Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak to já bych možná i nějakou tu reklamu zkousla, ale to by to muselo načítat normálně, tak jako je to běžné u jiných web. stránek. To je takový hnus, tak mě to nebaví. Vždycky to brzo vzdám a kašlu na celé mimino.
Já byla celý den na zahradě, sotva sem vlezu, tak ten zrzavec zase zpívá
Odcházím, čest E-MIMINU!
@admin už skoro hodinu emimino nenačítá a padá, je to den ode dne horší, jak dlouho budeme čekat, než se vaši ajťáci uráčí s tím něco udělat?
@chipsa píše:
Já byla celý den na zahradě, sotva sem vlezu, tak ten zrzavec zase zpíváOdcházím, čest E-MIMINU!
máš asi něco extra, mě nic nezpívá ![]()
@Tom-Jerry funkčního mimina se dočkám tak na svatého Dyndy. Až jednou bude fungovat aspoň týden v kuse normálně, tak to prohlásím za zázrak století.
@vokishka píše:
@Tom-Jerry funkčního mimina se dočkám tak na svatého Dyndy. Až jednou bude fungovat aspoň týden v kuse normálně, tak to prohlásím za zázrak století.
tady se nedočkáš ani normální odpovědi, natož funkčního webu…
Včera večer mě emimino odpojilo a nešlo se zaboha přihlásit.
Včera mě to spadlo několikrát
,smolím se s příspěvkem, odešlu a nic
@admin 18.10. jsem se ptala kdy se dočkáme nápravy, do dneška nikdo od vás neodpověděl
.Žádná odpověď taky odpověď, ale hlavně si každý udělá obrázek, kde mají admini zdejší uživatelky že?
@Tom-Jerry Dobrý den,
děkujeme za hlášení. Z té doby nemáme na eMiminu hlášené žádné výpadky. Pokud se problémy budou opakovat, doporučuji nejdříve vyzkoušet jiný prohlížeč.
Delší výpadky případně hlašte na info@emimino.cz. Nejlépe ještě s uvedením zařízení a operačního systému, který používáte a verze prohlížeče, ve které se výpadek projevil.
Moc děkuji za spolupráci, přeji pěkný den,
admin Josefina
@Tom-Jerry Dobrý den,
předpokládám, že je již situace vyřešena. Občasné výpadky bohužel někdy nelze ovlivnit. Snažíme se je ale v situacích, kdy nastanou, co nejrychleji řešit.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den, ![]()
adminka Gábina
@admin píše:
@Tom-Jerry Dobrý den,děkujeme za hlášení. Z té doby nemáme na eMiminu hlášené žádné výpadky. Pokud se problémy budou opakovat, doporučuji nejdříve vyzkoušet jiný prohlížeč.
Delší výpadky případně hlašte na info@emimino.cz. Nejlépe ještě s uvedením zařízení a operačního systému, který používáte a verze prohlížeče, ve které se výpadek projevil.
Moc děkuji za spolupráci, přeji pěkný den,
admin Josefina
to nebyl jen můj problém, ale dá se říci většiny co byly v tu dobu připojeny, takže je to divné, když tvrdíte, že nemáte hlášený v tu dobu výpadek
Dámy, zkuste taky trochu zit mimo emimino a možná vam nebude tolik drásat nervy, ze i na druhé straně sítě sedi lidé. Hezky zbytek dne ![]()
@Jitusee píše:žijeme ho a proto když si sem večer v klidu sedneme a nejde to tak nám to vadí. Tohle je dlouhodobý problém a chceme jen to, aby ty lidi na druhé straně jak píšeš dělali svoji práci nic víc. A tobě děkujeme za nevyžádanou radu, kdyby jsi nám neporadila tak nevíme jak žít a co dělat.
Dámy, zkuste taky trochu zit mimo emimino a možná vam nebude tolik drásat nervy, ze i na druhé straně sítě sedi lidé. Hezky zbytek dne