Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, chtela bych se Vas zeptat, jaky praci prasek, gel by jste mi doporucili pro miminko ? Dekuji za odpoved ![]()
Já prala a i ted na druhé peru v Lovele těhuté.Krásně voní i to oblečení pak:)Ale jen v tekuté…normálně v prášku to pak nevoní.
lenkacrv píše:
Ahojky, chtela bych se Vas zeptat, jaky praci prasek, gel by jste mi doporucili pro miminko ? Dekuji za odpoved
Od narození syna peru v Lovele a to i nám. A asi to nebudu měnit, jsem spokojená. Na skvrny přidávám Vanish.
taky lovela, od narození, krásně voní, ale na skvrny moc nezabírá, ale vždycky to ještě vymydlím ve žlučovém mýdle a pak hpdím do pračky k ostatním věcem a je to v pohodě
milhaus píše:
Ahojky,tak já peru v tekuté Lovele,a k tomu i aviváž.
tak mně se teda aviváž neosvědčila…nechávala mi na bílém fleky jako ne od jídla prostě po vyprání tam byly šedé fleky ![]()
ja koupila jeden pytel lovely…po zjisteni ze nic nevypere jsem zase presla zpet na persil a dobry ![]()
avivaze pouzivam jakykoliv co mi padnou do ruky a voni mi ![]()
Persil sensitiv a aviváž Lenor sensitive - nádherně to voní a hlavně to pere ![]()
peru v perisilu sensitiv krásně pere a voní není třeba ani aviváž
Prací prášek Lovela a aviváž Silan sensitive.K mimi hadříkům pak chodím pravidelně čuchat ![]()
Já bych nedoporučila ani jeden z výše jmenovaných.
Můžu jen doporučit bez zbytečných parfemací a pokud možno něco, co pomalu nerozežírá a nedráždí kůži ![]()
Já jsem používala na první dítě taky Lovelu prášek a na druhé dítě ze začátku Persil sensitive.Přijde mi že Lovela nic nevypere.A než používat Lovelu a ještě něco na skvrny tak to radši Persil.
Já jsem měla taky Lovelu, byla skvělá
Potom persil sensitive, protože příkrmy nevypral. Aviváž silan mandlové mléko a aloe.
A já prala v normálním prášku, který jsem doma měla (střídám značky, teď mám doma Euronu), aviváž jsem miminkovi nedávala - nahradil ji ocet. Jinak si aviváže od Eurony nemůžu vynachválit. A mají i pro miminka - bez parfémů,…
Příspěvek upraven 29.06.10 v 20:45