Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Xiraxinek píše:
V tom případě zdatná sportovkyně, protože už je fuč pár minut
nebo už nemá sílu se vrátit ![]()
@Tom-Jerry píše:
nebo už nemá sílu se vrátit
Myslíš pod tou tíhou informací? A sakra ![]()
@Xiraxinek píše:
V tom případě zdatná sportovkyně, protože už je fuč pár minut
Třeba si to popletla a objevila se někde úplně jinde, musíš hledat
![]()
@radkka píše:
Třeba si to popletla a objevila se někde úplně jinde, musíš hledat![]()
Tak to se emimi po.ere, tohle číst někde jinde ![]()
@Xiraxinek píše:
Tak to se emimi po.ere, tohle číst někde jinde
@admin píše:
@ynaxDobrý den,
děkuji za Vaše připomínky. Prosím jen o upřesnění - pomohl by nám screenshot s danou hláškou a informace o tom, jaký prohlížeč a zařízení používáte.
Smajlíky budou nové, jejich podobu připravujeme společně s redesignem diskusí, která proběhne pravděpodobně počátkem příštího roku.
Přeji pěknou neděli
admina Eliška
holky to už zodpověděly, ta věta tam byla místo očička. Ale dneska na mě blikla znovu, bohužel byla rychle pryč, takže print screen nejde udělat
@ynax píše:
holky to už zodpověděly, ta věta tam byla místo očička. Ale dneska na mě blikla znovu, bohužel byla rychle pryč, takže print screen nejde udělat
Jaký očičko?
Mně to teď za pět minut spadlo čtyřikrát, píše to něco ve smyslu, že web je nedostupný ![]()
@radkka píše:
Jaký očičko?Mně to teď za pět minut spadlo čtyřikrát, píše to něco ve smyslu, že web je nedostupný
takový to, co bliká u každé diskuze - v seznamu oblíbených
@admin Proč ve 22.35 1.Neočekávaná chyba. 2. Web není dostupný.???
@admin Ve 23.05 to vypadá, že snad je web obnoven, jenže od 23.09 se web načítá do 23.14.
Opravdu neskutečné, jen nám hlavně nepište, že na tom někdo pracuje, dle mého spíš někdo klidně odpočívá, ono tolik měsíců výpadků je proti zdravému rozumu!?
@radkka nemají co odpovědět, jedině zase nějaké bla bla, jak se na tom pracuje a jak je to divné, že je chyba, vždyť přece nikdo si nestěžuje atd. To vyjde na stejno, když nenapíšou nic.
@vokishka píše:
@radkka nemají co odpovědět, jedině zase nějaké bla bla, jak se na tom pracuje a jak je to divné, že je chyba, vždyť přece nikdo si nestěžuje atd. To vyjde na stejno, když nenapíšou nic.
Mně totiž včera nějaká slečna tvrdila, že na všechny dotazy odpovídají
ale na to, na co jsem se jí ve zprávě ptala mi neodpověděla ![]()
Dobrý den,
děkujeme za upozornění. Jednalo se o dočasný výpadek. Předpokládám, že celý problém je již nyní vyřešen.
Občasnému výpadku bohužel někdy nelze předcházet, může být způsoben například přetížením sítě.
S pozdravem, ![]()
adminka Gábina