Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj holky potřebuju radu, chci si koupit monitor dechu angel care AC401 v anglii kamarádka by mi ho dovezla. Vyjde tam levněji. myslíte, že se bude muset k tomu něco dokoupit?nějakej adaptér? maj tam asi jiný zásuvky. Máte s tim některá zkušenosti? diky moc
Já mám monitor taky z Anglie (eBay) a musela jsem dokoupit adaptéry do zásuvek.
Byla jsem pro ně v Elkomě a jeden stál cca 500,– Kč
což jsem nebyla ochotná dát a proto jsem je objednala zase přes eBay ![]()
Adapter do zasuvek. objednej pres ebay nebo at ti je kamaradka doveze z Anglie taky, tady takovou palku nestojej. Ja kupovala tusim 3 za 6 liber v Argosu, jestli tady kamaradka je nejak dyl, urcite bude vedet kde koupit.
Jee, ted me napadlo, je angel care do zasuvky? Nanny treba neni, jenom na baterky. V tom pripade by si adapter resit nemusela.
Angelcare má do zásuvky chůvičku (rodičovskou jednotku) i „andílka“ do kterého se připojuje snímací deska!
To je pravda
, řekni kamarádce ať ti koupí i adaptéry ![]()
je tak to ja ji reknu aby mi privezla i ty adaptery a kolik jich teda budu potrebovat? 2? a nemate odkaz na ty adaptery na ebay? diky
Kamaradka v UK zije? Jestli jo tak je budou mit v kazdym vetsim obchode s elektronikou nebo tutove v tom Argosu, baleni po 3 kusech za 6.79 liber. Ted na to tady koukam. na ebayi sem nasla jeden za 2.79 liber s postovnym do CR. Mas ucet na ebayi?
jojo zije tam docela dlouho. ucet na ebay nemam ,ale bracha mozna ma. jinak ona mi je tam koupi a posle i s tim tak to bude ok.
Budeš potřebovat 2 adaptéry ![]()
Nejjednoduší asi bude, když poprosíš kamarádku a ta ti adaptéry přiveze i s Angelcare ![]()
my mame Angel care v Anglii,a je jenom rozdil ze to ma jednu tu desku,kdyz jsem koukala v Cechach,tak ty maji dve.ale ta jedna deska staci,nase mala tancuje ted po cele postylce a ani jednou se nespustil alarm. vidis,ze si mi prpomnela,budem kupovat pro moji segru taky tenhle monitor a zapomnela jsem na adaptery, potrebujou se dva.Jinak je dobrej,vcera mi spadla ta chuvicka (ta prenosna cast) a jediny co se s tim stalo,tak vypadly baterky. a to se to roztrisklo o dlazbu. vydrzi neco ![]()
lenka76: a nevis kolik by stalo ten angelcare s adapterama poslat do cr? asi mi to nebude moct dovezt.
jinak ta kamaradka to koupi pres ebay a mam ji poslat odkaz na stranku kde to chci koupit, mate s tim zkusenosti? maj tam toho vic a i ceny jsou jiny tak podle ceho mam vybírat?
to poslani nemam ani paru kolik stoji.jestli to bude posilat pres postu,tak se musi zeptat tam.ja teda moc nerada nakupuju pres internet. me tak napadlo,jestli se nevyplati kdyby si si to ty nasla na netu a sama neobjednala klidne z nejakeho obchodu. protoze by bylo dobry si ten balik i pojistit,kdyz to bude posilat ta kamaradka.
Nás stálo poštovné z Anglie cca 600,– Kč ![]()
Ale jestli je to „normální“ částka nebo nahozená prodejcem to ti nepovím.
Postovny je podle toho cim to posilaj a jestli je to pojisteny. ja posilala tatovi takovej orac na zahradu, melo to asi 15 kg, slo to pres nejakou spedicku a stalo me to myslim kolem 40-ti liber, takze pres 1200Kc. Tohle je mensi, ale fakt zalezi jak to posilaj, i pres ostu to muze jit na hodne zpusobu.