Chýba vám práca počas MD?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10120
13.1.12 16:50

nepracovala jsem akorát v šestinedělí…fyzicky do práce jezdím podle potřeby, jinak dělám z domova, od září chci chodit do práce 2-3 dny v týdnu, malého budu mít u nás ve školce…dělám v mezinárodní MŠ a ZŠ…někdy je to hodně náročné, ale dá se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
13.1.12 16:55

Chyběla mi, tak jsem začla 1-2× týdně chodit od konce září, mám hlídacího muže (o víkend) a babičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21545
13.1.12 17:08

nechybí. u starší klárky jsem začala pracovat v jejích 6 měsících z domova a od roka na zkrácený z kanceláře, u viktora jsem se vrátila do kanceláře na zkrácený v jeho skoro 9 měsících. kdybych se měla plně věnovat dětem, tak to ve zdraví nepřežijeme ani jeden :mrgreen: :mrgreen: důležité pro dítě je to, jak hodnotně se mu věnuji a ne jestli jsem s ním 24 hodin denně. a spokojená máma=spokojené dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
13.1.12 17:23

mně chybí spíš ti lidi, společnost, nestereotyp…samozřejmě, že ne to ranní vstávání a práce jako taková, ale kvůli zachování svého zdravého rozumu valím do práce hned, jak to půjde (asi až bude mít malá tak rok a půl), mám totiž pocit, že doma dost degeneruju. duševně - pomaleji mi to pálí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
editaba
13.1.12 17:40

Holky co už pracujete jak to řešíte s malýma? Kam je dáváte když nemůže hlídat rodina? Já ted dostala suprovou nabídku a stále váhám zda ji přijmout nebo ne

• Citovat
  • Upravit
7240
13.1.12 18:03

Chybí mi strašně a kdybych mohla, šla bych do práce hned. Doma si připadám strašně neužitečná..
Ale na druhou stranu už teď vím, že bych si potom zase vyčítala, že nejsem u malé, stýskalo by se mi po ní. Prostě jsem nemožná.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
13.1.12 18:22

No chybí jak kdy.....spíš společnost lidí kde se nebaví o dětech mi chybí, mám pocit že už se neumím bavit o ničem jiném, ale to je asi normální :nevim:
Ale chci si dodělat při mateřské vysokou :pankac: Do práce bych šla jen kdyby to jsme to fakt finančně nezvádaly:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21545
13.1.12 18:32
editaba píše:
Holky co už pracujete jak to řešíte s malýma? Kam je dáváte když nemůže hlídat rodina? Já ted dostala suprovou nabídku a stále váhám zda ji přijmout nebo ne

řeším to chůvama a jeslemi. při nemoci se střídáme s manželem na dovolené nebo pomohou babičky. sice jsou obě v důchodu, ale hodně aktivní a hlavně dost daleko. takže ten první náraz nemoci musíme zvládnout vlastními silami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
13.1.12 18:37
editaba píše:
Holky co už pracujete jak to řešíte s malýma? Kam je dáváte když nemůže hlídat rodina? Já ted dostala suprovou nabídku a stále váhám zda ji přijmout nebo ne
tatínek pracuje krátký a dlouhý týden, takže když je doma dělá chůvu :mrgreen: a pak občas školka, od září už pravidelně…jinak je spousta možností, pokud není rodina na hlídání, tak chůva, jesličky…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
13.1.12 18:38

a tak chybí . . na pár dní v tejdnu bych klidně šla . . . je to doma dost jednotvárný . . . :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
13.1.12 19:02

Práce mi nechybí..spíš kolektiv a naše komunikace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
10.10.12 11:30

Tak mne teraz strasne chyba praca…dcera je protivna…rastu jej zuby a tak by som sla do prace aj zadarmo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.10.12 11:43

Ja uz na sobe pocituju, ze mi prace chybi, ale mozna vic nez prace takovy ten spolecensky zivot okolo a docela rada bych hlavu zamestnala i necim jinym nez detskejma chorobama a varenim :lol:. Snazim se neco okolo delat, ale asi je to malo, u prvniho jsem obcas chodila na brigadu, budou doufat, ze mi neco vyjde i ted u druheho, myslim, ze je to dulezity i pro obe nase deti, jinak se maminka brzo doma zblazni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
10.10.12 12:02

Já jsem doma zatím relativně chvilku (mám půlročního chlapečka) a práce mi teda vůbec nechybí. V práci mě zastoupila kamarádka, takže pořád vím, co se tam tak nějak děje. Asi to bude tím, že ani předtím mě práce nebavila, ale dobře živila… A jinak jsem začala oprašovat španělštinu, kterou jsem studovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
10.10.12 12:50

Závidím všem, kterým práce nechybí a být furt doma s dítětem jim vyhovuje. Pracuju dva dny v týdnu a stejně strašně trpím tím, že nemůžu pracovat na plný úvazek (připadám si, že nevydělávám sama na sebe a že dost nepřispívám do domácnosti a tak). Myslím, že tohle je o povaze, někomu mateřská vyhovuje, někomu ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat