Chytré hodinky pro důchodce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.11.25 22:52

Chytré hodinky pro důchodce

Doporučíte prosím chytré hodinky pro důchodce? Často bývá sám a máme obavy, kdyby se mu udělalo zle, někde zkolaboval, upadl a neměl u sebe telefon, tak si nezavolá pomoc.

Tak mě napadlo mu pořídit chytré hodinky, které by byly specializované právě na tuhle cílovku, aby to měřilo nějaké tělesné funkce, šlo si tim přivolat pomoc, ale i to umělo samo zavolat o pomoc, kdyby třeba upadl do bezvědomí atd.

Máte s nějakými zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
230
24.11.25 00:00

Přímo tip na hodinky nemám, ale moje mamka využívá službu Anděl na drátě. Moje mamka je využívá již dlouho a občas se mi stává, že mi nebere telefon, ale je možné jí zavolat právě na hodinky.
Operátoři kontroluji během hovoru i stav baterie u hodinek a případně připomenou nabijí hodinek. A ano, už se i stalo, že v případě pádu doma, ji zavolali pomoc a volali i mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25082
24.11.25 12:24

My jsme měli dědu naučeného na to, že měl mobil pořád na krku. Časem se to naučil. S chytrýma hodinkama bychom neuspěli, nosil klasiku a z toho by asi neustoupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24564
24.11.25 12:44

My máme náramek Senzoor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
24.11.25 14:15

Zkušenosti nemám, ale pokud bych něco takového kupoval, tak bych vybíral něco takového.
Hlavně, aby to mělo vodotěsnost minimnálně IP67, s tou se může i koupat, takže přežijí i náhodné potopení, třeba při mytí nádobí, nebo uklouznutí v koupelně.

https://bodyid.com/…rodospele02/?…18zpcpb_upMQ.._gsMQ.._gaNDU2MDAzOTA5LjE3NjM5ODk5MjQ._ga_BZ854DKM2E*czE3NjM5ODk5MjEkbzEkZzAkdDE3NjM5ODk5MjEkajYwJGwwJGgzNjIxNzQyOA..&gclid=EAIaIQobChMI4-uvru6KkQMV5AqiAx1-vChMEAAYAiAAEgJe0fD_BwE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák