Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
27.10.16 14:13
@Anturie píše:
Já jsem s dovolením napsala:
@admin Ano, občasný výpadek je možný, ale víte, že kolem 22.00 hod +-, se připojí nejvíc lidí. Jsem jen uživatelka, ale snad existuje technika proti zamezení přetížení :think:?Proto se opět musím zeptat, je možné, že existuje „něco“ proti zamezení přetížení? Nevím, ale admin to sám od sebe určitě neví :think:

Nj, ale ono to drhne ikdyz tu neni kdovijak zivo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
27.10.16 14:15
@admin píše:
@Anturie Dobrý den,

samozřejmě tento problém již dlouhodobě registrujeme a snažíme se přijít na způsob, kterým by se tomu dalo zamezit jednou pro vždy.

Přeji hezký den, :kytka:
adminka Gábina

Neuspokojivá odpověď, dlouhodobě registrujete, ale Vy adminka Gábina to nevyřešíte!: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
27.10.16 14:19
@misi11 píše:
Nj, ale ono to drhne ikdyz tu neni kdovijak zivo :mrgreen:

Já vím! :cert: Ale co s tím? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
27.10.16 14:22

@Ellusa Napiš adminkám, ne nám! :)

Příspěvek upraven 27.10.16 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
27.10.16 14:24

Dobrý den,

problém kapacit webu dlouhodobě řešíme s našimi programátory. Momentálně intenzivně pracujeme na systémových opatřeních, které by výpadkům úplně zamezily.

Děkuji za trpělivost a za podporu,

přeji pěkný prodloužený víkend, případně podzimní prázdniny, všem :mavam:

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
27.10.16 14:45
@admin píše:
Dobrý den,

problém kapacit webu dlouhodobě řešíme s našimi programátory. Momentálně intenzivně pracujeme na systémových opatřeních, které by výpadkům úplně zamezily.

admin Josefina

Kapacitu webu dlouhodobě řešíte s programátory, jen se jaksi asi programátoři někde „zašívají“, jinak by web fungoval :zed::nevim:
Systémová opatření jsou důležitá, ale výsledek = nula. :? :zed:
Trpělivost mám, ale ne nekonečnou. Podporu pro Vás Josefíno mám také, ale Vy za to nemůžete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
27.10.16 17:40
@admin píše:
Dobrý den,

admin Josefina

Byla doba, kdy to tu zilo o hodne vic, jak navstevnosti tak vsim a web nepadal :think: takze kde je chyba? :nevim:
Nicmene ajtakum prijemne prodlouzene volno, jiste si ho zaslouzi! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65164
27.10.16 17:45

@misi11 no mně připadá, že už to volno mají delší dobu, že se ještě nevrátili z letních prázdnin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
27.10.16 18:08
@misi11 píše:
Timhle tempem by jsme si uz meli zacit prat prijemne svatky a vse nej do dalsiho roku :roll:

„brečim“ :D :D :D :D Tak to už chápu, proč diskuze Vánoce 2016 už tu je s předstihem, prče aktuálně už by se to nestihlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
27.10.16 18:09
@vokishka píše:
@misi11 no mně připadá, že už to volno mají delší dobu, že se ještě nevrátili z letních prázdnin.
Řeklo se prodloužené, tak nepruď! :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65164
27.10.16 18:15

@Xiraxinek bych si nedovolila prudit, vždyť tady je všechno tak sluníčkové a fungující. A jak nás vychovávají, sedíš tu dlouho, tak ti to vypnem a hybaj se věnovat rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
27.10.16 18:29
@vokishka píše:
:mrgreen: bych jim posvitila na tu pracovni moralku :twisted:
Ja nevim presne, ale prijde mi, ze to blbne od zmeny majitele? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
27.10.16 18:31
@vokishka píše:
@Xiraxinek bych si nedovolila prudit, vždyť tady je všechno tak sluníčkové a fungující. A jak nás vychovávají, sedíš tu dlouho, tak ti to vypnem a hybaj se věnovat rodině.

Spis Ty tu na nas hudrujes, dneska Ti to bude padat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
27.10.16 18:32
@Xiraxinek píše:
„brečim“ :D :D :D :D Tak to už chápu, proč diskuze Vánoce 2016 už tu je s předstihem, prče aktuálně už by se to nestihlo…
:mrgreen: pockame az se roztoci Vanocni kolotoc :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.10.16 18:38
@misi11 píše: :mrgreen: bych jim posvitila na tu pracovni moralku :twisted:
Ja nevim presne, ale prijde mi, ze to blbne od zmeny majitele? :nevim:

Od změny majitele jde do kopru všechno, co spadá pod Mafru. Bez ohledu na to, jestli Andrejka mám nebo nemám ráda, to tak prostě je. Dřív jsem měla očko jako kulisu puštěné skoro celý den (když jsme teda ještě měli televizi), ale ted? Děkuji, nechci celý den poslouchat reklamy a místy zachytit muziku, jejíž klip překrývají další bláboly jako „hodíme se k sobě?“ a „jak se bude jmenovat naše dítě“. K blití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová