Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sagina píše:
tak ASI ano - na výpisu s oblíbenými tématy se objevilo, že jsem přispěla. zkontrolovat to neskontroluji, protože mě to po napsání příspěvku velmi rychle hodilo opět na chybu (ale tedy tak rychle, jak rychle se mi příspěvky normálně nevkládají)no nic, asi je zbytečné být zvědavá, holt budu muset počkat.
Mám to samé
Asi tu řádí šotkové ![]()
@j.a.n.i1 to potom, už se nejedná o šotka, ale pořádnýho kostlivce ![]()
@admin
nejde mi citovat a reagovat na příspěvky a objevuje se hláška že jsem vložila příliš mnoho odkazů..
ale já dávám jen tlačítko citovat, čili nechápu jaké odkazy
- prostě je to zase rozbité?
@admin ani editovat - př kvůli chybě nejde:
píše to Příspěvek obsahuje nepovolené množství odkazů. V případě nejasností kontaktujte administrátora.
je to hrozná pruda ![]()
@jdukolem píše:
@admin ani editovat - př kvůli chybě nejde:
píše to Příspěvek obsahuje nepovolené množství odkazů. V případě nejasností kontaktujte administrátora.
je to hrozná pruda
Tak mě to jde
Jak citovat, tak editovat.
@j.a.n.i1 píše:
Tak mě to jdeJak citovat, tak editovat.
mě už taky.. ale byla to teda fakt otrava ![]()
Dobrý den,
jednalo se o dočasnou chybu, kterou jsme odstranili.
Pěkné odpoledne ![]()
adminka Eliška
@admin píše:
@jdukolemDobrý den,
jednalo se o dočasnou chybu, kterou jsme odstranili.
Pěkné odpoledne
adminka Eliška
děkuji..
@admin prosím, už opět nejdou citace je to opravdu otrava takto diskutovat..děkuji
@jdukolem píše:
@admin prosím, už opět nejdou citace je to opravdu otrava takto diskutovat..děkuji
test
admin Josefina
@admin píše:
testadmin Josefina
Ano, jednou to jde a pak dvakrát ne, a tak furt dokola.
@admin píše:
testadmin Josefina
ano, jednoduchá citace jde, ale reakce - citace na citaci už nejde - čili když někdo osloví mě a já zmáčknu citovat a jsou tam zmíněny oba naše nicky tak to nahodí chybovou hlášku ![]()
@jdukolem píše:
ano, jednoduchá citace jde, ale reakce - citace na citaci už nejde - čili když někdo osloví mě a já zmáčknu citovat a jsou tam zmíněny oba naše nicky tak to nahodí chybovou hlášku
Zdravím,
problém testujeme. Přetrvává i nadále?
Děkuji za informaci
adminka Zuzka