Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
Od změny majitele jde do kopru všechno, co spadá pod Mafru. Bez ohledu na to, jestli Andrejka mám nebo nemám ráda, to tak prostě je. Dřív jsem měla očko jako kulisu puštěné skoro celý den (když jsme teda ještě měli televizi), ale ted? Děkuji, nechci celý den poslouchat reklamy a místy zachytit muziku, jejíž klip překrývají další bláboly jako „hodíme se k sobě?“ a „jak se bude jmenovat naše dítě“. K blití.
No o ocku mi ani nemluv.. tu stanici jsem milovala, posloucham hudbu furt, ale tu jsem tam uz nasla v hodne male mensine, mela jsem to jako kulisu taky, ale reklamy me rusi
takze nez dojdou decka z ustavu, tak se na nu prasi
uz par let jedem jenom pohadky ![]()
@misi11 píše:
No o ocku mi ani nemluv.. tu stanici jsem milovala, posloucham hudbu furt, ale tu jsem tam uz nasla v hodne male mensine, mela jsem to jako kulisu taky, ale reklamy me rusitakze nez dojdou decka z ustavu, tak se na nu prasi
uz par let jedem jenom pohadky
Je to děs
možná, že kdyby i tady ty reklamy omezily, neměl by web takové problémy ![]()
Jeden z mnoha důvodů proč jsem přestala na emimino pravidelně chodit
a to jest neustálé výpadky a problémy. Neprofesionalita adminů atd. A koukám, že se nic nezměnilo, tak asi zasejc na dlouho valim ![]()
Jo a co se týká stanice Očko, tak to je kapitola sama pro sebe. Taky jsem kdysi měla zapnuto neustále, nyní se to nedá, za každou 4 písničkou reklama ![]()
@admin, přestalo mi záhadně fungovat upozornění. Nehlásí mi nové příspěvky, v oblíbených diskuzích.
Dobrý den, posledních pár dní mi po spuštění emimina načtená obrazovka spadne a na displej naskočí nová prázdná stránka TAB CRASHED a zkontrolujte si internet. Dám možnost reload a po znovu načtení to samé.
Nemohla jsem sem ani napsat. Teď mě napadlo načítání stopnout na 90% a takto to musím udělat při každém novém kliknutí. Jde to, ale je to otrava. Mám Samsung Galaxy Note 3. Asi 2 roky mi to tu fungovalo bez problémů. Mám to tu ráda. Počítač, ani notebook nemám a ani to nemám v plánu vzhledem k ceně mobilu pořizovat, na jiných webových stránkách to funguj normálně. Můžete mi, prosím, poradit? Koukala jsem se na jiné diskuzní servery, ale není to ono a nerada bych měnila. Děkuji.
@admin, tenhle týden mě systém už 4× sám odhlásil, ač jsem údajně trvale přihlášená…
?
@radúna Dobrý den,
nejspíše se jedá o chybu Vašeho prohlížeče. Podobné jiné stížnosti jsme zatím nezaznamenali.
S pozdravem, ![]()
adminka Gábina
@admin Me taky, chrom, ale jelikoz to bylo jen jednou, tak jsem to nijak nehlasila.
@admin taky mě to několikrát odhlásilo, jak z PC, tak z tabletu. Obojí Chrom.
Dobry den. Nevim kde vas informovat, již jsem vam to psala pod deníček, ktery byl smazán. U anonymních deníčku z mobilní aplikace kdyz najedu na hlavní stránku sekce,,magazín " vidim autora, zrovna u dnešního deníčku se mi to nezdá pro autorku příliš žádoucí. Mrkněte na to ![]()
@Jitusee Právě proto jsme ho smazali - jde o technickou chybu, kterou opravujeme.
Děkujeme za upozornění, to se opravdu stát nesmím.
![]()
Monika