Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, existuje nějaká appka, která počítá kroky nebo vzdálenost, i když nemam tel u sebe, ale v kočárku? Hodinky nechci. Dekuji za rady
@lucas82 píše:
Dobrý den, existuje nějaká appka, která počítá kroky nebo vzdálenost, i když nemam tel u sebe, ale v kočárku? Hodinky nechci. Dekuji za rady
Po pravdě mám apku a ta mi počítá kroky jen když mám mobil u sebe - kabelka, kapsa. V kočáru to neměřilo, protože to měří pohybem - když jdeme, houp3me se nahoru a du, což kočár nedělá. Ale třeba někdo pořadí lépe
Já mám jinak na kroky hodinky, což nechceš
@lucas82 píše:
Na některých appkách to jde nastavit, ale nepočítá se počet kroků, ale celková vzdálenost.
Hodinky jsou c tomhle úplně naprd. Počítají kroky dle pohybu zápěstí, což když držíš kočár za madlo se vůbec neděje. Tradičně jsem měla telefon v kapse, hodinky na ruce a hodinky ukazovali cca mínus kilometr, 1200-1300 kroků méně.
Jinak jak bylo psáno, jsou na to aplikace co měří vzdálenost ale ne kroky.
@tevl píše:
Hodinky jsou c tomhle úplně naprd. Počítají kroky dle pohybu zápěstí, což když držíš kočár za madlo se vůbec neděje. Tradičně jsem měla telefon v kapse, hodinky na ruce a hodinky ukazovali cca mínus kilometr, 1200-1300 kroků méně.
Samozřejmě to beru vždy s rezervou, přesně to nebude, ale mně počítají hodinky i když vezu kočár v pohodě. Naopak mám v mobilu o 1 km méně, než co na hodinkách
Vzdálenost ti změří normálně mapy.cz - a v nich stopař.
A kroky ti spočítá starý dobrý krokoměr. Ten teď koupíš cca za stovku ![]()
@1Pears1 píše:
Na některých appkách to jde nastavit, ale nepočítá se počet kroků, ale celková vzdálenost.
Nevite které?
@tevl píše:
To máte nějaké divné hodinky. Mně měří, i kdybych je měla jen strčené v kapse.
@lucad77 píše:
To máte nějaké divné hodinky. Mně měří, i kdybych je měla jen strčené v kapse.
Mně hodinky chůzi s kočárkem taky neměří
mám Samsung.