Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ja mám taky Lovelu ale je pravda že s mi nejake skvrny nevypere.
Lovelu jsem koupila, spotřebovala a fofrem se vrátila k původnímu gelu. to můžu prát rovnou jen vemvodě. nevypere nic. ![]()
Já používám Lovelu, gel na vlnu a jinak prášek. Většinu vypere a co ne, vzdrhnu v Lanza mýdle nebo namočím do Vanishe, vyperu a pak ještě znovu bez Vanishe. Aviváž nepoužívám vůbec.
Lovela je podle mě největší krám, který existuje
Koupila jsem jednou a nikdy víc
Peru v Batoleti, Obzoru, Persilu Sensitive, Miminu ![]()
Já jsem prala v Lovele, bez aviváže a teďka peru ve Forsilu Bio taky bez aviváže.
Cappy píše:
Já bych nedoporučila ani jeden z výše jmenovaných.
Můžu jen doporučit bez zbytečných parfemací a pokud možno něco, co pomalu nerozežírá a nedráždí kůži
a to je například co??
Já peru odmalička malému v pracím prášku pro děti od Amway
Jedna krabice nám vydržela rok, teď už jsem chtěla přejít na normální, ale mamka koupila krabici ještě jednu, takže pořád pereme v dětském. Občas hodím nějaký kousek do našeho prádla, které se pere také v Amwayi a v poho ![]()
Prní asi 3 měsíce jsem prala v lovele, pak jsem přešla na persil senzitiv, teď už peru v normálním prášku se senzitiv aviváží a dávám dvojitý máchání.
kacudka píše:
Jo a aviváž by se neměla používat pro malé děti.
Lovelu, misto avivaze ocet. Skvele! ![]()
ahojky, já prala v Lovele a jak už je tady zmíněno, nic nevypere. K tomu jsem používala aviváž a prádlo krásně vonělo. Prášek jsem rychle spotřebovala a koupila persil sensitive a jsem moc spokojená
Prala jsem všechno i plínečky v Mýdlových ořechách. Na namáčení hodně špinavých věciček jsem měla sůl na skvrny Ulrich. A místo aviváže Vonnou přísadu levandule Ulrich.
Byla jsem naprosto spokojená.
Mýdlové ořechy jsou fajn, akorát na skvrny i bělost to chce opravdu něco přidat:-) A jako aviváž ocet.
zkoušela jsem jen cvičně pytlíček ořechů. Prádlo bylo zašedlé, vůbec se nevypralo, takže ořechy nikdy více. Nemusím být ekologická za každou cenu…
Však píšu „na skvrny a bělost to chce něco přidat“. Ale o tom se už popsalo na netu dost, stačí hledat.
Sufik píše:
zkoušela jsem jen cvičně pytlíček ořechů. Prádlo bylo zašedlé, vůbec se nevypralo, takže ořechy nikdy více. Nemusím být ekologická za každou cenu…