Chybna přihláška na SŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@píďalka0484 napravit to určitě jde a nebudete jediní, to se neboj…žádný stres ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik taky ho moc nezatěžuju…je mi jasné, že při více informacích by neulozil lautr nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My resili prihlasky vloni, na 8G tedy. Mela jsem v planu odnest osobne, protoze na jeden ten gympl jsem kdysi chodila, tak jsem se tesila, ze se tam podivam a tak. No a co cert nechtel, dostala jsem v tu dobu zrovna covid, takze izolace. Resil to tedy nakonec jen manzel se synem a jeste mi volali, kdyz stali pred skolou, jestli jsou teda spravne (shodou okolnosti mame ve meste dva gymply primo vedle sebe a prihlasku jsme davali jen na jeden z nich…), takze ja se tvemu manzelovi vubec nedivim… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
no ale kdybys ho s tou přihláškou poslala, tak bys mu asi řekla, kam má jit.
Ani nevím, jestli bych mu neřekla - adresa je tam napsaná, najdi si, jak se tam dostaneš nejlíp. Ale fakt je, že projekt gympl jsem si u nás vzala na starost já, manžel dělá na opačném konci Prahy od nevidím do nevidím a školy mají otevřeno třeba 8-15.
@Monchichik my to máme všecko blízko, takže jsem si to objezdila sama s představou, že mi dají na místě štempl o převzetí. Načež na jedné škole visela stejně schránka, do které jsem to šoupla, no aspoň jsem ušetřila za poštovné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk tak synek dal jednu přihlášku do našeho a jednu do jiné města…takže jsem obojí poslala s dodejkou, abych měla potvrzení o tom, že to mají a v pohodě…projekt škola byl vždycky na mě…on toho má v práci daleko víc než já a stejně potřebuju mít přehled…tak jsem si to vzala na starost já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik no přesně!
Samozřejmě jsme to doma probírali, ale vzhledem k tomu, že se všude jednalo o stejný obor (u nás zatím „jen“ osmiletý gympl), nechal si doma předložit možnosti a daleko větší slovo mělo při výběru vlastní dítě.
Já si připravila kopie k orazítkování, nakonec nebyly třeba. Na jednom gymplu mi rovnou dali do ruky připravené potvrzení o převzetí, kam jenom doplnili jméno. A na druhém byla schránka a hned druhý den mi v mailu přistálo potvrzení o registraci přihlášky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@píďalka0484 no tak můj muž se kolikrát sekne i v tom, kolik těm dětem vůbec je…o tom, v jaké jsou třídě by se se mnou klidně hádal, utíkalo to nějak rychleji než stihl registrovat…
na jaké jsou škole věděl, ale ten zbytek už moc ne…to bylo na mě a takhle nám to vyhovovalo
Tak to je o nastavení v rodině, my s chlapem nechápeme, že naši příbuzní spolu moc vzájemně nekomunikují a musíme se ujišťovat, že info mají všichni
Dítko občas protestuje, proč si vše vzájemně říkáme ![]()
Chlap, ač není bio otec a vše ohledně dítka tedy zařizuji jen já, má přesné info a pamatuje si je i během výběru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Platí obecný princip, že podání učiněná před uplynutím lhůty lze změnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kasandra159 S příbuznými normálně komunikujeme, ale co se u nich děje v hlavě fakt nedržím…vím jejich narozeniny a svátky a pod…ale abychom se o všem informovali, to fakt ne…navíc nemusí všichni všechno vědět…můj muž má taky přesné info, ale zapomene to… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit