Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tom-Jerry píše:
spíš k nas. ání, večer když chlap už chrní, dítě chrní, všude uklizeno a klídek a ty si sem jdeš pokecat s holkama, tak vidíš jen jak se to načítá.
Jo přesně… Sedneš konečně po prolítaným dni na řiť a místo pohodového pokecu jen koukáš jak se točí kolečko při načítání
![]()
@Tom-Jerry píše:
původně ano pak to prodloužili do srpna a teď zase, že od nového roku bude posílený AJT tým![]()
@misi11 píše:mi uz to prijde k smichu
![]()
my ted ve skole ucili jednoho pana 60+ zapnout a vypnout pocitac
mozna by to byla vhodna posila
Rika se, slibem nezarmoutis, ale s novym majitelem je tech slibu moc, at uz smajlici nebo cokoliv jineho, nedejboze to hlasovani jak na fb- to se mi libi, ze uz by to chtelo konecne konat a ne furt slibovat![]()
ten pán od vás aspoň už ví kde pc zapnout, tady mám pocit, že stále hledají ten čudlík na zapnutí ![]()
@Tom-Jerry píše:
ten pán od vás aspoň už ví kde pc zapnout, tady mám pocit, že stále hledají ten čudlík na zapnutí
Možná by to chtělo nejdřív PC připojit k proudu ![]()
@Xiraxinek píše:
Možná by to chtělo nejdřív PC připojit k proudu
a zřídit internet ![]()
klasika.. zdarne to zvladl a vyslouzil si pak potlesk
tady si ale v brzke dobe ruky neosoupem
![]()
@Tom-Jerry píše:
a zřídit internet
Hodně rychlej, ať se nemůžou vymlouvat
![]()
@misi11 píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
Tohle sedí, na tuto diskuzi trefa!
![]()
@admin dnes naprostá naprostá katastrofa. Padá to neustále a to po celý den. Večer byl úplně nejhorší a ještě je.
@admin když jsem včera přišla na emimino, poprvé od doby co se tu vyskytuji, jsem zajásala. U uložených diskuzí se na mě smála věta (nebudu citovat přesně, protože si ji nepamatuji doslova) za vaší nepřítomnosti přibyly příspěvky, kliknutím se přepnete na první zmeškaný příspěvek.
Tak jsem si říkala, že konečně se tu objeví něco, co usnadní orientaci v diskuzích, že i emimino zareagovalo na to, že je rok 2016 a dočkáme se nějakých změn i tady.
No dnešní návštěva mě opět zchladila. A tak se ptám, proč jste to zase přepli zpátky?
Jak si má člověk pamatovat, kde předchozí den skončil se čtením?
A když už jsem u toho, nešlo by přidat nové smajlíky? Je jich tu dost málo a nic moc nevypovídají.
Dobrý den,
děkuji za Vaše připomínky. Prosím jen o upřesnění - pomohl by nám screenshot s danou hláškou a informace o tom, jaký prohlížeč a zařízení používáte.
Smajlíky budou nové, jejich podobu připravujeme společně s redesignem diskusí, která proběhne pravděpodobně počátkem příštího roku.
Přeji pěknou neděli ![]()
admina Eliška
@ynax To nebyla inovace, jen pomale nacitani a videla si nahradni text, normalne se tam zobrazuje ocicko.
Ale togle by mel @admin vedet a ne, ze potrebuje printscreen.
@j.a.n.i1 píše:
@ynax To nebyla inovace, jen pomale nacitani a videla si nahradni text, normalne se tam zobrazuje ocicko.Ale togle by mel @admin vedet a ne, ze potrebuje printscreen.
To máš fuk, tady místo aby to fachalo, tak se bude řešit, že když to náhodou půjde, tak to ale bude „hezký a nový“ tvl! ![]()
@Xiraxinek Jo a „hezký“ a „nový“ znamená, že to bude ovladatelností úplně na ho.no, stejně jako mobilní verze…