Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Vy jste poveden rodinka. babička si vymyslí nájemní smlouvu na bytě který ti darovala… očividně v podvodéch ani chodit neumíte… a ještě to ted chceš vše ututlat…
Tezko verim, ze ma nekdo tak malo rozumu a verejne se zepta, jak spachat financni podvod.
Hele, teď už těžko, zvlášť, jestli babička někde žádala. A ten příjem z nájmu ty musíš zdanit taky, na to nezapomeň. Takže bohužel smůla, oni ty úřady nejsou zas tak hloupé. A vy už jste něco podávali, že máš téma nazvane chybně podané? Jestli jste to podali blbě, tak ještě podat opravné.
@KKK85
Děkuji za odpověď, přesně takové reakce jsem měla očekávat a asi si to zasloužím. Měla jsem to babičce rozmluvit, ale naléhala na mě, že jí zdražili energie.
A ano v podvodech chodit neumím a nestydím se za to
@Anonymní píše: Více
no tak bych to spíše dala vše dokupy… jak píše výše ten příjem je třeba taky zdanit.. rozhodně bych nic netajila. Babička už příspěvek zkoušela… ono to je dost propojené. Nezamotej se do toho ještě více… ještě tu psát veřejně na net o podvodu…
babička asi tedy nemá zase tak malý důchod, neee? Platí jen energie v bytě, že?
Babička ti posílala na účet " nájem " a ty sis ho nechávala?
noo to sice nee, ale pochybuji že babičku kasírovala za nájem když ten byt od té babičky dostala a babička i tak měla málo jak říkala…
No vidíte, jestli jí ho ještě vracela, tak bude danit příjem, který ani nakonec nemá
jj, jak mi říkala babička, i podvádět se musí umět…
@Tanado1229 píše: Více
tak to by byla síla brát od babičky nájem za byt který ji darovala
. Nám přepsali dům tcháni… že bychom od ních teď inkasovali nájem
to by čuměli : D
Mně vypláceli dovolenou mezi md a RD a taky mi to nevyjde, měla jsem si to nechat rozložit, bohužel už to loni přišlo a taky to bylo více jak 68tis…
@KKK85 píše: Více
Když babička chtěla ten prispevek na bydleni, to se to vsem vyplatilo
jestli bydlela zadarmo, tak babi taky podváděla, tak budou holt platit
Zdravím, jsem na rodičáku, loni jsem si vydělala na dvou brigádách dohromady 30 tisíc, ale u jedné mám srážkovou daň, takže musím podávat daňové přiznání. Problém je, že jsem měla ještě jakoby příjem z pronájmu. Babička bydlí v bytě, který na mě přepsala. Vymyslela si, že sepíšeme nájemní smlouvu a ona si zažádá o příspěvek na bydlení, na který nakonec nedosáhla a nedostává ho. Třičtvrtě roku mi peníze na účet posílala, aby to měla na výpise. A když to sečtu dohromady, tak jsem měla tak vysoký příjem, že si mě manžel nemůže odečíst z daní. Jenže ty peníze by se nám teď dost hodily, nějaké nečekané výdaje atd. Může na to finančák přijít, když příjem z pronájmu nepřiznám? A jaký je za to postih?