Chystám se odejít ze zaměstnání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Když jsem 2× odcházela, tak jsem si nejdřív našla další práci, pak jsem odpracovala 2mesicni výpovědní dobu ve staré a pak až šla na nové místo. Nebyl s tím problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Firmy bezne pocitaji s dvouměsíční výpovědní lhůtou. Kdo je volný ihned, je samozřejmě lepší a muze dostat prednost, pokud jsou stejné kvality dvou kandidátů, ale pokud tě chtějí, pockaji si.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já vždy měla s tím problém, ale možná najdeš něco, kde budou ochotní počkat až odpracuješ výpovědní lhůtu, nebo tvůj současný zaměstnavatel se s tebou dohodne a nechá tě odejít i bez výpovědní lhůty, ale to může a nemusí udělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě dala jedna kolegyně výpověď na začátku ledna s dotazem, jestli ji nepustím díky tomu dřív. Vyhověla jsem, bude končit posledního února. V té nové práci na ni počkají. A u nás se taky na uchazeče čeká.
Být tebou, tak si nejdřív práci najdu ať máš jistotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já podala výpověď a měla jsem skoro 3 měsíce na to, si práci najít..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den všem. Uvažuji, že odejdu že zaměstnání. Nechci ale odejít jen tak bez ničeho, takže si chci nejdříve najít něco jiného. Nevím ale, jak se to v tomto případě řeší. Co když mě třeba nebudou chtít v současném zaměstnání pustit? Jaké jsou vaše zkušenosti. Prosím anonym, aby mě někdo náhodou nepoznal. Děkuji.