Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
24.10.16 00:22
@Xiraxinek píše:
To máš fuk, tady místo aby to fachalo, tak se bude řešit, že když to náhodou půjde, tak to ale bude „hezký a nový“ tvl! :roll:

Toz urcite tam bude zas naka super vychytavka jako zobrazovani se predvolenych adminy vybranych diskuzi, to melo extra uspech :palec: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
24.10.16 09:36
@j.a.n.i1 píše:
@Xiraxinek Jo a „hezký“ a „nový“ znamená, že to bude ovladatelností úplně na ho.no, stejně jako mobilní verze…

Jo, ta je taky dokonalá :D :D :D Vychytávka jako stehno :D

@misi11 píše:
Toz urcite tam bude zas naka super vychytavka jako zobrazovani se predvolenych adminy vybranych diskuzi, to melo extra uspech :palec: :zed: :zed:

Jooo, to byla taky pecka, jsem takové diskuze v životě nečetla a najednou mi tam skákalo hovadin :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
24.10.16 09:39
@misi11 píše:
Toz urcite tam bude zas naka super vychytavka jako zobrazovani se predvolenych adminy vybranych diskuzi, to melo extra uspech :palec: :zed: :zed:

To fakt bylo? To jsem ani nezaregistrovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
24.10.16 11:01
@j.a.n.i1 píše:
To fakt bylo? To jsem ani nezaregistrovala…

Jo a byla to naprostá šílenost :zed: naštěstí po negativních ohlasech to dali zpět. Tak jsem tedy zvědavá, jak nové a super to tady bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.10.16 11:05
@admin píše:
@ynax

Dobrý den,

děkuji za Vaše připomínky. Prosím jen o upřesnění - pomohl by nám screenshot s danou hláškou a informace o tom, jaký prohlížeč a zařízení používáte.

Smajlíky budou nové, jejich podobu připravujeme společně s redesignem diskusí, která proběhne pravděpodobně počátkem příštího roku.

Přeji pěknou neděli :kytka:
admina Eliška

Hele a co kdybychom si to opravili rovnou sami? 8o Bože můj. Jak dlouho to trvá? Půl roku?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
24.10.16 11:44
@radkka píše:
Hele a co kdybychom si to opravili rovnou sami? 8o Bože můj. Jak dlouho to trvá? Půl roku?!

Bohužel přidej :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.10.16 11:45
@Xiraxinek píše:
Bohužel přidej :think: :think: :think:

Asi jo, viď? :think: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
24.10.16 11:48
@radkka píše:
Hele a co kdybychom si to opravili rovnou sami? 8o Bože můj. Jak dlouho to trvá? Půl roku?!

dej pozor, aby se ti nedostalo ponaučení jako mě, že se máme chovat hezky a ne arogantně :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.10.16 11:50
@Tom-Jerry píše:
dej pozor, aby se ti nedostalo ponaučení jako mě, že se máme chovat hezky a ne arogantně :zed: :zed:

Ať mě klidně poučí, já je zase ráda poučím o tom, jak spravovat web. Snad nečekají nekonečnou trpělivost :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
24.10.16 11:55
@radkka píše:
Ať mě klidně poučí, já je zase ráda poučím o tom, jak spravovat web. Snad nečekají nekonečnou trpělivost :pocitac:

to nebylo od adminů, ale od jedné uvědomělé sluníčkové uživatelky :zed: přečti si tady v diskusi stranu 70 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.10.16 12:02
@Tom-Jerry píše:
to nebylo od adminů, ale od jedné uvědomělé sluníčkové uživatelky :zed: přečti si tady v diskusi stranu 70 ;)

Aha, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
24.10.16 12:36

Teď u nás na skupině stránka v háji! Asi si odešla na dovču… Cvaknu zpět, první příspěvek naší konv, cvaknu další stránku, poslední příspěvek a to celé mezitím šup - v luftě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
24.10.16 12:38
@radkka píše:
Asi jo, viď? :think: :zed: :zed: :zed:

Jojo :D A cítím, že bude hůř :D

@Tom-Jerry píše:
dej pozor, aby se ti nedostalo ponaučení jako mě, že se máme chovat hezky a ne arogantně :zed: :zed:

Jí ukážu arogantní chování, tohle je slabej čajík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.10.16 12:38
@Xiraxinek píše:
Teď u nás na skupině stránka v háji! Asi si odešla na dovču… Cvaknu zpět, první příspěvek naší konv, cvaknu další stránku, poslední příspěvek a to celé mezitím šup - v luftě!

Třeba se šla proběhnout a zase se vrátí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
24.10.16 12:45
@radkka píše:
Třeba se šla proběhnout a zase se vrátí :pankac:

V tom případě zdatná sportovkyně, protože už je fuč pár minut :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit