Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Zdravím,problém testujeme. Přetrvává i nadále?
Děkuji za informaci
adminka Zuzka
teď večer to zlobí jen občas.. ![]()
@admin
Zdravím, zde je podstatně jiný a mnohem závažnější druh chyby v matrixu,
nevím jaký máte kodex a postup, když se zde někdo svěří s úmyslem sebe-vraž-dy.
Pročtěte prosím toto:
https://www.emimino.cz/…raha-281425/
Nikdo z nás nedokáže posoudit, zda je to vážné a hlavně krom slov útěchy s tím nic nezmůžeme. Děkuji.
@admin Jestli se ta holka chce fakt zabít, tak Vám teda povím, že jste ta největší **, která se na tomto fóru vyskytla ![]()
Edit admin - vulgarismus
@admin píše:
@mgdlnDobrý den,
děkuji za upozornění. Diskuzi jsme uzamkli a smazali.
adminka Klára
mohu se prosím zeptat proč?
@jdukolem píše:
mohu se prosím zeptat proč?
Asi proto, že se neptá, jestli je těhotná ![]()
@admin píše:
@mgdlnDobrý den,
děkuji za upozornění. Diskuzi jsme uzamkli a smazali.
adminka Klára
je tam od vás napsáno, že podobná témata na emimino nepatří… není to dost sluníčkové? Nešťastný člověk sem psát nesmí? Třeba aby se z toho vypsal a přišel na jiné myšlenky? Copak to nepatří k životu? Nebo autorce chcete dát najevo, že je naprostá nula a není vítaná ani na diskuzním foru, kde „křičí o pomoc“?
@Regina Hero taky si velmi ráda počkám na odpověd, protože pokud ten člověk opravdu potřebuje pomoct nemám normálně slov..chjo ![]()
@Denisa76 jo, taky nemám slov… a pro změnu toho magora, co pořád opakovaně nabízí fajntime půjčky nebo jaký ten odkaz tam dává, toho nesmažou a nezablokují…
@Regina Hero píše:..a třeba na jiném diskusním fóru „moje starosti“ je takové téma co chvíli, vždy se jim podpory a rady dostane (dát sem odkaz mi to nedovolí).
je tam od vás napsáno, že podobná témata na emimino nepatří… není to dost sluníčkové? Nešťastný člověk sem psát nesmí? Třeba aby se z toho vypsal a přišel na jiné myšlenky? Copak to nepatří k životu? Nebo autorce chcete dát najevo, že je naprostá nula a není vítaná ani na diskuzním foru, kde „křičí o pomoc“?
Dobrý den,
danou diskusi - podezření na sebevraždu - jsme předali příslušným orgánům.
S pozdravem
adminka Eliška
@admin malý dotaz:
obnovitel této diskuze - Petr30, bude nějak postihován za porušení pravidel tohoto webu?
Je zakázáno vkládat příspěvky:
Nebo tedy jen na jeho žádost bude diskuze uzamčená a smazaná?
Já sice nevím, jak zabránit trollům a podobnýmtrotlům, aby snižovali úroveň tohoto webu, ale nějaká trvalá blokace - nejde?
Petr30 je přece ten borec/borka, co o víkendu vkládal diskusi o tom, jak s manželkou nesnáší své děti a jak natloukl rok a půl starému dítěti. Pak pod jiným nickem tvrdilA, že jen provádí sociální experiment. Diskuse byla též uzamčena. Následnou diskusi o těchto dvou nickách jsem už nedočetla, ale domnívám se, že tady by měl @admin tvrdě zasáhnout, protože celé je to podezřelé a evidentně si tu z nás dělá někdo (_._)
@admin Možná slečna vic nez příslušný orgán potrebovala slyšet, ze vse se da řešit. Takze zamknout zřejmě její jediný způsob konverzace je opravdu naprosto,,geniální " tah, slušný bomby jedete
Smažte diskuzi, smažte,,anonymní " deník, však ono se to vsechno nějak zakeca ![]()
@IvaB píše:
Petr30 je přece ten borec/borka, co o víkendu vkládal diskusi o tom, jak s manželkou nesnáší své děti a jak natloukl rok a půl starému dítěti. Pak pod jiným nickem tvrdilA, že jen provádí sociální experiment. Diskuse byla též uzamčena. Následnou diskusi o těchto dvou nickách jsem už nedočetla, ale domnívám se, že tady by měl @admin tvrdě zasáhnout, protože celé je to podezřelé a evidentně si tu z nás dělá někdo (_._)
Dobrý den,
dle našich inforamcí se nejedná o stejného uživatele.
S pozdravem,
admin Josefina