Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky maminy,kupovala jste některá probiotické kapky v Polsku? Prý je mají levnější (i na Slovensku,ale Polsko máme „za humny“) Děkuji za odpovědi
![]()
Kupovala jsem kapky v PL, vyjdou podle kurzu přibližně na 250 kč. U nás stojí asi 600 kč. Takže se určitě vyplatí.
Já to mám nejblíž do PL Těšína (pocházím z Jablunkova, teď bydlím v Brně). Jinde zkušenost nemám, ani vlastně jinam nejezdíme.
a dávala jsi je do mlíčka nebo na lžičku,protože mě příjde,že to z té lžičky jde pěkně blbě dát do pusinky,má to spíš všude kolem než v pusině ![]()
Zpočátku jsem to dávala na lžičce, ale pořádně to nevyjedl, tak jsem mu to kapala přímo do pusy. Ale myslím, že v návodu je do mlíka. Jenže ty kapky jsou takové olejové, stejně se to někde zachytí a do pusy nespadne celá porce, takže lepší je kapat přímo do pusy.
Objednávala jsem si je na www. raj plinek.cz nebo tak nějak. Byly za super cenu a přisly poštou s chladicími polštářky, takže super. Nám zabraly perfektně, ale nějakým způsobem i když jsou nealergické, nám alergii způsobovaly, takže jsme se vysadili. byly to kapky bio gaia.