Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin oni to ale nejsou občasné výpadky, ale výpadky denně a i několikrát za den.
@admin Ano, občasný výpadek je možný, ale víte, že kolem 22.00 hod +-, se připojí nejvíc lidí. Jsem jen uživatelka, ale snad existuje technika proti zamezení přetížení
?
@Tom-Jerry píše:
@admin oni to ale nejsou občasné výpadky, ale výpadky denně a i několikrát za den.
Z těch odpovědí už mi prdne cévka… ![]()
@admin píše:
Dobrý den,děkujeme za upozornění. Jednalo se o dočasný výpadek. Předpokládám, že celý problém je již nyní vyřešen.
S pozdravem,
Občasnému výpadku bohužel někdy nelze předcházet, může být způsoben například přetížením sítě.
adminka Gábina
Občasný výpadek několikrát denně? Aha.
@Xiraxinek píše:
Z těch odpovědí už mi prdne cévka…
Mně už prdla, před očima mám červený fábor, ale držím se
Pár měsíců jsem si dala oddych na „závislosti“ na eMiminu
Jen co se vrátím, vše stejné ![]()
Dobrý den,
děkujeme za příspěvek. V tuto chvíli Vám jako administrátor nemohu lépe pomoci.
Věříme, že pokud se na stránkách eMimina cítíte dobře, pokusíte se tento občasný problém pochopit.
Tímto opět tento problém uzavírám.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den, ![]()
adminka Gábina
@Anturie píše:
Mně už prdla, před očima mám červený fábor, ale držím se![]()
Pár měsíců jsem si dala oddych na „závislosti“ na eMiminu
Jen co se vrátím, vše stejné
Jj, tomu se řiká „Vše při starém“
Já už se nevzrušuju, ještě bych měla banán ![]()
@admin píše:
Dobrý den,děkujeme za příspěvek. V tuto chvíli Vám jako administrátor nemohu lépe pomoci.
Věříme, že pokud se na stránkách eMimina cítíte dobře, pokusíte se tento občasný problém pochopit.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den,
adminka Gábina
a kdo tedy může?
takže uzavřeno bez nápravy, chápeme to tak dobře?
Holky, zmizla ta škrkací reklama s tím rezavým klukem, jupííííííííííííííííí
Příspěvek upraven 27.10.16 v 13:32
@admin píše:
Dobrý den,děkujeme za příspěvek. V tuto chvíli Vám jako administrátor nemohu lépe pomoci.
adminka Gábina
Tak se dál dloubejte v nose ![]()
@chipsa píše:
a krmte holuby
No tak, je tohle normální? Já už jakou dobu čekám na odpověď a nic, ale hlavně, že mi napsali, že na otázky odpovídají
Já mám pocit, že jsme v jiříkově vidění.
@admin píše:
adminka Gábina
Já jsem s dovolením napsala:
@admin Ano, občasný výpadek je možný, ale víte, že kolem 22.00 hod +-, se připojí nejvíc lidí. Jsem jen uživatelka, ale snad existuje technika proti zamezení přetížení
?
Proto se opět musím zeptat, je možné, že existuje „něco“ proti zamezení přetížení? Nevím, ale admin to sám od sebe určitě neví ![]()
@Anturie Dobrý den,
samozřejmě tento problém již dlouhodobě registrujeme a snažíme se přijít na způsob, kterým by se tomu dalo zamezit jednou pro vždy.
Přeji hezký den, ![]()
adminka Gábina
Timhle tempem by jsme si uz meli zacit prat prijemne svatky a vse nej do dalsiho roku ![]()