Chytré hodinky, tarif

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15457
19.12.21 16:11

Chytré hodinky, tarif ...

Mám chytré hodinky pro dítě, které nemá a nebude mít telefon. Lze to spárovat s mým telefonem? Jaky jste zvolili tarif, předplacenou kartu? Nechce se mi platit žádný měsíční tarif, protože nepředpokládám, že by to bylo potřeba. Což ale nechápu je to, že predplacena karta má také tarif - a pokud dobíju, tak si to hned strhnou - řešením je dobít nižší částku, ale to zase není povoleno. Třeba v O2, dobíju min. 200 nebo 300 Kč. Tarif je cca 170 Kč. To ale nechci, aby si to strhli, když vím, že to nevyužije. Hodinky se budou používat jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.12.21 16:37

No tak ten tarif zruš pro Kristovi rány :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
37124
19.12.21 16:45

A na co máš tarif na předplacené kartě? Ho zrus ne? Já mám předplacenou od tmobile a nikdo mi nic nestrhava, proste si jednou za čtvrt roku dobiju 2 stovky a ty mám, než to provolám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
19.12.21 16:49

@Sára 1

co myslíš tím, a pokud dobíju, tak si to hned strhnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
19.12.21 17:30

@Sára 1 ale chytre hodinky nefungujou tak, jak si pravdepodobne myslis. Nemusis kupovat kartu, pzt z nich nelze samostatne volat-vzdy musis mit mobil pripojeny pres bluetooth, aby z nich slo volat. Teda pokud jsi mu nekoupila s virtualni sim kartou - stoji od cca 15-ti tisic, coz nepredpokladam.
Sparovat je klidne muzes s tvym telefonem, ale syn na nich uvidi tvoje sms a volani.

Příspěvek upraven 19.12.21 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
19.12.21 17:33

@DanielaD klasika-dnesni operatori jsou tak vycurani, ze si sice koupis predplacenku, ale jakmile ji aktivujes, tak si strhnou balicky. Napr. levnejsi sms, volani… ale v konecnem dusledku jsou ty balick drazsi, nez kdybysis zaplatila pausal.
Predplaceny bbalicek jde vypnout, ale musi se poslat sms ve tvaru pozadovanem operatorem na jeho cislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
19.12.21 17:43

@Sára 1 ted jsem se divala a oni delaji i detske s fyzickou simkartou. V tom pripade je musis mit sparovane s tvym telefonem - abys o nem vedela. Ale opravdu zalezi, jake jsi koupila-klasicke chytre to neumi.
Balicky na sim karte vypnes zaslanim sms operatorovi. Dobit musis 200 kc jednou za pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
19.12.21 17:51
@kateka.1 píše:
@DanielaD klasika-dnesni operatori jsou tak vycurani, ze si sice koupis predplacenku, ale jakmile ji aktivujes, tak si strhnou balicky. Napr. levnejsi sms, volani… ale v konecnem dusledku jsou ty balick drazsi, nez kdybysis zaplatila pausal.
Predplaceny bbalicek jde vypnout, ale musi se poslat sms ve tvaru pozadovanem operatorem na jeho cislo.

Samozřejmě mě o tom balíčku při koupi neinformovali. Proto jsem byla v šoku. Vyjde to pak draze. Nevěděla jsem, že jdou vypnout balíčky - nevím, jaká je potom cena volání, zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
19.12.21 17:52
@kateka.1 píše:
@Sára 1 ted jsem se divala a oni delaji i detske s fyzickou simkartou. V tom pripade je musis mit sparovane s tvym telefonem - abys o nem vedela. Ale opravdu zalezi, jake jsi koupila-klasicke chytre to neumi.
Balicky na sim karte vypnes zaslanim sms operatorovi. Dobit musis 200 kc jednou za pul roku.

Tak teď vůbec nevím, jaké vlastně hodinky mám a jestli jsou vůbec k něčemu. Koupila jsem dětské a myslela jsem, že do nich dám tu simkartu a bude moci v nouzi volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.12.21 18:33

@Sára 1 dcera 7leta ma taky hodinky na volani atd, zatim mobil nechci pro ni. A aby hodinky mohli fungovat, tak v nich simka je a ma na ni datovy balicek od tmobile,800 mb maji za 110,–.mesicne.Ted jsem vychytala vanocni akci, ze ma na rok internet za 500,– a kazdy mesic ji tmobile uvolni 1gb. Hodinky, aby fungovaly, tak mesicne potrebuji cca 100mb, coz zadny operator neposkytne, doma je ma na wifi, ale ja ji chci videt kde se pohybuje, muze zdarma zasilat hlasove zpravy vybranym kontaktum a to vse bere data. Simku ma i skrz volani, ale je zvykla prozvonit a volame ji zpatky. V lete jsem to hodne resila a hodinky bez datovyho balicku ji jsou k nicemu, takze ted mame na rok klid a funkcnost hodinek vyresenou a tusim, ze pristi vanoce uz bude chtit mobil a jen prendame simku a sjedname nejaky ok tarif pro ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
19.12.21 18:43

@Sára 1 v moje O2 si můžeš vše nastavit. Mám jen předplacenou kartu a pokud nikam nevolam tak mi nic nemizí. Samozřejmě Mám data ty sem si nechal automaticky obnovovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
19.12.21 18:54
@kateka.1 píše:
@Sára 1 ale chytre hodinky nefungujou tak, jak si pravdepodobne myslis. Nemusis kupovat kartu, pzt z nich nelze samostatne volat-vzdy musis mit mobil pripojeny pres bluetooth, aby z nich slo volat. Teda pokud jsi mu nekoupila s virtualni sim kartou - stoji od cca 15-ti tisic, coz nepredpokladam.
Sparovat je klidne muzes s tvym telefonem, ale syn na nich uvidi tvoje sms a volani.

není pravda. ty dětské se simkartou volaj samy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
19.12.21 18:56

@Lama Lama ja jsem psala potom niz, ze jsem se divala, ze je delaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
19.12.21 19:39
@JiříkMazlík píše:
@Sára 1 v moje O2 si můžeš vše nastavit. Mám jen předplacenou kartu a pokud nikam nevolam tak mi nic nemizí. Samozřejmě Mám data ty sem si nechal automaticky obnovovat

Díky za informaci. Jednu simku převedu na tarif. Asi na stejný, co mám. A s těma hodinkama uvidím. Netušila jsem, že jsou potřeba data.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
19.12.21 19:47

@Sára 1 Stačí k přihlášení buď jejich aplikace a nebo zadat číslo a přijde kód přes SMS ;)
No uvidíš co vybereš ale moc nevěřím že budou hodinky pod stromeček. A obyč telefon ti vyjde i levněji ;)
Nevím co si děti tedy přeji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák