Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65188
13.10.16 20:54

No tak to já bych možná i nějakou tu reklamu zkousla, ale to by to muselo načítat normálně, tak jako je to běžné u jiných web. stránek. To je takový hnus, tak mě to nebaví. Vždycky to brzo vzdám a kašlu na celé mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
16.10.16 20:12

Já byla celý den na zahradě, sotva sem vlezu, tak ten zrzavec zase zpívá :cert: Odcházím, čest E-MIMINU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
18.10.16 21:37

@admin už skoro hodinu emimino nenačítá a padá, je to den ode dne horší, jak dlouho budeme čekat, než se vaši ajťáci uráčí s tím něco udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
19.10.16 07:10
@chipsa píše:
Já byla celý den na zahradě, sotva sem vlezu, tak ten zrzavec zase zpívá :cert: Odcházím, čest E-MIMINU!

máš asi něco extra, mě nic nezpívá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
19.10.16 08:43

Dneska nic nezpívá, že by už byl klid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65188
19.10.16 14:40

@Tom-Jerry funkčního mimina se dočkám tak na svatého Dyndy. Až jednou bude fungovat aspoň týden v kuse normálně, tak to prohlásím za zázrak století.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
19.10.16 14:47
@vokishka píše:
@Tom-Jerry funkčního mimina se dočkám tak na svatého Dyndy. Až jednou bude fungovat aspoň týden v kuse normálně, tak to prohlásím za zázrak století.

tady se nedočkáš ani normální odpovědi, natož funkčního webu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
20.10.16 07:41

Včera večer mě emimino odpojilo a nešlo se zaboha přihlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
20.10.16 08:15

Včera mě to spadlo několikrát :cert:,smolím se s příspěvkem, odešlu a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
20.10.16 08:39

@admin 18.10. jsem se ptala kdy se dočkáme nápravy, do dneška nikdo od vás neodpověděl :think:.Žádná odpověď taky odpověď, ale hlavně si každý udělá obrázek, kde mají admini zdejší uživatelky že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
20.10.16 09:57

@Tom-Jerry Dobrý den,

děkujeme za hlášení. Z té doby nemáme na eMiminu hlášené žádné výpadky. Pokud se problémy budou opakovat, doporučuji nejdříve vyzkoušet jiný prohlížeč.

Delší výpadky případně hlašte na info@emimino.cz. Nejlépe ještě s uvedením zařízení a operačního systému, který používáte a verze prohlížeče, ve které se výpadek projevil.

Moc děkuji za spolupráci, přeji pěkný den,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
20.10.16 10:02

@Tom-Jerry Dobrý den,

předpokládám, že je již situace vyřešena. Občasné výpadky bohužel někdy nelze ovlivnit. Snažíme se je ale v situacích, kdy nastanou, co nejrychleji řešit.

Děkuji za pochopení a přeji hezký den, :kytka:
adminka Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
20.10.16 10:33
@admin píše:
@Tom-Jerry Dobrý den,

děkujeme za hlášení. Z té doby nemáme na eMiminu hlášené žádné výpadky. Pokud se problémy budou opakovat, doporučuji nejdříve vyzkoušet jiný prohlížeč.

Delší výpadky případně hlašte na info@emimino.cz. Nejlépe ještě s uvedením zařízení a operačního systému, který používáte a verze prohlížeče, ve které se výpadek projevil.

Moc děkuji za spolupráci, přeji pěkný den,

admin Josefina

to nebyl jen můj problém, ale dá se říci většiny co byly v tu dobu připojeny, takže je to divné, když tvrdíte, že nemáte hlášený v tu dobu výpadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
20.10.16 10:37

Dámy, zkuste taky trochu zit mimo emimino a možná vam nebude tolik drásat nervy, ze i na druhé straně sítě sedi lidé. Hezky zbytek dne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
20.10.16 10:47
@Jitusee píše:
Dámy, zkuste taky trochu zit mimo emimino a možná vam nebude tolik drásat nervy, ze i na druhé straně sítě sedi lidé. Hezky zbytek dne :kytka:
žijeme ho a proto když si sem večer v klidu sedneme a nejde to tak nám to vadí. Tohle je dlouhodobý problém a chceme jen to, aby ty lidi na druhé straně jak píšeš dělali svoji práci nic víc. A tobě děkujeme za nevyžádanou radu, kdyby jsi nám neporadila tak nevíme jak žít a co dělat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová