Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10206
20.10.16 10:55

@Tom-Jerry No to si prave myslim, extra třído. Plne k dispozici :lol:
Ja jsem chodim ted v těhotenství poměrně často a server mi padá minimalne a kdyz se tomu tak stane, behem chvíle je vse Ok. Takze netuším, proc z toho delat takove drama. Nebo ono je to tady uz placené, ze se tak durdis? :oops:
Trochu pohodicky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
20.10.16 11:11
@Jitusee píše:
@Tom-Jerry No to si prave myslim, extra třído. Plne k dispozici :lol:
Ja jsem chodim ted v těhotenství poměrně často a server mi padá minimalne a kdyz se tomu tak stane, behem chvíle je vse Ok. Takze netuším, proc z toho delat takove drama. Nebo ono je to tady uz placené, ze se tak durdis? :oops:
Trochu pohodicky :mavam:

myslím, že počet mojich příspěvků ti může být jedno. A co koukám, ty máš za necelý rok půlku počtu mojich příspěvků co já mám za tři roky, takže o tom kdo je tady víc bychom mohly diskutovat. A jak už jsem psala, chceme po nich jen to, aby odváděli svojí práci pořádně, slibovalo se, že do srpna to bude odstraněné, je říjen. A asi ti unikla taková maličkost, že pokud nebude funkční web, tak nebudou mít příjem z reklam, který není zanedbatelný, když tady píšeš o tom jestli je to placený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
20.10.16 11:23

@Tom-Jerry No to mas pravdu, to mas ale perfektně zmaknute ty :mrgreen:
Pokud by jsi pozorně četla, neunikla by ti informace, ze jsem tady ted často, opravdu to nikterak nezapiram a proto si myslim mohu objektivně napsat nazor týkající se teto problematiky, ktera ti tolik nedá spát.
Zkus ubrat na plurálu a psat sama za sebe, kdyz uz ses dotčene ozvala. Dal tady nebudu rozjíždět OT, chtela jsem tim pouze rict, ze i na druhé straně sedi Lide a arogance s jakou některé z vas s adminy jednají je neskutečna a ja je obdivuju pro jejich asertivitu, s jakou jednají s,,IT expertkami" :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
20.10.16 11:31
@Jitusee píše:
@Tom-Jerry No to mas pravdu, to mas ale perfektně zmaknute ty :mrgreen:
Pokud by jsi pozorně četla, neunikla by ti informace, ze jsem tady ted často, opravdu to nikterak nezapiram a proto si myslim mohu objektivně napsat nazor týkající se teto problematiky, ktera ti tolik nedá spát.
Zkus ubrat na plurálu a psat sama za sebe, kdyz uz ses dotčene ozvala. Dal tady nebudu rozjíždět OT, chtela jsem tim pouze rict, ze i na druhé straně sedi Lide a arogance s jakou některé z vas s adminy jednají je neskutečna a ja je obdivuju pro jejich asertivitu, s jakou jednají s,,IT expertkami" :lol: :mavam:
tím myslíš tenhle příspěvek? :
@Jitusee píše:
Dámy, zkuste taky trochu zit mimo emimino a možná vam nebude tolik drásat nervy, ze i na druhé straně sítě sedi lidé. Hezky zbytek dne :kytka:

hmm ten je opravdu celý o problému co se tu táhne hodně měsíců :nevim: protože ten byl ten na který jsem já reagovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
20.10.16 13:00

@Jitusee nepadá to jen myšákovi, já mám taky věčné potíže s načítáním diskuzí. A nevím, roč bych si nemohla sednout k webu a podiskutovat, jak já chci. Chci si to rozhodnout sama, ne že to za mě neustále rozhoduje nějaký ajťák. SLibují nápravu už dlouho a nic. A stěžují si lidé i v ostatních diskuzích, je to prostě nenapíšou sem. Proto zřejmě žijí admini v iluzi, že je vše sluníčkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
20.10.16 19:53

Ááááá koukám, že aktuální spolehlivost emimina je stejná jako u Českých drah :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
20.10.16 19:56
@Jitusee píše:
Dámy, zkuste taky trochu zit mimo emimino a možná vam nebude tolik drásat nervy, ze i na druhé straně sítě sedi lidé. Hezky zbytek dne :kytka:

Dík za doporučení, vezmu si ho k srdci, nebýt Tebe, tak by mi to fakt nedošlo, moc dík, hodná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
20.10.16 20:20

@Xiraxinek od toho jsem tady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
21.10.16 06:15
@Tom-Jerry píše:
myslím, že počet mojich příspěvků ti může být jedno. A co koukám, ty máš za necelý rok půlku počtu mojich příspěvků co já mám za tři roky, takže o tom kdo je tady víc bychom mohly diskutovat. A jak už jsem psala, chceme po nich jen to, aby odváděli svojí práci pořádně, slibovalo se, že do srpna to bude odstraněné, je říjen. A asi ti unikla taková maličkost, že pokud nebude funkční web, tak nebudou mít příjem z reklam, který není zanedbatelný, když tady píšeš o tom jestli je to placený.

Nebylo to puvodne do konce roku? :think: toho minuleho :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
21.10.16 07:13
@Jitusee píše:
@Xiraxinek od toho jsem tady :hug:

ty jsi tady od toho, abys druhým určovala jak dlouho smí být na emiminu? mám chuť ti něco napsat…nikdo tě o radu nežádal, tak si je nech pro toho, kdo bude mít zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
21.10.16 08:00
@misi11 píše:
Nebylo to puvodne do konce roku? :think: toho minuleho :zed: :zed:

původně ano pak to prodloužili do srpna a teď zase, že od nového roku bude posílený AJT tým :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
21.10.16 08:03
@mojmira píše:
ty jsi tady od toho, abys druhým určovala jak dlouho smí být na emiminu? mám chuť ti něco napsat…nikdo tě o radu nežádal, tak si je nech pro toho, kdo bude mít zájem

no jasně, někdo musí být sluníčkový :roll: :mrgreen: ale jinak nevím, proč by mi měl někdo určovat co mám dělat a kdy tu mám být a kdy nemám a jak se mám chovat. Na to už jsem opravdu dost stará ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
21.10.16 08:13
@Tom-Jerry píše:
no jasně, někdo musí být sluníčkový :roll: :mrgreen: ale jinak nevím, proč by mi měl někdo určovat co mám dělat a kdy tu mám být a kdy nemám a jak se mám chovat. Na to už jsem opravdu dost stará ;) :mavam:

NO, tak někdo je sluníčkový a někdo je sketa, já se všeobecně na emimi řadím do druhé skupiny, ale jak řikáš, každýmu je kulový po tom, kdo tu jak dlouho je a tenhle web už měl fachat tolikrát, že nevim, zda to je tady k smíchu a nebo k pláči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
21.10.16 08:14
@Tom-Jerry píše:
no jasně, někdo musí být sluníčkový :roll: :mrgreen: ale jinak nevím, proč by mi měl někdo určovat co mám dělat a kdy tu mám být a kdy nemám a jak se mám chovat. Na to už jsem opravdu dost stará ;) :mavam:
:palec: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
21.10.16 08:21
@Xiraxinek píše:
NO, tak někdo je sluníčkový a někdo je sketa, já se všeobecně na emimi řadím do druhé skupiny, ale jak řikáš, každýmu je kulový po tom, kdo tu jak dlouho je a tenhle web už měl fachat tolikrát, že nevim, zda to je tady k smíchu a nebo k pláči…

spíš k nas. ání, večer když chlap už chrní, dítě chrní, všude uklizeno a klídek a ty si sem jdeš pokecat s holkama, tak vidíš jen jak se to načítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová