Probio. kapky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
9.7.10 09:17

Probio. kapky

Ahojky maminy,kupovala jste některá probiotické kapky v Polsku? Prý je mají levnější (i na Slovensku,ale Polsko máme „za humny“) Děkuji za odpovědi :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
9.7.10 09:30

Kupovala jsem kapky v PL, vyjdou podle kurzu přibližně na 250 kč. U nás stojí asi 600 kč. Takže se určitě vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.7.10 09:41

a kde tam v Polsku,v jakém městě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
9.7.10 11:09

Já to mám nejblíž do PL Těšína (pocházím z Jablunkova, teď bydlím v Brně). Jinde zkušenost nemám, ani vlastně jinam nejezdíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.7.10 20:30

a dávala jsi je do mlíčka nebo na lžičku,protože mě příjde,že to z té lžičky jde pěkně blbě dát do pusinky,má to spíš všude kolem než v pusině :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
11.7.10 12:10

Zpočátku jsem to dávala na lžičce, ale pořádně to nevyjedl, tak jsem mu to kapala přímo do pusy. Ale myslím, že v návodu je do mlíka. Jenže ty kapky jsou takové olejové, stejně se to někde zachytí a do pusy nespadne celá porce, takže lepší je kapat přímo do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.7.10 20:26

Objednávala jsem si je na www. raj plinek.cz nebo tak nějak. Byly za super cenu a přisly poštou s chladicími polštářky, takže super. Nám zabraly perfektně, ale nějakým způsobem i když jsou nealergické, nám alergii způsobovaly, takže jsme se vysadili. byly to kapky bio gaia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák