Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23081
7.2.17 19:37

A tohle je zase co za novinku… Do trapných diskuzí se dostat jde, do SZ taky, ale do skupiny sorráč neočekávaná OPAKOVANÁ chyba!!! Už teď neočekávaně trvá 15minut nonstop…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.2.17 19:39

@Xiraxinek že máš přispívat inteligentními komentáři s informační hodnotou právě do těch trapných diskuzí, aby se jejich kvalita a úroveň zvýšila? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
7.2.17 19:40
@Regina Hero píše:
@Xiraxinek že máš přispívat inteligentními komentáři s informační hodnotou právě do těch trapných diskuzí, aby se jejich kvalita a úroveň zvýšila? ;)

Radši ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
7.2.17 19:52

To je zvláštní, @admin. Mám tentýž problém, co @Xiraxinek. Někam se nedostanu ani kdybych zlatem platila, tak mě tam ten smutný smajlík s neočekávanou chybou nepustí.
Ale jinak to místy i funguje. Třeba tady to funguje… :think: :nevim:

A to, co mi nešlo odeslat, to se nakonec odeslalo 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.2.17 22:52

Ano, také mám stejný problém - do některých diskuzí se dostanu, do některých mě to přes „neočekávanou chybu“ už několik hodin pustit nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
7.2.17 22:56

@Ellusa stejný problém. Bohužel mě to nepustí na poslední (=nejaktuálnější) stránku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.2.17 23:05
@Ellusa píše:
@Ornwen My jsme tu jednu stránku „odpískaly“, do diskuze jsme vlezly přes úvodní stránku, psát příspěvky nám jde a další stránky už fungují v pohodě. A co bylo na té jedné zakleté, už asi zůstane tajemstvím :mrgreen:. A dělá mi to teda jen v té jedné skupině, jinde ne :nevim:

asi příspěvky bez informační hodnoty, takže se na ně nemáte dívat… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.2.17 23:08
@Ellusa píše:
@sagina Zkus jinou stránku té diskuze, nás to pouští na všechny kromě jedné konkrétní stránky, která nefunguje u všech členů skupiny :nevim:

jo, díky, na jinou stránku se dostanu :-) bohužel, v naší skupině to zas až tak moc nežije a nové příspěvky jsou na té poslední stránce, která nefunguje… nicméně ten příspěvek tam evidentně přibyl už v době, kdy mě to nefungovalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.2.17 23:09

@Ellusa mně to dělá i v téhle diskuzi, ta soukromá není (zatím poslední strana - 48):

https://www.emimino.cz/…itni-280630/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.2.17 23:17
@Ellusa píše:
A když tam zkusíš něco napsat, tak se to odešle?

tak ASI ano - na výpisu s oblíbenými tématy se objevilo, že jsem přispěla. zkontrolovat to neskontroluji, protože mě to po napsání příspěvku velmi rychle hodilo opět na chybu (ale tedy tak rychle, jak rychle se mi příspěvky normálně nevkládají :lol:)

no nic, asi je zbytečné být zvědavá, holt budu muset počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148609
7.2.17 23:37
@Ellusa píše:
taky neotevřu :nevim: - musíme vydržet do zítřka, snad se na to koukne @admin

Já se po té, co se dvě hoďky snažím večer dostat na Em, tak poté co konečně…tak se nedorvu do skupin a i veřejných některých, protože se na mě všude šklebí kámoška NEČEKANÁ CHYBA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
8.2.17 00:33

Tak holky, ale jinak…máme to tady hezký, že jo :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39637
8.2.17 00:37
@Anna766 píše:
Já se po té, co se dvě hoďky snažím večer dostat na Em, tak poté co konečně…tak se nedorvu do skupin a i veřejných některých, protože se na mě všude šklebí kámoška NEČEKANÁ CHYBA.

To samý! :zed: Akorát zatím jen v 1 skupině, kde nešla pouze 1 konkrétní stránka. http://smileys.cz/…s-cz-241.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148609
8.2.17 00:47
@Žirafa 69 píše:
To samý! :zed: Akorát zatím jen v 1 skupině, kde nešla pouze 1 konkrétní stránka. http://smileys.cz/…s-cz-241.gif

Já se za váma rvu k Al… celý večer, marně. :roll: a to jsem moderátor :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
8.2.17 01:58

Mám trapně škodolibou radost :oops:, holt to také někomu nefunguje?! Já už si dávám delší a delší pauzy, z e-mimina a jen co se přihlásím, něco falíruje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová