Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A tohle je zase co za novinku… Do trapných diskuzí se dostat jde, do SZ taky, ale do skupiny sorráč neočekávaná OPAKOVANÁ chyba!!! Už teď neočekávaně trvá 15minut nonstop…!
@Xiraxinek že máš přispívat inteligentními komentáři s informační hodnotou právě do těch trapných diskuzí, aby se jejich kvalita a úroveň zvýšila? ![]()
@Regina Hero píše:
@Xiraxinek že máš přispívat inteligentními komentáři s informační hodnotou právě do těch trapných diskuzí, aby se jejich kvalita a úroveň zvýšila?
Radši ne ![]()
To je zvláštní, @admin. Mám tentýž problém, co @Xiraxinek. Někam se nedostanu ani kdybych zlatem platila, tak mě tam ten smutný smajlík s neočekávanou chybou nepustí.
Ale jinak to místy i funguje. Třeba tady to funguje…
![]()
A to, co mi nešlo odeslat, to se nakonec odeslalo 3×.
Ano, také mám stejný problém - do některých diskuzí se dostanu, do některých mě to přes „neočekávanou chybu“ už několik hodin pustit nechce ![]()
@Ellusa stejný problém. Bohužel mě to nepustí na poslední (=nejaktuálnější) stránku ![]()
@Ellusa píše:
@Ornwen My jsme tu jednu stránku „odpískaly“, do diskuze jsme vlezly přes úvodní stránku, psát příspěvky nám jde a další stránky už fungují v pohodě. A co bylo na té jedné zakleté, už asi zůstane tajemstvím. A dělá mi to teda jen v té jedné skupině, jinde ne
asi příspěvky bez informační hodnoty, takže se na ně nemáte dívat… ![]()
@Ellusa píše:
@sagina Zkus jinou stránku té diskuze, nás to pouští na všechny kromě jedné konkrétní stránky, která nefunguje u všech členů skupiny
jo, díky, na jinou stránku se dostanu
bohužel, v naší skupině to zas až tak moc nežije a nové příspěvky jsou na té poslední stránce, která nefunguje… nicméně ten příspěvek tam evidentně přibyl už v době, kdy mě to nefungovalo ![]()
@Ellusa mně to dělá i v téhle diskuzi, ta soukromá není (zatím poslední strana - 48):
@Ellusa píše:
A když tam zkusíš něco napsat, tak se to odešle?
tak ASI ano - na výpisu s oblíbenými tématy se objevilo, že jsem přispěla. zkontrolovat to neskontroluji, protože mě to po napsání příspěvku velmi rychle hodilo opět na chybu (ale tedy tak rychle, jak rychle se mi příspěvky normálně nevkládají
)
no nic, asi je zbytečné být zvědavá, holt budu muset počkat.
@Ellusa píše:
taky neotevřu- musíme vydržet do zítřka, snad se na to koukne @admin
Já se po té, co se dvě hoďky snažím večer dostat na Em, tak poté co konečně…tak se nedorvu do skupin a i veřejných některých, protože se na mě všude šklebí kámoška NEČEKANÁ CHYBA.
@Anna766 píše:
Já se po té, co se dvě hoďky snažím večer dostat na Em, tak poté co konečně…tak se nedorvu do skupin a i veřejných některých, protože se na mě všude šklebí kámoška NEČEKANÁ CHYBA.
To samý!
Akorát zatím jen v 1 skupině, kde nešla pouze 1 konkrétní stránka. http://smileys.cz/…s-cz-241.gif
@Žirafa 69 píše:
To samý!Akorát zatím jen v 1 skupině, kde nešla pouze 1 konkrétní stránka. http://smileys.cz/…s-cz-241.gif
Já se za váma rvu k Al… celý večer, marně.
a to jsem moderátor
![]()
Mám trapně škodolibou radost
, holt to také někomu nefunguje?! Já už si dávám delší a delší pauzy, z e-mimina a jen co se přihlásím, něco falíruje ![]()