Jaky praci prasek pro miminko ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
29.6.10 20:42

ja mám taky Lovelu ale je pravda že s mi nejake skvrny nevypere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.6.10 20:48

Lovelu jsem koupila, spotřebovala a fofrem se vrátila k původnímu gelu. to můžu prát rovnou jen vemvodě. nevypere nic. :cert:

• Citovat
  • Upravit
15674
29.6.10 20:57

Já používám Lovelu, gel na vlnu a jinak prášek. Většinu vypere a co ne, vzdrhnu v Lanza mýdle nebo namočím do Vanishe, vyperu a pak ještě znovu bez Vanishe. Aviváž nepoužívám vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.6.10 20:58

Lovela je podle mě největší krám, který existuje :roll: Koupila jsem jednou a nikdy víc :wink: Peru v Batoleti, Obzoru, Persilu Sensitive, Miminu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
29.6.10 22:19

Já jsem prala v Lovele, bez aviváže a teďka peru ve Forsilu Bio taky bez aviváže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.6.10 22:36
Cappy píše:
Já bych nedoporučila ani jeden z výše jmenovaných.
Můžu jen doporučit bez zbytečných parfemací a pokud možno něco, co pomalu nerozežírá a nedráždí kůži 8-)

a to je například co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
30.6.10 06:21

Já peru odmalička malému v pracím prášku pro děti od Amway :palec: Jedna krabice nám vydržela rok, teď už jsem chtěla přejít na normální, ale mamka koupila krabici ještě jednu, takže pořád pereme v dětském. Občas hodím nějaký kousek do našeho prádla, které se pere také v Amwayi a v poho :palec:

• Citovat
  • Upravit
27263
30.6.10 09:49

Prní asi 3 měsíce jsem prala v lovele, pak jsem přešla na persil senzitiv, teď už peru v normálním prášku se senzitiv aviváží a dávám dvojitý máchání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
4.7.10 11:56
kacudka píše:
Jo a aviváž by se neměla používat pro malé děti.
:pocitac:

Lovelu, misto avivaze ocet. Skvele! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
4.7.10 12:41

ahojky, já prala v Lovele a jak už je tady zmíněno, nic nevypere. K tomu jsem používala aviváž a prádlo krásně vonělo. Prášek jsem rychle spotřebovala a koupila persil sensitive a jsem moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.7.10 13:17

Prala jsem všechno i plínečky v Mýdlových ořechách. Na namáčení hodně špinavých věciček jsem měla sůl na skvrny Ulrich. A místo aviváže Vonnou přísadu levandule Ulrich. :-D Byla jsem naprosto spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.8.10 16:25

Mýdlové ořechy jsou fajn, akorát na skvrny i bělost to chce opravdu něco přidat:-) A jako aviváž ocet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
14.8.10 21:34

zkoušela jsem jen cvičně pytlíček ořechů. Prádlo bylo zašedlé, vůbec se nevypralo, takže ořechy nikdy více. Nemusím být ekologická za každou cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.8.10 10:44

Však píšu „na skvrny a bělost to chce něco přidat“. Ale o tom se už popsalo na netu dost, stačí hledat.

Sufik píše:
zkoušela jsem jen cvičně pytlíček ořechů. Prádlo bylo zašedlé, vůbec se nevypralo, takže ořechy nikdy více. Nemusím být ekologická za každou cenu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák