Chybna přihláška na SŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69126
18.2.23 22:37

U nás naťukáme do Bakalářů kód školy a kód oboru a ve škole to z toho nějak hromadně vyjedou vč. zadní strany s výpisem známek z Bakalářů. Vzhledem k tomu, že to dělá jedna učitelka pro dvě devítky a víc jak půlku ze dvou pátých a sedmých tříd, předpokládám, že to tam ručně nedatluje.

Jak jste to odevzdávali? U nás jedna škola vzala osobně a na místě zkontrolovali základní údaje a pak mi ještě volali, že jeden ze tří údajů, co jsem měla vyplnit sama, mám blbě (ono jaksi, když je tam podpis uchazeče a datum narození, matka inženýrka předpokládala, že chtějí datum narození toho uchazeče a nikoliv její :zed: ) a do druhé školy jsem to jen házela do schránky na fasádě a pak mi to mailem potvrdili.
Muž to odnesl do té správné školy, kam chtěla (pak by to snad vůbec neměli přijmout a uznat, ne?) nebo do té, co byla chybně na přihlášce?
V každém případě bych kontaktovala onu učitelku i tu chybně zvolenou školu, předpokládám, že deset dní před závěrečnm termínem na odevzdání vy se to ještě mělo dát řešit v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.2.23 06:16

Ona ta učitelka vyplnila komplet jinou školu, která vypisuje stejný obor. Šel podle adresy na přihlášce…on věděl jaký obor dcera chce, ale ta dana škola ho nenapadlo, že by byla blbe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20975
19.2.23 08:13
@píďalka0484 píše:
Ona ta učitelka vyplnila komplet jinou školu, která vypisuje stejný obor. Šel podle adresy na přihlášce…on věděl jaký obor dcera chce, ale ta dana škola ho nenapadlo, že by byla blbe…

Tak to je solidní mongol teda :mrgreen: že se absolitně, ale absolutně nezajímá, kam jeho dítě bude chodit na školu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.2.23 10:29

@Cenarius tak to pardon…byla bych opatrnější s tím jak se vyjadřujete…obor byl správný a obě školy byly zdravotnické. Chyba se samozřejmě stala, ale výprosuji si takové označení manžela. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
19.2.23 10:30
@píďalka0484 píše:
@Cenarius tak to pardon…byla bych opatrnější s tím jak se vyjadřujete…obor byl správný a obě školy byly zdravotnické. Chyba se samozřejmě stala, ale výprosuji si takové označení manžela. :cert:

no i tak je ale divné, že neví, na jakou školu dítě jde a klidně dá přihlášku jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.2.23 10:36

@vokishka vždyť jsem psala…obor na obou školách byl stejný a obě školy jsou zdravotnice. Bydlíme v Praze, takže jsou i docela kousek od sebe…na dny otevřených dveří jsem s dcerou byla já…on věděl, že je to obor na zdravce který ovšem není zdravotnický…takových moc není takže mu to divné nepřišlo…kdybych byla doma, určitě bych si toho všimla já, ale takhle bohužel…vy asi máte tu zlatou výjimku, že vás manžel vnímá všechny informace, které zazní. Vězte ale, že většina jich takových není. Manžel se zajímá, s dcerou mají super vztah, ale prostě tady šlo o blbou náhodu. Já jen chtěla info o tom, zda se dá vzít přihláška zpět a chybu opravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
19.2.23 10:37
@píďalka0484 píše:
@vokishka vždyť jsem psala…obor na obou školách byl stejný a obě školy jsou zdravotnice. Bydlíme v Praze, takže jsou i docela kousek od sebe…na dny otevřených dveří jsem s dcerou byla já…on věděl, že je to obor na zdravce který ovšem není zdravotnický…takových moc není takže mu to divné nepřišlo…kdybych byla doma, určitě bych si toho všimla já, ale takhle bohužel…vy asi máte tu zlatou výjimku, že vás manžel vnímá všechny informace, které zazní. Vězte ale, že většina jich takových není. Manžel se zajímá, s dcerou mají super vztah, ale prostě tady šlo o blbou náhodu. Já jen chtěla info o tom, zda se dá vzít přihláška zpět a chybu opravit…

zeptat se musíš ve škole, nejlépe hned volat na tu střední. Asi není moc takových, co s tím mají zkušenost. Já bych právě čekala, že když to tam nese manžel a víte, že na dni otevřených dveří nebyl, tak mu předem řeknete, kam má jít. Ne že to bude muset číst z přihlášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
19.2.23 10:38

Se skoro bojím zeptat muže, jestli ví, kam jsem nakonec ty přihlášky odnesla :lol: Mluvili jsme o tom, zvažovali čtyři školy, sháněla jsem reference… a pak jsem to prokonzultovala s dítětem a odnesla i dle jeho preferencí. Muži jsem to řekla, ale nevím, jestli z toho nemá v hlavě takovej maglajz, že by se v záplavě jiných informací podivil, kdyby na přihlášce nakonec byla jiná škola z těch, o kterých jsme se bavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
19.2.23 10:42
@ugluk píše:
Se skoro bojím zeptat muže, jestli ví, kam jsem nakonec ty přihlášky odnesla :lol: Mluvili jsme o tom, zvažovali čtyři školy, sháněla jsem reference… a pak jsem to prokonzultovala s dítětem a odnesla i dle jeho preferencí. Muži jsem to řekla, ale nevím, jestli z toho nemá v hlavě takovej maglajz, že by se v záplavě jiných informací podivil, kdyby na přihlášce nakonec byla jiná škola z těch, o kterých jsme se bavili.

no ale kdybys ho s tou přihláškou poslala, tak bys mu asi řekla, kam má jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.2.23 10:42

@ugluk dekuju že aspoň jedna nemá supr Cupr manžela, kterej je ve všem orientovaný…ani nevíte, jakou jste mi udělala radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
19.2.23 10:43

@ugluk My jsme to nikam osobně nenosili, ale poslali…takže ten můj by to dal do obálky a poslal…a určitě by nekontroloval správnost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.2.23 10:46

@Monchichik také děkuji :hug: manžel v rámci ví, ale přesně jak píšete…nějak zvlášť to nekontroluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
19.2.23 10:49
@píďalka0484 píše:
@Monchichik také děkuji :hug: manžel v rámci ví, ale přesně jak píšete…nějak zvlášť to nekontroluje…

Asi je Ti to jasné, tak jen pro jistotu: budete muset ty přihlášky vyměnit na obou školách, musí být identické, jinak to prý vyplave někde v Cermatu a je problém. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
19.2.23 10:51

@píďalka0484 no tak můj muž se kolikrát sekne i v tom, kolik těm dětem vůbec je… :mrgreen: o tom, v jaké jsou třídě by se se mnou klidně hádal, utíkalo to nějak rychleji než stihl registrovat… :mrgreen: na jaké jsou škole věděl, ale ten zbytek už moc ne…to bylo na mě a takhle nám to vyhovovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.2.23 10:52

@ivašot. S tím počítám…já se jen bála, že jakmile je to podané, už s tím nejde nic dělat…proto jsem i zakladala diskuzi, jestli tu není někdo, kdo se v tom orientuje…dnes už se mi ozvala i učitelka, že tam zítra obě zavoláme a mělo by to být ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze