dole v levo klikni na NEXT, zadej velikost do hledáčku a je to.. :palec: :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
2.6.10 07:37
Bibi1 píše:
Ahojky.Díky za rady.Já teď taky lítám hodně po MMB nebo MMaukci.Něco je fakt super.Jen se ni teď nedávno stalo,že když jsem oaní napsala,třikrát,tak se ani neozvala.Což mě dost vytáčí. :mrgreen:

bibi,taky se mi to několikrát stalo,nebo když psal někdo mě,občas to totiž končí ve spamech a než si toho všinmeme,tak uběhne nějaká doba,zkus to třeba znovu…uvidíš… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
2.6.10 07:40

jo jo mi nextík taky rádi…když na něco pěknýho a za ,,rozumnou,,cenu natrefíme je to naše,…jsou to fakt kvalitní jak materiály tak i hodně vydrží.....jinak jsme snad nakupovala 3× od jedné maminy,byla jsem spokojená,jinak záleží jak na co natrefím a co zrovna hledám… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetraPa
29.8.10 21:12

Já jsem nedávno narazila na Oblečmimi a našla jsem tam celkem hezké oblečky a ne drahé. Nákup proběhl rychle a bez jakýchkoliv zádrhelů. Použité vybírám nejčastěji na mimibazaru…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák