Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
@Xiraxinek v létě to mělo FUNGOVAT, na opravách se pracuje nejméně od loňského ledna.
Tak on není leden jako leden
![]()
Jsem zvědavá, jakou rychlostí bude smazán nebo nějak vyřešen ten laurovitý troll… zatím se nic neděje… https://www.emimino.cz/…rankovani/3/
@Regina Hero četla jsem ted jinou její diskusi a překvapuje mě, že tady ještě je člověk co píše o tom, že dítě patří do plynu a je mě z toho upřímně hodně smutno
@Denisa76 nejsmutnější na tom je, že adminům je to jaksi jedno…
O uživatelce si myslím akorát tohle…
a to tohoto smajlíka jindy vůbec nepoužívám… ovšem tady je k němu ten pravý důvod…
Dobrý den,
večerní služba trolla akorát minula.
Smazali jsme už všechny jeho nicky, také jeho příspěvky a zablokovali všechny přístupy.
@Doe_Jane Diskuzi jsme obnovili, už je vše v pořádku. ![]()
Omlouvám se za komplikace, všem krásný den ![]()
admin Monika
@Regina Hero rozumím ti
z mého pohledu je to i velmi nemocný člověk, který v reálu může napáchat tolik zla, že ani nemluvím. Ono je ted všechno nějak divné poskládané lidi se zabíjí defacto jen tak jsou na sebe zlý a ještě pak někdo z huby vypustí z huby jen tak, že by někoho poslal do plynu. Možná by se dotyčná měla podívat do Osvětimy a sednou si tam kde se tyhle zrůdnosti prováděli. Je mě jak tobě
![]()
No posledni dva dny to je uplne hardcore. Ze to obcas neslo fakt neřeším, ale v posledních dnech je spis zázrak, kdyz to nactu.
Je to šílený, ale už mě to neva jsem už zdravá tak přecházím k jiným aktivitám ![]()
Co se zase děje? Dneska zase zamrzáme a načítáme.
Mám napsanou odpověď a odesílá se už asi dvanáct minut. Není boha, aby se to odeslalo…
Hruza dneska..nedá se nic odeslat, všechno padá..takhle dělat svou práci tak už jsem dávno na dlažbě..