Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KalamityJohn píše:
Jo, uživatelé chytrých baráků si pohyb dopřejí v klimatizovaných posilovnách na elektřinou napájených strojích případně naloží kolo a jedou stovky kilometrů na singltrek.Tato doba je skutečně idiotská, ale nikdo se nad tím už nepozastavuje.
Jo, to je přesně ten zapšklej totálně zcestnej pohled… kolik jsi toho dneska už nasportoval venku po práci? A včera? ![]()
@Nimie píše:
Jo, to je přesně ten zapšklej totálně zcestnej pohled… kolik jsi toho dneska už nasportoval venku po práci? A včera?
Včera hodinu unicyclu, dneska to samý až se ochladí. Teď je 37C, zatím pracuju na vinici. Nějakej jinej dotaz?
Koukám, že ses poznala.
![]()
@KalamityJohn píše:
Včera hodinu unicyclu, dneska to samý až se ochladí. Teď je 37C, zatím pracuju na vinici. Nějakej jinej dotaz?Koukám, že ses poznala.![]()
Teeeda, borec
já jsem celý rok denně po práci 1 - 2 hodiny venku, v nohách 5 - 10 km, poslední rok téměř každý víkend s lopatou, kolečkem nebo krumpáčem, v pracovní den dle počasí. Mám pěšky už dávno prochozené všechny více či méně existující cesty skrz x okolních obcí v okruhu cca 4 - 5 km, takže holt sednu do toho auta a jedu občas jinam, protože světe div se, nebaví mě po 150× absolvovat úplně identickou trasu ![]()
Ale máš jistě pravdu, taková obíhačka kolem vypínačů ti dá mnohem víc! ![]()
Unicycle jsem dostal loni k narozeninám, někdy si připadám jako chromej Harry Potter - značka Nimbus
Je to challenge oproti normální silnici ale letošní léto chci získat větší jistotu - proto tak intezivně.
Jinak ty svoje karate kata a tai chi můžu cvičit kdekoliv. ![]()
@KalamityJohn píše:
@NimieUnicycle jsem dostal loni k narozeninám, někdy si připadám jako chromej Harry Potter - značka Nimbus
Jinak ty svoje karate kata a tai chi můžu cvičit kdekoliv.Je to challenge oproti normální silnici ale letošní léto chci získat větší jistotu - proto tak intezivně.
Jo, to věřím že může být zábava
já bych se hrozně ráda vrátila k lednímu bruslení, ale nebyl čas to řešit
snad letos ![]()
@stanka54 a kde ho kupoval, nevíš? chtěla bych to jako machrovinku, ale i proto, že máme právě špatně pořešené vypínače a líbí se mi různé efekty nebo i ovládání hlasem
@veronika891 zkus se podívat na stránku www.immax.cz mají tam takové věci, mohlo by se ti to líbit
@stanka54 a ty jsi tam něco takového kupovala? je to spolehlivá stránka?
@veronika891 ano, kupovali jsme tam osvětlení do bytu a ovladač, za mě to spolehlivá stránka určitě je.
V čem myslíte, že je nějaké smart vybavení lepší? je to jen o pohodlnnosti, přítel taky něco takového chce, ale já pořád nevím…
@mili510 Já ho zatím teda taky nemám, ale je to dobré, kamarádka si takové osvětlení pořídila a líbí se mi, jak se to ovládá a jaké to má funkce. Vypadá to pěkne.
Obnovuji diskuzi. Má někdo chytrou domácnost bez firmy, ale částečně DIY, svépomocí?
My se taky snažíme chytrou domácnost řešit spíš svépomocí. Zatím to jde postupně, něco po malých krůčcích, ale baví nás to. 😊 Nedávno jsem si pořídila bezdotykový nerezový odpadkový koš z bezdoteku a musím říct, že je to super vychytávka. Funguje spolehlivě, senzor reaguje rychle a krásně zapadl do kuchyně. Tyhle malé kroky k automatizaci hodně usnadňují každodenní život.