Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Na odřená stehna jsou např bandaletky.
Já bych asi na začátku šla do nějaké zavinovací sukně (délku musíš vyzkoušet). Vydrží ti i když budeš hubnout
Jako prevence odrenych stehen je vynikající namazat je tuhym antiperspirantem. ![]()
@Ornwen píše:
Na odřená stehna jsou např bandaletky.
Já bych asi na začátku šla do nějaké zavinovací sukně (délku musíš vyzkoušet). Vydrží ti i když budeš hubnout
Asi jsem úplně nemožná… Ale co to jsou bandaletky?
@welovefashion to jsou taková manžety na stehna, aby se ti neodírala…jako třeba krajkové zakončení samodržících punčoch.
To mi přijdou už lepší kalhotky s nohavičkou (vlastně bavlněné krátké „elasťáky“)
@dana.dv píše:
Mrknete na Fleru na Carriboom, mam moc rada jejich saty i sukne.
Co je na těch zbytečně drahých sukních hezkého? ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim, chtela bych si pořídit na léto nejake sukne, ale nikdy jsem je moc nenosila. Jsem mensi postavy, mam silna lytka a ted ještě poporodni břicho. Poradíte jaky typ sukně hledat? Dekuji moc, vubec nevim, jak to zjistit
Jak ti tu radí, musíš vyzkoušet. Nepíšeš nic o zadku, ale třeba taková půlkolová nebo kolová hodně odpustí a nevadí ani ta silná lýtka, ale chce to správnou délku ![]()
Jsem taky menší a mám silnější nohy celkově. Boky relativně úzké. Sluší mi nejvíc sukně dlouhé, případně ke kolenům. Tragédie jsou sukně do poloviny lýtek…
@selia ne, ja to nepotrebuju. Ale kamaradka je nosí a pochvaluje si.
@Marie432875 píše:
Jako prevence odrenych stehen je vynikající namazat je tuhym antiperspirantem.
Z mý zkušenosti to funguje tak hodinu, takže bych to msuela někde na záchodě promazávat fakt často
. Ty bandaletky jsem nezkoušela, ale když jsem měla v teple někdy něco jiné „samodržící“, tak se mi pod těmi silikonovými páskami dělali takový puchýřky, no něco jako opruzení, takže za mně taky te.
@selia píše:
@OrnwenZ mý zkušenosti to funguje tak hodinu, takže bych to msuela někde na záchodě promazávat fakt často. Ty bandaletky jsem nezkoušela, ale když jsem měla v teple někdy něco jiné „samodržící“, tak se mi pod těmi silikonovými páskami dělali takový puchýřky, no něco jako opruzení, takže za mně taky te.
Fakt? Ja teda ráno namazu a večer porad dobry (zrovna dnes, cely den venku v sukni, 30 stupňů a nohy dobry…)