Chystám se odejít ze zaměstnání

Anonymní
16.1.24 07:11

Chystám se odejít ze zaměstnání

Dobrý den všem. Uvažuji, že odejdu že zaměstnání. Nechci ale odejít jen tak bez ničeho, takže si chci nejdříve najít něco jiného. Nevím ale, jak se to v tomto případě řeší. Co když mě třeba nebudou chtít v současném zaměstnání pustit? Jaké jsou vaše zkušenosti. Prosím anonym, aby mě někdo náhodou nepoznal. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9779
16.1.24 07:15

Když jsem 2× odcházela, tak jsem si nejdřív našla další práci, pak jsem odpracovala 2mesicni výpovědní dobu ve staré a pak až šla na nové místo. Nebyl s tím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
16.1.24 07:25

Firmy bezne pocitaji s dvouměsíční výpovědní lhůtou. Kdo je volný ihned, je samozřejmě lepší a muze dostat prednost, pokud jsou stejné kvality dvou kandidátů, ale pokud tě chtějí, pockaji si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2113
16.1.24 07:30

No já vždy měla s tím problém, ale možná najdeš něco, kde budou ochotní počkat až odpracuješ výpovědní lhůtu, nebo tvůj současný zaměstnavatel se s tebou dohodne a nechá tě odejít i bez výpovědní lhůty, ale to může a nemusí udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
16.1.24 07:57

Mě dala jedna kolegyně výpověď na začátku ledna s dotazem, jestli ji nepustím díky tomu dřív. Vyhověla jsem, bude končit posledního února. V té nové práci na ni počkají. A u nás se taky na uchazeče čeká.
Být tebou, tak si nejdřív práci najdu ať máš jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
16.1.24 08:27

Já podala výpověď a měla jsem skoro 3 měsíce na to, si práci najít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat