Nový telefon, instalace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15457
28.12.23 22:26

Novy telefon, instalace

Mám nový telefon…

Dala jsem do něj simkartu, ale nemám všechny kontakty, nainstalovala jsem si whatsapp, ale zmizely mi zprávy, nejdou otevřít videa, vložila jsem paměťovou kartu, ale ptá se mě to, zda chci kartu vyjmout, otevřít nejde.

A bude toho víc a víc.

Samo mi to nainstalovalo nějaké hry, které samozřejmě nechci.

Neumím si vypnout zvuky při každém písmenku.

Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
28.12.23 22:40

Mas aktuální zálohu toho původního mobilu? Pokud ano pak stačí se jen přihlásit a stáhnout poslední uloženou verzi

Uz jsi vyresetovala starý telefon? Jestli ne, tak ho zapni, zazalohuj a vse jen prenes do nového telefonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
28.12.23 22:45
@Tichošlápek píše:
Mas aktuální zálohu toho původního mobilu? Pokud ano pak stačí se jen přihlásit a stáhnout poslední uloženou verziUz jsi vyresetovala starý telefon? Jestli ne, tak ho zapni, zazalohuj a vse jen prenes do nového telefonu

Nic jsem neresetovala. Teda aspoň o tom nevím. Ale třeba whatsapp mi ve starém telefonu už otevřít nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
28.12.23 22:45
@Tichošlápek píše:
Mas aktuální zálohu toho původního mobilu? Pokud ano pak stačí se jen přihlásit a stáhnout poslední uloženou verziUz jsi vyresetovala starý telefon? Jestli ne, tak ho zapni, zazalohuj a vse jen prenes do nového telefonu

Jak to mám zálohovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.12.23 22:46

@Sára 1 já mám iPhone a vse se mi automaticky ukládá na iCloud. Určitě neco takového ma i android.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
28.12.23 22:51
@Sára 1 píše:
Nic jsem neresetovala. Teda aspoň o tom nevím. Ale třeba whatsapp mi ve starém telefonu už otevřít nejde.

Dej tam znovu SIM do starého, otevři to a zálohu musíš dát sama, obvykle tam automatická záloha není, nebo sis ji nezaskrtla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
28.12.23 22:52

To by se melo pretahnout vsechno samo. Jak u iphone tak android. Me se to vzdycky nejak samo zeptalo a ja jen odklikla ze jo. Zkus to vygooglit primo podle typu mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
28.12.23 22:53
@Sára 1 píše:
Nic jsem neresetovala. Teda aspoň o tom nevím. Ale třeba whatsapp mi ve starém telefonu už otevřít nejde.

Uf, ok, boomer :mrgreen:
Ano, whatsapp je navazany na telefonni cislo, jakmile sim kartu vyndas, uz tento ucet nemuzes na danem zarizeni pouzivat. Snadno si ho prihlas v aplikaci, posle ti to sms na overeni.
Stary telefon synchronizuj s novym, nekde je na to specialni aplikace (treba pro samsung). Pretahnou se ti i aplikace, jen se bude potreba do vsech zase prihlasit.
Jinak je potreba se do telefonu prihlasit stejnym mailem jako do stareho telefonu.
Vypnuti zvuku klavesnice najdes v nastaveni:)

• Citovat
  • Upravit
15457
28.12.23 23:41
@Svetluska55 píše:
Uf, ok, boomer :mrgreen:
Ano, whatsapp je navazany na telefonni cislo, jakmile sim kartu vyndas, uz tento ucet nemuzes na danem zarizeni pouzivat. Snadno si ho prihlas v aplikaci, posle ti to sms na overeni.
Stary telefon synchronizuj s novym, nekde je na to specialni aplikace (treba pro samsung). Pretahnou se ti i aplikace, jen se bude potreba do vsech zase prihlasit.
Jinak je potreba se do telefonu prihlasit stejnym mailem jako do stareho telefonu.
Vypnuti zvuku klavesnice najdes v nastaveni:)
:roll: :mrgreen:
Do nového telefonu jsem se přihlásila stejným emailem jako u starého. Whatsapp mám jen část. Posledních pár dní nemám a nejdou mi videa.

Nevím, jak zjistit, jestli mám všechny fotky.

Propojit telefony se mi nepovedlo. Nevím, jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
28.12.23 23:50

Nemám některá telefonní čísla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
29.12.23 00:07

Píše mi to Žádná zařízení nebyla nalezena. A dál nevím, co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
29.12.23 03:26

Soucítím, taky tohle přenastavování nesnáším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
29.12.23 06:21
@Sára 1 píše:
Nemám některá telefonní čísla. :nevim:
Čísla jsi asi měla uložena v telefonu a ne na SIM nebo gmailu. Pak se ti nepretahnou, musíš si je přepsat ručně. A nebo ještě zkusit zapnout synchronizaci s kontakty gmailu. Zkus si na YouTube najít návody podle svého druhu telefonu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
29.12.23 06:22
@Sára 1 píše:
Píše mi to Žádná zařízení nebyla nalezena. A dál nevím, co mám dělat.

Máš na obou mobilech zapnuté bluetooth? Bez toho se ti nic nenajde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
29.12.23 06:24
@Sára 1 píše: :roll: :mrgreen:
Do nového telefonu jsem se přihlásila stejným emailem jako u starého. Whatsapp mám jen část. Posledních pár dní nemám a nejdou mi videa.

Nevím, jak zjistit, jestli mám všechny fotky.

Propojit telefony se mi nepovedlo. Nevím, jak.

Ten WhatsApp jsi neměla v posledních dnes zálohovaný, proto se ti nepretahl. S videa se mi stalo to samet, už jsem to nerozchodila. Nechtělo se mi s tím otravovat. Určitě by to nějak šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák