Letní potah Römer

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
256
9.6.10 10:15

Letní potah Römer

Máme autosedačku Römer Safefix Plus a když někam jedeme, tak je Natálka hned spocená. Máme potah Trendline. Přemýšlela jsem, že bych koupila letní potah. Máte s ním někdo zkušenosti? A nebo není možné do této autosedačky koupit třeba Emitex nebo nějaký jiný? Ten Römer se mi moc nelíbí a přijde mi dost drahý…
Díky a hezký den.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
9.6.10 10:52

Máme teda sedačku větší kategorie - Kid, ale dotaz myslím zodpovědět můžu. Máme na něj letní potah Romer a je to super věc. Jelikož jsme vybrali potah, který je více syntetický, tak tolik „nedýchá“. V létě ta bavlna na tom letním potahu dělá divy… Navíc si potem neničím sedačku, nemusím ji tak často prát, prostě jen stáhnu letní potah, vyperu, za chvíli je suchý. Nemusím z toho složitě sundavat originální potah. CHrání sedačku před opotřebením a u sedaček, které zůstávají v autě i před slunkem, zdá se mi. (Ne plasty, ale potah ano)
Je to samozřejmě na tobě, cena je vysoká, ale zas na druhou stranu, určitě se ke mě přidá i odborník Steeve, ten neoriginální potah - třeba Emitex - ti na tom nemusí sedět a budeš riskovat, že to ovlivní funkčnost sedačky? Když už máš s isofixem sedačku, tak bych do letního potahu investovala. A pokud se ti nelíbí letní potah romer, nebude se ti líbit ani emitex… nevidím v tom příliš rozdíl, možná tak v barvě… :?:

pokud ale letní potah nechceš, stejně dobře ti může posloužit obyčejná plínka, to už záleží na tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.6.10 11:01

My máme romer king plus a letní potah jsme pořídili.

Máme auto bez klimatizace a malý je v autě taky hned propocený. Ale pozor, ten potah rozhodně pocení nezabrání, ale ochrání originální potah sedačky a je pro dítě příjemnější. Malý se potí v sedačce stejně jako na letním potahu.

• Citovat
  • Upravit
9556
9.6.10 11:06

tak nam se na tom letnim potahu poti dcera uplne stejne jak bez potahu, nevim vubec jak uz ji pomoct, celou cestu je protivna a breci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
9.6.10 14:19

potah na Romera (Kinga) mame origo a nemenila bych, emitex jsem mela na vajco MC, sedel +-, ale i tak jsem litovala ze jsem neinvestovala do origo, myslim, ze obcas vyhodim za vetsi blbosti i kdyz se snazim, a tohle je pro pohodli prcka..takze za me doporucuju :dance:
jediny co mohli domakat, je myslim si snadnejsi nandavani, sundavani, takhle me to moc neba, ale tak namet pro vyrobce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák