Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@ms97 mám amazfit ty dražší. Objednané přímo z Ali. Používám prakticky denně asi rok a půl. Jestli to chceš na sport, tak tyhle jsou fajn, pokud ti jde jen o krokoměr s GPS a spánek, tak ti asi stačí to co píšeš, nebo nejaky fit bit.
@ms97 hodinky mám a jsou super
používám denně a vydrží dlouho nabité, jsem s nimi spokojená
@LuciferkaH děkuji
a když Vám přijde sms, jde v hodinkách přečíst, co Vám kdo napsal?
@LuciferkaH Dobrý den, prosím Vás, jak dlouho Vám vydrží baterka na hodinkách? Mě vydrží týden.. Notifikace mám vyplé, tep mi to měří jen když já chci, automaticky ne. Jen mám stáhnutý ciferník. Myslíte, že se baterka vybíjí tím ciferníkem? Díky
@ms97
Tak to netusim, kolik zere ten displej.Ale mne uplne v pohode 3 nedele az 4 tydny. A to mam zapnute notifikace, sportuji s nimi…
@sara1000 děkuji, zkusím si dát jiný ciferník.. máte vybraný ten, který je k dispozici pímo v hodinkách? Nebo jste si stála jiný?
@ms97
Nn, mam ten primo v hodinkach.
Mela jsem mi band 2.A ted mam amazfit bip hodinky. A tam jsem jen stahovala software s cestinou, abych nemusela na hodinkach cist misto pismen znaky ![]()
@sara1000 já měla taky mi band 2. A teď mám Amazfit bip. Ale přijde mi zvláštní, že mi vydrží jen 7 dní..
@Vosma29 mám zaplé smsky a volání, ale dala jsem si noční režim, takže mi upozornění nechodí. Nebo co myslíte?