Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
@ivik21 omluva zpětně, protože se asi admini včera nemohli připojit
to by i odpovídalo ![]()
Dobrý den,
bohužel někteří uživatelé zaznamenali i dnes menší výpadky nebo zpomalení eMimina. Děkujeme za trpělivost, intenzivně pracujeme na prevenci.
Přeji pěkné odpoledne
,
admin Josefina
@admin píše:
Dobrý den,bohužel někteří uživatelé zaznamenali i dnes menší výpadky nebo zpomalení eMimina. Děkujeme za trpělivost, intenzivně pracujeme na prevenci.
Přeji pěkné odpoledne
admin Josefina,
Achjo, intenzivně už to je od srpna a ty výpadky fakt nejsou menší… I toho chudáka smutnýho smajlika to zaručeně nebaví ![]()
@admin píše:
Dobrý den,bohužel někteří uživatelé zaznamenali i dnes menší výpadky nebo zpomalení eMimina. Děkujeme za trpělivost, intenzivně pracujeme na prevenci.
Přeji pěkné odpoledne
admin Josefina,
No, už asi rok.
I dnes je přetíženo? Zpomaluje se to neskutečně, dlouho načítá, načítá, načítá a načítá.
@admin Načítám, načítám a načítám. To je emimino opravdu tak extrémně využívaný server? Hodláte už něco dělat nebo budete jen psát nesmysly?
@radkka píše:
@admin Načítám, načítám a načítám. To je emimino opravdu tak extrémně využívaný server? Hodláte už něco dělat nebo budete jen psát nesmysly?
Budou se slučovat diskuze
![]()
@Lady Bee píše:
Budou se slučovat diskuze![]()
No, to sem si všimla
deb. ilita tímhle webem vládne…
@admin opět hapruje načítání - citování!!! dnes +- 15.00, co se dělo včera jsem jako zapomněla, už mi to ale fakt štve, v kteroukoliv denní, noční dobu něco nefunguje(
A zase zpomalujeme, načítáme, zpomalujeme, načítáme, zpo…ma…lu…je…me.
A hopla! Máme tu neočekávanou chybu.
No a mohl by mi ten příspěvek ještě jednou zmizet.