Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Xiraxinek píše:
To máš fuk, tady místo aby to fachalo, tak se bude řešit, že když to náhodou půjde, tak to ale bude „hezký a nový“ tvl!
Toz urcite tam bude zas naka super vychytavka jako zobrazovani se predvolenych adminy vybranych diskuzi, to melo extra uspech
![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Xiraxinek Jo a „hezký“ a „nový“ znamená, že to bude ovladatelností úplně na ho.no, stejně jako mobilní verze…
Jo, ta je taky dokonalá
Vychytávka jako stehno ![]()
@misi11 píše:
Toz urcite tam bude zas naka super vychytavka jako zobrazovani se predvolenych adminy vybranych diskuzi, to melo extra uspech![]()
![]()
Jooo, to byla taky pecka, jsem takové diskuze v životě nečetla a najednou mi tam skákalo hovadin ![]()
@misi11 píše:
Toz urcite tam bude zas naka super vychytavka jako zobrazovani se predvolenych adminy vybranych diskuzi, to melo extra uspech![]()
![]()
To fakt bylo? To jsem ani nezaregistrovala…
@j.a.n.i1 píše:
To fakt bylo? To jsem ani nezaregistrovala…
Jo a byla to naprostá šílenost
naštěstí po negativních ohlasech to dali zpět. Tak jsem tedy zvědavá, jak nové a super to tady bude ![]()
@admin píše:
@ynaxDobrý den,
děkuji za Vaše připomínky. Prosím jen o upřesnění - pomohl by nám screenshot s danou hláškou a informace o tom, jaký prohlížeč a zařízení používáte.
Smajlíky budou nové, jejich podobu připravujeme společně s redesignem diskusí, která proběhne pravděpodobně počátkem příštího roku.
Přeji pěknou neděli
admina Eliška
Hele a co kdybychom si to opravili rovnou sami?
Bože můj. Jak dlouho to trvá? Půl roku?!
@radkka píše:
Hele a co kdybychom si to opravili rovnou sami?Bože můj. Jak dlouho to trvá? Půl roku?!
Bohužel přidej
![]()
@radkka píše:
Hele a co kdybychom si to opravili rovnou sami?Bože můj. Jak dlouho to trvá? Půl roku?!
dej pozor, aby se ti nedostalo ponaučení jako mě, že se máme chovat hezky a ne arogantně
![]()
@Tom-Jerry píše:
dej pozor, aby se ti nedostalo ponaučení jako mě, že se máme chovat hezky a ne arogantně![]()
Ať mě klidně poučí, já je zase ráda poučím o tom, jak spravovat web. Snad nečekají nekonečnou trpělivost ![]()
@radkka píše:
Ať mě klidně poučí, já je zase ráda poučím o tom, jak spravovat web. Snad nečekají nekonečnou trpělivost
to nebylo od adminů, ale od jedné uvědomělé sluníčkové uživatelky
přečti si tady v diskusi stranu 70 ![]()
@Tom-Jerry píše:
to nebylo od adminů, ale od jedné uvědomělé sluníčkové uživatelkypřečti si tady v diskusi stranu 70
Aha, díky ![]()
Teď u nás na skupině stránka v háji! Asi si odešla na dovču… Cvaknu zpět, první příspěvek naší konv, cvaknu další stránku, poslední příspěvek a to celé mezitím šup - v luftě!
@radkka píše:
Asi jo, viď?![]()
![]()
![]()
Jojo
A cítím, že bude hůř ![]()
@Tom-Jerry píše:
dej pozor, aby se ti nedostalo ponaučení jako mě, že se máme chovat hezky a ne arogantně![]()
Jí ukážu arogantní chování, tohle je slabej čajík ![]()
@Xiraxinek píše:
Teď u nás na skupině stránka v háji! Asi si odešla na dovču… Cvaknu zpět, první příspěvek naší konv, cvaknu další stránku, poslední příspěvek a to celé mezitím šup - v luftě!
Třeba se šla proběhnout a zase se vrátí ![]()
@radkka píše:
Třeba se šla proběhnout a zase se vrátí
V tom případě zdatná sportovkyně, protože už je fuč pár minut ![]()